BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!
Raspunsuri - Pagina 4
mena1906 spune:
Aveeeeeeeem un bulgaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!!!!!!!! Elena_12 e prima mamica
Edward, 3070g , 51cm, Scor APGAR 10.
12.12.12, 23:00.
Bebe e sanatos. Eu o duc destul de rau cu durerile, dar ma mobilizez usor usor si sper sa reusesc sa uit.
Bebe suge, nu prea are ce saracul si l.am tinut la mine in rezerva toata ziua, ca sa nu i se dea supliment decat daca cer. Pana acum nu mi.a urlat deloc, scanceste usor, e un puiut cuminte. Am baut mult ceai pt lactatie, sper sa nu fie nev de supliment diseara. Dar inainte de somn cred ca cer o portie de papica, sa nu ii fie fomica. Eu am doar colostru, si a fost multisor. Dar daca nu am mancat deloc de vreo 30ore, nu produc laptic. Acum am mancat si sper sa dea lactatia peste mine. :D
Fetelor, i.am scris si Alinei dar cred ca nu a vazut inca. Va pup, mai intru diseara, sper sa merga netul pe tableta, pt ca de pe teo mi.e imposibil... Acum fac un mare efort sa scriu. Cu bebe intr.o mana, cu telul in cealalta, hehe...
Ma minunez cat e de frumos puiu, doarme in brate la mami, ca tati a plecatputin cu treaba...
Fetelor, succes! Sa stati la caldurica cu bebelusii. Va mai scriu, dar nu stiu daca din spital. Vedem, pupicei! Yeeeeeeeeey!!! Eu inca bocesc cu drag si spor!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel
Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)
anca.b spune:
Felicitari, Elena!!!
Bine ai venit pe lume bebe Edward!
Anca, Stefan (13.01.2008) si 36+ cu
Povestea Nasterii
Mys spune:
Felicitari Elena !!!! Bine-ai venit Edward !!! Sa fiti sanatosi!
lui Matei (15.12.2010) si 33+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
mami_papatot spune:
Pai bine domnule, lipsesc putin si se umple aici de galagie !
Felicitari Elena, pioniera noastra draga! sa-ti traiasca bebelusul, sa fie un papacios de laptic bun de mami si durerile sa fuga de tine departe, departe!
Wow, cate emotii, primul bulgaras, a venit la noi pe partiuta! sa se rostogoleasca, sa se faca mare si frumos si sa se topeasca nu el ci toate bulgaritzele dupa dansul!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia
Lidia_88 spune:
Felicitari Elena, frumos cadou inainte de sarbatori.Sanatate si la cat mai mult laptic.
Katy82 spune:
Felicitari Elenna! A venit primul bulgaras, ce frumos!
29+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
ioana_55 spune:
Felicitari Elena si bine ai venit Edward
Sa va traiasca si sa creasca mare, sanatos si frumos
28+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot