CITIM. 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

iarina si Marox - cartile sunt bine scrise. Nu marea literatura dar alerte si credibile. Foarte bine scrise, pe limba unei pustoaice maturizate de 16-17 ani. Filmul e dezamagitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Eu am dat iama in carti ecranizate. Am inceput cu Viata lui Pi - filmul nu stiu inca daca mi-a placut sau nu, o sa il mai vad odata pentru ca am mixed feelings insa cartea spune ceva. Mie imi spune ceva.

Am mai luat si Cloud Atlas de la care am mari asteptari si Argo- de la care nu am, ca e povestita o operatiune CIA - dar sunt mai mult curioasa. Sa vedem cum vor fi. Astept si Extremely Close and Incredibly Loud si Everything is Illuminated ale lui Safron Foer peste care am dat intamplator si mi-a placut.

Intre timp - o lectura usurica: The Woman Who Went to Bed for a Year - am dat iama in carti scrise in engleza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Ioana_Pos daca zici de Jocurile foamei, da ai dreptate sunt pentru pusti, traducerea nu e tocmai reusita pe alocuri, topica propozitiei transbordata direct din engleza in romana fara noima. Am dat de pasaje intregi din carte traduse astfel. Iar filmul e sub carte asa zic si eu.

Soul meu ma batea la cap sa citesc Life of Pi si numa bine ce a aparut filmul si cartea am lasat-o. Dar ca si tine am inceput sa citesc cartile ecranizate. Vreau sa incep si eu Life of Pi si The Help sau Culoarea sentimentelor cum e ea tradusa. Ma mai gandesc daca sa le achizitionez pe cele care le-ai mentionat si tu Atlasul norilor, Argo si cele ale lui Safron Foer astea daca or fi traduse.Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot; Factorul XIII mutatia V34L - genotip heterozigot; tiroidita Hashimoto
mamica de ingeras Eva 38+ s
"Cand iubesti o floare adapostita de o stea, privesti cu drag spre cer pe inserat" (Antoine de Saint-Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Atlasul norilor il am si eu in perspectiva. De fapt Ioana este cea care mi-a povestit despre carte dupa ce eu i-am povestit cat de mult mi-a placut filmul

La Jocurile foamei fii-mea a vazut mai intai filmul, insa a spus ca in comparatie cu cartea e dezamagitor. O mai zis ca volumul 3 e mai slabut decat celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


Mersi,
Am sa-i caut Jocurile foamei. Al meu copil mare e mare cititor si foarte selectiv.
A vazut o bucata de film dupa nu's ce de S. King si mi-a spus ca romanul e mult mai fain si a schimbat de canal.
Acum citeste partea a 2-a la Da Vinci Code si ma tot intreaba una-alta de parca as fi citit cartea.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mik, nu stiu citi ani are copilul tau cel mare si ce citeste de obicei. E o carte pentru tineret, da, dar nu stiu citi o gusta. E destul de cruda. Probabil stii ideea - un joc, gen "gladiatori in era telerealitatii", in care se lupta 24 tineri pina la moarte, unul singur fiind cistigatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaelca spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina_r
A citit cineva Tache de catifea a lui Agopian.


Da, am citit eu. Agopian e printre preferatii mei. 'Manualul intamplarilor' imi place cel mai mult iar 'Tache' e pe locul doi in topul Agopian ad-hoc:)

Astept sa vad ce crezi despre carte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaelca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Micaelca, ca de obicei imi dai niste sugestii foarte faine.


Mik, asemenea

M-ati facut curioase cu Olsson asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaelca spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Saptamana trecuta mi-a picat in mana si am citit "Mama si sensul vietii" de Yalom. Foarte interesant, desi povestile parca n-au fost asa de juicy ca cele din "Calaul dragostei".
Am vazut ca a aparut si la noi "Problema Spinoza", dar exact dupa ce facusem comanda de carti de luna asta... deci luna viitoare!

J si Carla (05.02.2006)
www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare


Am citit si eu 'Mama si sensul vietii'. M-au distrat teribil ultimele doua capitole, cele in care erou e Ernest Lash, psihiatrul fictiv din 'Minciuni pe canapea'.
Mi-a placut capitolul 'Paula' si m-a cam zdruncinat ala cu tipa aia al carei sot moare de o tumoare pe creier (am uitat cum se numeste).

Urmeaza 'Plansul lui Nietzsche'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ati citit ceva de Anais Nin?

Mergi la inceput