Fiv la Sibiu (41)
Raspunsuri - Pagina 18
ancuta_n spune:
scriu cate putin in mesaj sa pot ajunge si eu la 10, sa nu mai fiu moderata ![]()
imi puteti spune cam cate drumuri trebuie sa fac de cand incep stimularea pana la transfer?
sa am idee cum imi trebuiesc zilele libere
josephinedxc spune:
eu cred ca cel putin de 4 monitorizari eco ai nevoie de cand incepi injectiile de stimulare
cand incepi?
cu ce faci? menopur sau puregon ? de cat?
bafta multa
josephinedxc spune:
nu stiam ca dupa 10 puncte nu mai esti moderata, eu am 6 puncte... :(
eu mi-am notat undeva: de la prima injectie de stimulare pana la injectia cu Pregnyl (intr-adevar facusem doar IA, dar si la FIV e la fel cu monitorizarea) am facut 4 monitorizari, respectiv 5
o zi reusita
ancuta_n spune:
josephinedxc nu stiu cu ce fac stimularea. dr a pomenit de puregon, dar nu stiu nimic sigur pana vine cm si sun sa aflu schema.
josephinedxc spune:
sal Ancuta
corect, toate la timpul lor si vei afla si de trat stimulare :)
eu asa sper ca vreo 5 vizite sa iti fie suficiente daca e vb de concediu/ zile libere
josephinedxc spune:
buna dimineata,
stie cineva ceva in legatura ALOCAREA FONDURILOR prin subprogramul de stat pentru dosarele aprobate? noi il avem depus din nov 2012 si inca nici un raspuns
crismoni spune:
ancuta_n eu am fost (daca imi aduc bine aminte) de 4 ori inainte de punctie, din doua in doua zile aprox, am inceput vineri, apoi luni, miercuri #351;i iarasi vineri, duminica a fost punctia si ET miercuri
multa bafta
maternitatea POLISANO am inteles ca se deschide doar din aprilie, esti sigura ca era func#355;ionala din februarie sau doar ambulatoriul si laboratorul le-au mutat in sediul nou?
josephinedxc spune:
buna fetelor
ati mai auzit ceva noutati in legatura ALOCAREA FONDURILOR prin subprogramul ? mai este cineva in aceiasi astepare ?? noi avem depus dosarul din nov 2012, aprobat, dar banii nu sunt alocati inca ....
josephinedxc spune:
in legatura cu deschidrea maternitatii polisano, la fel am inteles si eu , ca nu este inaugurata inca ....urmand ASAP :)