BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Oh, incep emotiile!

Felicitari, Elena!
Sanatate tuturor si mult noroc micului pui in viata!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Felicitari Elena!!!!!! sa fiti sanatosi toti 3!!!

36+ cu printesa Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

FELICITARI ELENA !!!! sa fitzi sanatoshi shi sa va bucuratzi de minunea voastra toata viatza

cel mai frumos cadou pe care il puteatzi avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Viki ce putin mai ai si tu!
Pisigri scoatem motatele pentru maine, Doamne-ajuta sa decurga totul bine

29+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele -intrebare: Ce-mi trebuie sa scot bebele din spital - body, costumas, paturica, manusi, caciulita, landou. Imi scapa ceva? Am si eu un cosmar, ca vine bebe si nu am hainute pentru el. Toata lumea imi spune sa nu iau inainte, dar scap eu intr-un magazin si am sa-i iau ca sa stau linistita

29+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Elena, FELICITARI!!!! Bine ai venit EDWARD!!!

Pisigri, te asteptam cu vesti!

Katy, eu o sa iau o salopetica, salopeta groasa de fas si scoica pt masina. Atat!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele -intrebare: Ce-mi trebuie sa scot bebele din spital - body, costumas, paturica, manusi, caciulita, landou. Imi scapa ceva? Am si eu un cosmar, ca vine bebe si nu am hainute pentru el. Toata lumea imi spune sa nu iau inainte, dar scap eu intr-un magazin si am sa-i iau ca sa stau linistita

29+ cu Tudor

Katy, eu m-am gandit sa iau body, salopeta/costumas, un combinezon de fas, caciulita, manusi (de botosei nu cred ca mai are nevoie, dak o sa aiba combinezonul), landou. Eventual o paturica, in functie de cat de gros o sa fie combinezonul. Poate ne mai spun si mamicile mai experimentate.
Nici eu nu am cumparat hainute, in afara de un set de body-uri si o salopetica, pe acelasi principiu, ca familia zice nu si nu, dar n-o sa mai astept. Luna asta trebuie sa rezolv.
Eu mai am o dilema: cate schimburi sa ii iau pt stat in spital (cezariana)?

28+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Aveeeeeeeem un bulgaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!!!!!!!! Elena_12 e prima mamica
Edward, 3070g , 51cm, Scor APGAR 10.
12.12.12, 23:00.
Bebe e sanatos. Eu o duc destul de rau cu durerile, dar ma mobilizez usor usor si sper sa reusesc sa uit.
Bebe suge, nu prea are ce saracul si l.am tinut la mine in rezerva toata ziua, ca sa nu i se dea supliment decat daca cer. Pana acum nu mi.a urlat deloc, scanceste usor, e un puiut cuminte. Am baut mult ceai pt lactatie, sper sa nu fie nev de supliment diseara. Dar inainte de somn cred ca cer o portie de papica, sa nu ii fie fomica. Eu am doar colostru, si a fost multisor. Dar daca nu am mancat deloc de vreo 30ore, nu produc laptic. Acum am mancat si sper sa dea lactatia peste mine. :D
Fetelor, i.am scris si Alinei dar cred ca nu a vazut inca. Va pup, mai intru diseara, sper sa merga netul pe tableta, pt ca de pe teo mi.e imposibil... Acum fac un mare efort sa scriu. Cu bebe intr.o mana, cu telul in cealalta, hehe...
Ma minunez cat e de frumos puiu, doarme in brate la mami, ca tati a plecatputin cu treaba...
Fetelor, succes! Sa stati la caldurica cu bebelusii. Va mai scriu, dar nu stiu daca din spital. Vedem, pupicei! Yeeeeeeeeey!!! Eu inca bocesc cu drag si spor!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel

Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)

Felicitari Elena_12

33s (10.12.2012) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_ille spune:

Buna ziua! Doresc sa ma alatur si eu grupului vostru de viitoare mamici si fericita mamica. De citeva zile incerc din rasputeri sa citesc din urma, sa va cunosc.
Sunt din Bucuresti, am 34 ani, vom avea un baietel dupa o luuuunga asteptare, sarcina obtinuta prin FIV (multumim lui Dumnezeu -din prima incercare), stat acasa aproape toata sarcina din motive medicale (hematom, contractii). Si acum indicatiile sunt mai mult repaus, dar mami nu prea are astimpar. Acum eram in momentul de pregatit lucrurile lui bebe, cu pauze dese, in timp ce ascultam si colinde.
DPN calendaristic este 03.02.2013, dar am o banuila ca nu apuc sf lunii ianuarie; voi naste la spitalul Universitar, inca nu stim cum.
Va doresc o zi frumoasa si calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Bine ai venit, miri!

Si eu ascult de cateva zile "radioul lui Mos Craciun" and I'm .... "in the mood for love"

@Mami_papatot am uitat sa precizez ca si eu m-am dotat cu patut, carut 3 in 1, balansoar, scoica (rooosie ), deci sper ca nu s-a inteles ca eu nu am de gand sa folosesc vreodata asemenea dispozitive, le-am luat ca sa le folosesc, logic Pe langa acestea as vrea sa folosesc si wrap, pentru motivele expuse anterior (si nu numai), atat cat voi reusi, cu toate ca am probleme de sanatate care imi interzic acest lucru

Legat de iesirea lui bebe din maternitate, eu de altceva ma stresez: ca nu stiu cum va fi vremea atunci, mi-e frica sa nu fie niste troiene cat casa ... cand va trebui sa merg la spital + cand voi iesi

33+

Mergi la inceput