Raspunsuri - Pagina 3
galisia spune:
Citesc - "Marea,marea"/Irish Murdoch
Imi place felul in care tipa s-a jucat realmente cu planul exterior al actiunii( comedie burleasca,desen animat)si cum ,in ciuda absolut ne-verosimilei povesti,"vocea" personajului principal,de care te atasezi iremediabil,suna atat de autentic.
S-a zis ca e o carte despre obsesie,despre recuperarea trecutului ;este o "mica" dar perfecta reflectie despre captivitate,inteleasa ca o constructie ,ca o "capodopera" a celui captiv.Ritm captivant,de thriller,umor,very nice !
Voua v-a placut ceva de Irish Murdoch,ce ati mai recomanda ?
Ioana_Pos spune:
Vreau si eu o poveste frumoasa si POZITIVA de dragoste, nu Shakespeare, dar nici Brown, Steele et co. Poate sa nici nu fie tema centrala a cartii. Simt nevoia de romante Ceva recomandari?
Ioana, mami de zambarici
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
Edit, ca sa nu imi dati drame :)
J G spune:
Ioana si eu caut o recomandare de poveste de iubire, ultima citita a fost "Impreuna" a Annei Gavalda, care m-a emotionat bine de tot.
Am terminat "Moarte subita" - super, super carte, mi-a placut enorm. Cred ca e prima data cand citesc o carte lipsita aproape complet de clisee si patetisme, foarte "genul meu". Chiar daca nu e o poveste frumoasa, eu am terminat-o cu un sentiment de speranta si de bine. De fapt, cred ca povestea mi s-a parut foarte umana, autentica... probabil de aceea mi-a placut asa de mult.
Acum urmeaza una profesionala, nu stiu ce sa citesc dupa aceea... astept inspiratie si eu.
Ioana_Pos spune:
Despre Impreuna auzisem ca este cumva pe o linie pesimista... Care e titlul original?
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Despre Impreuna auzisem ca este cumva pe o linie pesimista... Care e titlul original? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
"Ensemble, c'est tout"
Mie nu mi s-a parut pesimista, din contra.
Ioana_Pos spune:
Ensemble c'est tout = Hunting and Gathering... Mai ce permutari se fac la traduceri...
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Ioana si eu caut o recomandare de poveste de iubire, ultima citita a fost "Impreuna" a Annei Gavalda, care m-a emotionat bine de tot. |
Oare asta s-a tradus si in engleza ? M-am uitat rapid pe net si nu am vazut ...
Later edit: Gata, m-am lamurit ..s-a tradus, se numeste :Hunting and Gathering ...poate o gasesc si eu, ca imi place tema.
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui J G
"Ensemble, c'est tout" Mie nu mi s-a parut pesimista, din contra. J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
Si mie la fel. Mi-a placut mult.