Fiv la Sibiu (41)
Raspunsuri - Pagina 5
clausimo9 spune:
Dora, la ce doctor ai fost la Sibiu? Si eu am aceeasi problema, nu au gasit o cauza a infertilitatii. FIV-ul este ultima noastra speranta. O intrebare indiscreta: ce varsta ai? (doar daca nu te deranjeaza)
your_dora spune:
Multumesc, Carla! Nu mai conteaza cati sunt, sanatosi sa fie! Ti-am urmarit povestea si iti tin pumnii la ET pe miercuri si gandeste pozitiv. Trebuie sa fie bine! Dumnezeu ne va ajuta la toate!
carla_cluj spune:
Nici noi nu am gasit cauza infertilitatii si sper sa reusim din prima fertilizare :)
Astazi aveam 6 embrioni de calitate foarte buna si ramane pe miercuri transferul.
Fetelor, voi ati pus progesteronul in dimineata dinaintea transferului?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
crismoni spune:
carla felicitari
eu l-am pus, aveam lutinus in schema
stiu ca dr. I mi-a zis ca l-a sters inainte de ET dar a zis sa-mi pun altul inainte de a ma ridica din pat pt a pleca acasa si sa mai iau doua, ca si cand cel de dimineata nu ar fi fost pus. nu mi-a zis ca nu ar fi trebuit sa-l pun
tin minte ca atunci cand m-au programat la et mi-au reamintit sa iau lutinus
marie fii optimista
eu am avut simptome de ciclu pana in luna a doua de sarcina
carla_cluj spune:
Multumesc Crismoni, o sa-l pun si eu. Tu cum esti? Tot in pat?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
your_dora spune:
Mie mi-au spus sa nu pun Lutinus in dimineata ET pt ca oricum il indeparteaza ei de acolo. Am pus imediat dupa ET si inca 2 in ziua respectiva. Multa bafta si sa fie cu lipici miercuri carla_cluj!
marie_83 spune:
Your_Dora feicitari!
Am facut si eu beta azi ca nu mai puteam astepta pana joi
Beta z7 50,6
Problema e ca nu ma lasa durerile de burta deloc,sunt destul de puternice si am avut si o mica sangerare..off sper sa fie bine
Carla tinem pumnii sa fie lipicios puii!
fetele