Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Daca dozarile de anticorpi din timpul sarcinii sunt normale, nu este necesar de facut, dar dupa nastere este practic obligatoriu de facut in primele 72 de ore, daca iti mai doresti un alt copil ca sa previi incidentele din sarcina urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, burtici!
Eu m-am trezit devreme..vad ca in ultima vreme visez mult, cateodata chiar destul de urat si ma trezesc iar devreme..ca la inceputul sarcinii..
Criulica, Simcri, multumesc pentru lamuriri. Nici eu nu am avut sarcini sau avorturi anterioare, stiam ca se face dozarea, dar nu stiam cand incepe..mi-era frica sa nu fie prea tarziu..Acum imi dau seama ca nu mi-a zis nimic dr pentru ca era prea devreme..probabil dupa sarbatori va trebui sa incepem sa vedem si anticorpii..
Deny, cred ca ai dreptate cu tensiunea mica..Eu inainte de sarcina beam multa cafea, pe parcursul zilei, pentru ca altfel mi se facea rau..Aveam 9 cu 6 dupa o cana mare de cafea..iar de plecat de acasa fara sa beau, nu puteam, stiam sigur ca o sa am probleme..Iar acum, de cand beau doar fff putina, se vede diferenta..sunt ametita..nu pot sa ma ridic brusc de pe scaun..si cred ca la metrou a fost o combinatie de factori..oricum..cert e ca mi-e teama sa merg singura cu metroul, mai ales ca am observat indiferenta maxima ieri dimineata..cu greu s-a gasit dl acela care sa o ajute pe prietena mea..
Kris, am luat si eu rezultatul de la bitest..Nu mi-a prea placut ceva la el, dar cred ca e ok pana la urma..Mi-a iesit scazut la varsta, combinat T21, T13/18, dar la cel bicohimic de T21 mi-a iesit crescut(aveam 1:212).
Din ce am citit pana acum, stiu ca cel combinat e mai important, pentru ca ia in considerare si varsta si translucenta..Mie asta mi-a iesit bine, adica 1:1371. Acum sunt curioasa de ce a iesit cel biochimic asa...Oricum, mi-am facut programare luni la dr, o sa vad ce zice si el..

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dimineata!

Fetele ce de vesti bune!
Monik si Hellie felicitari pentru eco bun! Hellie nu-ti face griji(pe cat se poate) ve-i vedea si osul nazal,mai bine ,data viitoare !
Iris felicitari pentru fetita cu codite!
Ankylya in sfarsit ai reusit sa prinzi un eco ,cred ca te-ai bucurat tare! Felicitari pentru baietel!
Uite asa tot baietii au preluat conducerea.

Eu sunt treaza de vreo ora. Prea m-am simtit bine in ultimile zile si urmarea a fost ca acum sunt racita cobza. Nu mai pot sa dorm de durere in gat .Am zis sa-mi fac un ceai ca nu pot sa respir bine.
Am avut si frisoane ,e bine ca n-am facut febra ca mi-e tare frica de ea. As lua un paracetamol si un trachisept de supt ,o fi ceva rau daca le iau?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Draga Vio, medicul meu a spus ca putem lua pana la 3 paracetamoale pe zi si bomboane gen strepsils in caz ca ne doare gatul. Ma gandesc ca si trachiseptul e din aceeasi gama.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Mony si dragele mele burticute ,multumesc pentru sfaturi si vorbe bune!
Am luat oscilo si stodal ,am supt si bomboane de gat ,astazi am luat si un paracetamol ca nu-mi trece ,asta e ,pana nu-si face damblaua raceala nu pleaca.
Eu lui Dragos de data asta nu i-am dat decat panadol sirop si un siropel de tuse din plante ,el e mai putin afectat decat mine.Am scapat de aerosoli tura asta.
Criulica ma bucur ca vestile de la eco sunt bune!
Mad incearca sa eviti metroul daca nu te simti bine in el!
In legatura cu vizualizarea sexului la eco ,va spun ca la sarcina cu fata nu s-a vazut ce e pana la nastere iar la baiat deabia la 22 saptamani s-a vazut .Deci se poate sa nu se vada daca bebe nu vrea sa arate dar acum exista un alt tip de aparatura ,mai performanta decat anii anteriori.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 19

Mergi la inceput