Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
AllyLaur spune:
Fetelor, sunt super,mega,ultra,extra fericitaaaaa! Mi-am comandat rochita pentru nunta surorii mele de pe 6 iulie si imi ajunge peste doua saptamani. Trebuie sa imi mai iau inca una pentru nunta surorile mele mai mici din luna august. Abia astepttttttt sa ajunga sa ma probez!!!
madutza_bra spune:
Hello!
intru scurt, am facut toata ziua treab si manacare si nu mai am nimic
Aseara am fost la banica unde a fost ff frumos. Dimineata mers sotul cu Cristi la dr, l-a surut noapte urechea, are otita la ambele urechi la una e seroasa si nu-l doare, la cealalta lichida si-l doare cateodata...ne-a dat doar picaturi de nas deocamdata , peste 1 sapt mergem din nou la control.
De aseara socra-miu ar piciorul in gips , a cazut luni seara la serviciu, marti cand a venit la noi schiopata dar il misca..nu-l durea prea tare..era putin umflat. Ieri a fost sa-si faca radiografie: peroneu fracturat..sta 45 de zile in gips. Nu stiu ce facem la porc fara el, plus ca tb sa mai merga colo-colo cu soacra-mea ca vine maine acasa..si toate vor cadea pe barbata-miu.
Deci i-am trimis azi mancare, au trecut si ai mei pe la noi pe neasteptate la ora mesei, si nu mai am nimic. Acum ma apuc sa fac din nou ceva
Cata la pranz a dormit vre-o 20-30 de min ca s-a trezit tusind si nu am mai reusit sa o readorm. Acum e maraita, se intinde peste tot, nu pre aii intrii in voie...
Mai incolo vin si finii.
Va pup
cami_antonia spune:
eu a trebuit sa vin putin acasa ca a sosit un colet de la mama
cu mosul
ahahahah
nu a mai avut rabdare acest mos
si ne-am bucurat fiecare de ce am primit
mai ales ca toate sunt de la bunica
yvyana spune:
Cami multumesc din suflet! O sa merg cu L la impartasit iar si sper sa fim toti sanatosi de acum incolo!
Laura coletul e pe drum.
Eu azi am alergat toata ziua: mers la dr, facut analize, o repriza rapida de cumparaturi, venit acasa sa iau fata apoi iar cumparaturi, abia acum am ajuns si sint franta, L doarme, a rapus-o gerul ; sint si treaza de la 6 dimi ca sa merg la spital la analize.
mamicile!
Catank ce faceti voi, mami?
djlaura01 spune:
eu sunt istovita azi am inceput sa lasa fata fara pampers si nu mai pot tare greu de intelegem sa fac la olita afacut 3 ori la olita si de 2 ori pe ea
mandreeac spune:
Seara buna dragelor!
Ce m- au emotionat mesajele voastre si faptul ca v- ati gandit la mine!
Somleac la Trib Buc,acolo am aterizat.Momentan imi place,oamenii par de treaba,primirea f calduroasa.
Lucrez de la 8 la 16 si la 16 rup usa,nu stau mai mult ca se profita si mi s- a spus sa nu trag de mine si sa nu imi neglijez familia.
De cum ajung acasa ,Rares ma iubeste de nu se poate,si la baie ma duc cu el in brate.Ne iubim mult,la 9 si putin suntem in pat ca si eu sunt f obo,dar la 12 noaptea ma trezesc sa pap ceva dulce.
Va pup ,ma duc sa fac laptele printului si nani!
Imi e tare dor de voi toate si inca o data va multumesc pt faptul ca v- ati gandit la mine! Joi am intrat direct in paine,nicio protectie a muncii!