Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

daca doriti sa vedeti si voi ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176096&whichpage=1

eu bocesc de 5 min, imi revin si iar ma apuca... off ma uit la Sophia, care a venit langa mine , s-a asezat in fund si am mangaiat-o pe cap si mi-a luat mana sa ii mai fac ...si iar bocesc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

daca doriti sa vedeti si voi ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176096&whichpage=1

eu bocesc de 5 min, imi revin si iar ma apuca... off ma uit la Sophia, care a venit langa mine , s-a asezat in fund si am mangaiat-o pe cap si mi-a luat mana sa ii mai fac ...si iar bocesc ....

sa multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si sa ne rugam de sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, l-am vazut pe FB acum cateva seri...la fel am bocit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

delia, daca de revelion stam doar noi 4 acasa, cred ca ma bag si eu la un tort aperitiv. Acum 2 ani am facut revelionul acasa si am pregatit cate ceva ca pentru noi. Nu pot uita revelionul ala, noi 3 si Cata'n burta . Am iesit afara la artificii si m-au luat niste contractii, apoi s-a sucit Cata si pana aproape sa nasc nu am mai put sta intinsa , s-a sezat pe un nerv, ceva, ma durea spatele rau, doar cand stateam in fund imi era bine. Cred ca s-a speriat fata de la bombe
Chiar imi doresc un revelion cu copii, sa vedem ce zice si sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neatza, mamici!

Noi stam acasa si de Craciun si de Revelion! Abia astept sa vina week-endul sa facem si noi bradul, sa vedem daca rezista sau il devasteaza L

Sint socata pentru ca tocmai am vorbit cu o colega (e si ea in CIC) si mi-a mai dat vesti de pe la spital: cica luna trecuta fiul sefei mele s-a spanzurat si l-a gasit chiar ea cand a ajuns acasa; e un haos acum pe la spital ca a ajuns din om neom, e de nerecunoscut, nu se mai intelege nimeni cu ea... Brrrrrrrrrrr! Ma uitam ca nu a aparut nimic in media, dar ea are si multe legaturi suspuse, asa ca se intelege....

Laura maine am drum la posta si-ti pun coletul!
Delia mi-am notat reteta; cred ca o incerc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele eu fac slanina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

yvyana sarumana

Mergi la inceput

strumphitza

ailed_dota

Mergi la inceput