caracteristicile saniei
dragelor, astazi ne-am bucurat de prima zapada. am pipait, am gustat, am topait prin ea... avem 13 luni.
acum... eu m-am bucurat cu ea, dar parintele din mine vrea sa stie: pentru un pitic atat de mic, cum trebuie sa fie sania? plastic? lemn? metal? cu scaun? cu placa? ajutor!!! cu caruciorul nu o mai pot duce la cresa si in brate mi-e teama sa nu alunec...
va multumesc.
Raspunsuri
danyalo spune:
Noi am avut una de plastic cu centura de prindere. Alpen Gaudi parca ii zicea...am vazut-o si prin Decathlon...Singura pb. sesizata de mine era ca bebele simtea toate damburile -sarea sania ca un arc...in rest ok -usoara, frumusica...noi nu prea am avut noroc sa o folosim-prea putin...speram pe aceasta cu talpici si spatar sa o folosim mai multisor..desi eu urasc iarna/zapada....dar este bucuria copiilor :))
mari9 spune:
Noi avem una tot asa din plastic si cu centura.Dar eu nu sunt asa multumita.Fii-mea ,cand era mai mica,la damburi se rasturna in zapada.Acu cand e mai mare nu mai incape in sanie
Acum,caut ceva greu,o sa ma rupa la carat pe scari,dar banuiesc ca e mai sigura.
AAa si mai caut ceva care sa fie si pt 2 persoane.Pana gasesc eu se duce zapada
deennyy spune:
cautand modele asta seara, am gasit eu ce iti doresti tu.
http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=1148
plimbare placuta!
aschiutza spune:
Eu as lua o sanie de lemn mai solida, pe care sa o poata folosii pina la vreo 10 (sau 20 ;) ) ani si cu spatar care se poate pune si scoate (pt virsta copilului e musai spatar, altfel iti cade pe spate sau trebuie sa stea pe burta). Cele de plastic sunt mai mult pt derdelusuri decit pt tras prin oras unde treci peste borduri, pietre, caldarim, radacini de copaci, etc.
x_ggg spune:
Noi avem o sanie obisnuita, cadru de metal, podul de lemn, cu spatar, ca pe vremuri, doar ca e mult mai usoara..puneam o paturica si in loc de centura foloseam un fular.
Am dat 40 de lei pe ea, spatarul se detaseaza. Uite cam asa .
Cu siguranta o vom folosi multi ani de-acum incolo.
ali spune:
Noi am avut o sanie clasica :cadru din metal si cu pod de lemn iar pe post de scaunel am folosit un leagan din plastic cam in genul asta www.piticshop.ro/jocuri_si_jucarii/jucarii_exterior/leagan_din_plastic_colorat_pentru_copii-p10052525" target="_blank">http://www.piticshop.ro/jocuri_si_jucarii/jucarii_exterior/leagan_din_plastic_colorat_pentru_copii-p10052525
Asa nici nu a cazut si statea foarte bine in el.