Alegeri 9 decembrie 2012

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

A fost asa de jenant cand cei de la putere strigau ca sunt mai putini romani ... ca sa le iasa rezultatul de la referendum cum vor ei ... si acum asta au acceptat cifra veche doar pentru a avea cate colegii/parlamentari vor ei ...absolut fara nici o jena.

Dar se pare ca celor care au votat nu le pasa de etica sau morala. Din cate am auzit eu, un alt val de tineri se pregateste sa emigreze. Intr-o bun a zi, vor fi votati cu 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii


Dar se pare ca celor care au votat nu le pasa de etica sau morala.


Cand ai burta si buzunarul gol, nu prea mai conteaza etica si morala.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sa ne fereasca Dumnezeu Mirela! Ar fi o tragedie sa revenim la vremurile acelea!
Mi s-a spus ca TREBUIE sa votez usl-ul ca mi-a dat salariul inapoi domne! Whaaaat??? Daca as vedea mai mult de lungul nasului si doar interesul personal, poate asa as fi facut, dar nu numai asta conteaza! Cu ce ma incalzeste ca mi-a dat 100 de lei inapoi la salariu, daca restul sunt vai si amar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Am vazut ce figuri au intrat in Parlament ... :(((
Baronii, populistii, traseistii, membrii lor de familie ...

Sper ca romanii sa fie fericiti de alegerea lor.




Romanii nu sunt fericiti pentru ca nu au avut ce alege. Daca erau majoritari parlamentarii ARD-ului si le studiai trecutul si Cv, ai fi vazut ca erau fix la fel: afaceristi cu banii statului, pupulisti, traseisti, baroni si membrii lor de familie. Asta e fauna ce populeaza TOATE partidele politice din Romania.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si care e problema? Urmeaza inca 4 ani in care cei care au castigat isi vor freca mainile de fericire ca vor avea acces la bani se vor imbogati pe spinarea noastra si ei si apropiatii lor, 4 ani de belsug propriu si lipsa de griji. Toti au facut la fel. Vor schimba legile ca sa le convina lor si nimeni nu o sa ii poata trage de maneca. Peste 4 ani vin altii si tot asa. Nimic nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sunt curioasa cine a castigat in colegiul unde se dadea batalia intre securistul v si Iulian Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totosika spune:

"Inainte era mai bine" -acesta este sloganul dupa care se ghideaza populatia tarii noastre.Mai o spaga,mai se inchide un ochi,mai o pomana electorala......asa este obisnuita multimea sa traiasca.Fara coloana vertebrala,aplecati ca dupa cerseala...ne multumim cu resturi si firmituri...poate ca asta este soarta tarilor mici.....Nu o sa scapam in veci de mafia comunista


Fii bun ,dar fereste-te sa creada lumea ca esti numai bun (Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

totosika, tu ai avut intre cine alege? Eu nu am avut. In colegiul unde am votat eu erau toti unul si unul ... nimic de ales.

Eu sunt sigura ca va fi rau, foarte rau. Dar asa ar fi fost indiferent cine ajungea majoritar in parlament. Pentru ca nu s-au luat masuri economice reale de ani de zile, toti politicienii, indiferent de partid, nu vor decat ciolanul pentru ei si gasca ce i-a sustinut, contracte grase cu banii statului si atat. Toti, absolut toti.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totosika spune:

Fetelor,dupa opinia mea nu s-a nascut inca politicianul care sa ne scoata din lancezeala care ne-a cuprins....ne trebuie un Attaturk-fondatorul Turciei moderne pentru cei care nu stiu cine este-care a contribuit major la dezvoltarea Turciei.
Toata tara este rosie.....scaldata in sange..........


Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Rasturnare de situatie :USL obtine un vot politic mai mare decat cel din exit poll-uri...felicitari si asteptam masurile economice promise, sa curga laptele si mierea din cornul abundentei!PS: Decenews stai calm, nici eu nu-s activist de partid...sunt doar un simplu votant care nu-si va da votul niciodata unei formatiuni ce include socialistii

Mergi la inceput