Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~
Raspunsuri - Pagina 7
flafi spune:
Bravo, felicitari!!!!!!!! Ce veste mult asteptata!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Fetele iuhuhu! Am primit rezulatele! Cariotip fetal masculin normal! Haide-ti sa va fac cinste ,ca am chef de petrecere! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum18+ |
19+ cu
sorinacicos spune:
Felicitari Vicky pentru fetita. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Felicitari Vio pentru rezultat. De acum poti lasa grijile deoparte. Bafta Anei la concurs.
Eu ma pregatesc sa merg dupa Dan la gradi apoi sa-l luam pe tati si fuguta acasa ca-i tare frig afara.
O seara cat mai placuta tuturor.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+
paulinio spune:
Felicitari VIO, cred ca esti ametita de fericire!!!!
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+
VIOIKA76 spune:
Fetele multumesc de urari atat pentru rezultat cat si pentru Anusca mea!
Daca nu eram gravida zau ca dadeam peste cap un paharoi mare de sampanie ! Asa ,macar virtual sa bem daca in realitate nu se poate
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
cocutza2011 spune:
Felicitari, Vio!!! mega super veste!
Mcoca, roz de roz cu confirmare! Felicitari!!!Pereche de fetitze cochete va fi
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 18 +
VIOIKA76 spune:
Kris v-as da toate bunatatile din lume !
Deocamdata astazi am pregatit mancarica de cartofi de post cu castraveti murati alaturi si am facut si o prajitura cu mere tot de post.Incercam macar miercuri si vineri sa tinem un pic de post.
Poate maine incerc sa fac un tort pentru Ana ca face 9 ani .O sarbatorim in familie ca ,saracuta ,a inteles ca mami nu prea mai poate singura sa-i organizeze petrecerea cu copii.Am hotarat sa-i serbam ziua impreuna cu prietenii ei de Sf.Stefan.Atunci este tati mai liber si poate sa ma ajute. A inteles si nu s-a suparat.
si acum18+
Hellie spune:
Iuhuhuhu, Vio!!! Bravooo!!! Nici nu puteam sa acceptam altceva..faceam contestatie
12+
VIOIKA76 spune:
Hellie multumesc ! M-ai facut sa rad cu pofta
si acum18+
Hellie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Hellie multumesc ! M-ai facut sa rad cu pofta Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum18+ |
Ce sa fac mai Vio?! Defectul meseriei! Contest tot hihihi.
12+