Asp.opt.(815) Felicitari MariaBcf, ralucaneagu!!!
Raspunsuri - Pagina 13
camcris spune:
Buna dimineata fetele
velvet eu sunt sigura ca, vom deveni si noi mamici, daca ai aproape toate analizele facute poti sa-ti pregatesti dosarul si atunci cand gasesti dr. potrivit sa-l depui.
Sotul tau mai ia ceva tratament?
Eu sunt bucuroasa, sotul meu sa lasat de fumat si mai bea cafea dar o ceasca pe zi sau deloc.
Restul fetelor ce mai faceti? iar sunteti inzapezite
O zi frumoasa va doresc
MariaBcf spune:
Bubuali ti-am trimis PM .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot
bubuali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MariaBcf Bubuali ti-am trimis PM . Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot |
MariaBcf scuze n-am fost langa calc...uita-te acum...
Camcris buna,ne bucuram sa te,,vedem,,!
Mihaelafalt spune:
Buna gagici.
Am facut acum un test de ovu si liniuta a 2 e mult mai intensa deact cea de control, sunt ziua 13 deci e de bine poate se regleaza si le mine mister ciclos.
Am avut contact ieri dimineata, acum o sa atentez la sot diseara poate rezolvam o treaba.
Stau un pic cu frica nu e periculos augmentinul in aceasta perioda, oricum treaba si-o cam face ca deja imi e mai bine decat ieri,numai ca ma doare stomacul de la el, dar indur cu stoicism.
Cine are mai multa pofta de treaba sa trimita putin si la mine ca m-am apucat de curatenie generala dar mai mult caut sa chiulesc, parca nu as face pentru mine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
MeAlex spune:
Fetelor, aveti grija cu clexane-ul, se pastreaza la temperaturi sub 25 de grade si nu se congeleaza, nu stiu daca e sigura trimiterea prin posta...
bubuali spune:
Buna Mihaelafalt.Augmentin am luat si eu cam acum o luna-facusem un pap.si mi-a dat tratam.pt secr.vag.si tot la fel am crezut ca mor de burta,si din pacate eu n-am luat cu el eubiotic sau altceva si mi-a fost din ce in ce mai rau,nu puteam sta p picioare d durere...ai grija...nu stiu ce sa-ti sp daca dauneaza acum....eu am facut si tratam.cu cervugid ovule tot atunci si mi s-au parut f bune...
bubuali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, aveti grija cu clexane-ul, se pastreaza la temperaturi sub 25 de grade si nu se congeleaza, nu stiu daca e sigura trimiterea prin posta... Daca viata iti ofera lamai, cere si o tequila! |
Eu chiar nu am de unde sa stiu-sa vdm ce zice si MariaBcf....ma gandesc ca nu ingheata la aia in posta si nici nu au caldura mare unde le tin sau in masina...ms frumos de informatie...
MeAlex spune:
La inghet ma gandeam ca posta transporta cu masina sau trenul, si cred ca e frig...iar in magazie sau cum se numeste acolo unde se aduna plicurile si coletele, cine stie cum o fi. La posta la care merg eu, e groaznic de cald si vara si iarna.