Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~
Raspunsuri - Pagina 5
Madd11ee spune:
Hellie, daca mai dai si la lopata, clar o sa fii in grafice:))
O sa ne descurcam noi cu zapada, nu imi fac griji..Se poate si mai rau..Iarna trecuta mergeam pe viscol pe jos la serviciu, pentru ca nu circula nimic si masina era la sot, care lucreaza in afara Bucurestiului, in zona soselei de centura..sper doar sa nu patesc la fel:)
12+
mcoca spune:
Am fost la doc si s-a confirmat FETITA . Suntem ultra happy :).
Are 300g, eu +6 :), si doctorita m-a linistit zicandu-mi ca tot 20 voi lua ca si la prima sarcina, asa ca ... asta e, e hormonal :).
Colul cam scurt, dar taree (3,2 cm).
Am citit tot dar nu am retinut nimic .
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Merci MAdd!
Sun pe maica-mea, si ea : "LAsa mama, sa fie sanatoasa". ???? pai ce "lasa mama? noi suntem ff happy". Da, dar si Andrei? Daaa si el.
Ma enerva.
Toata lumea parca ne compatimeste ca e tot fata, giiizzz. Noi suntem ff bucurosi.
Vicky si Printzesone
ankylya spune:
Buna fetelor debea acum am reusit sa intru si eu pe internet am facut curatenie geamuri sterse si tot tacamul am montat instalatia in balcon si astept sa vina seara sa montez si bradutul.
In legatura cu mancarea am timp ca doar stau toata ziua acasa nu muncesc asa ca nu am cu ce altceva sa imi consum energia. V-as da si voua cu mare placere din tot ce fac eu bun dar cum sunt cam departe de voi va pot da doar idei de ce puteti face.
Nu va mai plangeti de kg o sa dati jos dupa nastere eu nu m-am mai suit pe cantar imi este frica ultima oara cand m-am cantarit m-am speriat luasem 3 kg aveam 10 saptamani parca am inceput sa o las mai moale cu dulciurile si am trecut si de perioada aia cand ma trezeam rupta de foame la 7-8 dimineata erau zile cand ma trezeam cand pleca sotu la munca la 4 dim si mancam corn ca altfel imi era rau. Eu nu am dat la rate nici macar o data pana acum in sarcina dar cand simteam ca imi era greata mancam, cred ca de asta si kg pe care le-am pus.
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+
ankylya spune:
Vicky felicitari pentru Printesa
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+
paulinio spune:
Felicitari Vicki pentru fetita!
CE ma enerveaza comentariile astea nelalocul lor... pai intai vezi parerea omului si apoi "consoleaza". Maica-mea se pricepe la astfel de reactii... parca imi strica tot cheful.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+
Hellie spune:
Vicky, felicitari maxime pentru perechea de printese!!!
Sa vezi ce rasfatata vei fii la batranete de cele doua fete!
12+
kris spune:
Vicky felicitari pt fetita!
In cate sapt esti? , caci nu stiu
Madd11ee, am codul acasa in dosar, l-am lasat acum 2 zile..in rest il aveam mereu la mine!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 11s+
Bia balerina