veste mare
rog moderatorii sa lase subiectul 24 de ore unde e f vizibil pt ca apoi sa il mute unde considera ei.
a venit mos Nicolae cu daruri multe,pentru copilasi.
iata vestile f bune pe care le am a zice;
v-am anuntat cu mare bucuire ca strumful meu s-a vindecat complet de malabsorbtie globala cu o schema de tratament extrem de scumpa,inexistenta in Romania.
Treptat, cu ajutorul unui OM extraordinar, dr Roxana Tigau,pot spune ca toate medicamentele au fost aduse in tara.
asadar: pe langa INFATRINI, MONOGEN, NUTRINI,NutriCat de saptamana viitoare se gaseste in Romania si McT OIL!
nu mai trebuie sa il comandati prin acel lant viu de oameni cu suflet de la Nestle- Franta sau din Olanda.In tara va veni varianta Nutricia-Olanda.
acum copilasii cu malabsorbite, cei cu afectiuni oncologice, renale,hepatice severe nu mai trebuie sa colinde Europa. se gasesc toate in Romania.
daca am timp si daca sanatatea imi permite voi face si demersul catre minister,ca ele sa fie incluse in nomenclator,adica sa poata fi date gratuit.momentan le poate comanda omul de rand sau spitalul,pentru cei saracuti,care nu isi permit.
sunt fericita,ca vindecarea strumfului ne-a adus si cea de a doua izbanda!
nu stiu daca am voie sa trec datele de contact,sa nu fie interpretate drept reclama.
sanatate tuturor strumfilor!
Raspunsuri
Picky_toto spune:
Histamina e o veste minunata si ma bucur ca al tau baietel e vindecat. Multa sanatate in continuare si sper ca acest tratament sa ajute cati mai multi copilasi. Succes in continuare!
histamina spune:
datele de contact
dr Roxana Tigau
roxana.tigau@gotosolution.com
0731270617
de ce am deschis acest subiect?
pentru ca stiu disperarea ultima si rugaciunile deznadajduite ca Dumnezeu si Maica Domnului sa faca o minune.pentru ca am trait aceasta minune si pentru ca fericirea se impartaseste si lupta mea de pe acest front nu se incheie victorioasa daca nu reusesc sa ajut sa fie mai multi oameni fericiti.
copilul meu e vindecat,vreau,imi doresc,ma rog sa fie si altii si fac ceva in acest sens:am incercat sa aduc medicamentele salvatoare in tara.
cred eu ca asa e bine.
medicamentele sunt f scumpe.unii, din farmacii ,le distribuie cu preturi mari.
iata cat se scuteste:
infatrini: farmacie 14,5-15 lei- dr tigau-10 lei
nutrini- farmacie 16 lei- dr tigau 11 lei.
la un calcul minimal, la o sticluta pe zi sunt in jur de 4 lei pe zi,adica undeva la 120 de lei pe luna.
monogenul,McT Oilul numai la dumneaei se gasesc,la preturi ff bune.
repet,tratamentul este scump,insa dna dr are un suflet imens.face imposibilul sa te ajute.
infatrini, nutrini se gasesc si la Budimex si la Grigore Alexandrescu.
mcT Oil va fi la Grigore Alexandrescu,pt inceput.
la IOMC e o rezistenta de fier pt tratamentul de ultima generatie.
marius spune:
Ideal ar fi sa nu trebuiasca astfel de informatii. Insa daca e sa trebuiasca vor fi binevenite.