Clubul "babelor" FIV-oase 70
Raspunsuri - Pagina 16
ioana3110 spune:
Fete dragi, in prag de an nou, va doresc sa se adune in jurul nostru toate cele bune si sa fiti sanatoase si sa aveti un 2013 cu impliniri pe toate planurile.
Many, si mie imi e dor de fetele alea dar ce sa-i faci...asta-i viata! Ma bucur ca Adina a ramas aceeasi mare doamna si o pup si eu si o urez sa-i traiasca comorile!
Mariuca, Felicitari draga mea! Eu cred ca e cu ochishori!
Ady - de-abia astept sa ne sharuiesti bucuria venirii pe lume a celor 2 stelutze ale tare :)
Ari - Te imbratisez cu drag si sper ca 2013 sa vina cu niste BB-i in cioc pentru voi :)
Qiao - tu esti sufletul grupului si iti multumesc ca ai fost atat de minunata si ca nu te schimbi, no matter what! Iti doresc un piticot care sa-l smotoceasca pe Gugu alaturi de voi!
Ana, Sabina - Sper ca intr-o zi sa ne cunoastem si live! La multi ani cu impliniri fetelor!
Lara - imi pare rau ca nu ne mai saluti macar din cand in cand. Sper ca totul e ok la voi si ca in 2013 vei incepe sa fii o mamaica ffff ocupata!
Sami - tie ti-am scris sms. Sper ca l-ai primit!
Lyly, mi-e dor de tine si eu inca astept momentul sa te vad cu copilash!
toate fetele fara exceptie!
Cris_25 spune:
La multi ani, babute dragi!
Sa va aduca 2013 numai bucurii, sanatate si minunea mult visata!
Va pup
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
aadina spune:
La multi ani tuturor!!
Tot ce va doriti in noul an sa se implineasca. Sa aveti un an nou plin de iubire si bucurii.
Disractie placuta, oriunde veti petrece.
MeAlex spune:
Dragele mele prietene! Anul care tocmai se termina a fost cel in care am scris mai mult pe acest topic si am ajuns sa va cunosc mai bine. M-ati ajutat enorm prin ceea ce sunteti. Va multumesc!
Imi doressc sa avem un an mai bun, mai linistit si sa fim atenti la lucrurile cu adevarat importante! Sa multumim pentru ceea ce suntem si pentru ce avem. Imi doresc sa fie un an cu perspective noi asupra solutiilor la problemele tuturor!
La multi ani!
mariuca83 spune:
La multi ani !!!
Va multumesc din suflet pentru incurajari si sustinere sunteti toate deosebite si va doresc un an nou plin de bucurii si impliniri , sanatate si toate dorintele sa vi se indeplineasca.
velvet spune:
fete,va doresc un an nou mai bun,plin de impliniri si bucurii
sami,mi-e dor de tine sper ca esti bine.ma gandesc la tine mereu,mai ales ca citesc capitolele din urma.nici nu stii cat de mult ma ajuti!
lara,sper ca esti bine si tu si burtica
va multumesc la toate.chiar sunteti deosebite,iar pe mine,o straina,m-ati ajutat enorm in acest an.
La Multi Ani!
aristica spune:
mi-a ramas o chestie intiparita in cap:
prietenii sunt familia pe care ne-o alegem singuri
La multi ani!