Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~
Raspunsuri - Pagina 8
carmen333 spune:
Doina, Raluca, e ok, nu cer drepturi de autor. Suna original, insa nu mi-as alinta copilul in felul acesta, recunosc (bobite de roua). Sa ne gandim si la formule de alint, sa mai veniti cu idei.
E posibil sa fi miscat azi, ca o bataie de aripi abia simtita, in burtica mea. Astept sa vad daca se repeta.
16saptamani+
Carmen1985 spune:
Bondarei si albinute ! e propunerea mea...Noi nu am fost la vot, am preferat sa mergem la mall...si pe urma stam la seriale pe vplay...
Mami de Bianca 07.05.2008 si 12+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
In sfarsit a venit si la noi zapada!
Copiii sunt super fericiti!
O zi buna!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
paulinio spune:
Buna dimineata fetelor.
A venit si la noi zapada! Inca ninga desi inca nu s-a asternut foarte multa. Am luat si noi manusile in dotare si speram ca diseara sa tragem o bulgareala.
Radu era foarte incantat de zapada, evident si abia astepta sa faca "mingi albe".
Editez sa spun ca sunt pentru Ciresele de mai-iunie... E is scurt si dragalas si valabil pentru ambele luni.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 16+
crina27 spune:
Buna dimi. Si la noi a nins :). acum chiar ca astept Craciunul :)
Cum va simtit azi?eu sunt bine, cu o pofta teribila de mancare de 2 zile :))sper sa ma tina tot asa si sa nu mai vomit
Va urez o saptamana reusita!
14+
Iris1211 spune:
Nu stiu ce sa-ti zic Carmen, dar vineri merg la doctorita mea si o sa o intreb pe cine recomanda.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Carmen1985 Am fost la el la prima sarcina ... in 2008...a fost ok, dar stiu ca nu si-a mai schimbat ecograful de at. A fost o prietena gravida recent si a fost dezamagita...mai multe i-a zis dr nostru de aici decat el. Am auzit de dr dinu silviu de la clinica materna ca e bun ...
Mami de Bianca 07.05.2008 si 12+ |
17+
Iris1211 spune:
Mie imi place ideea de ciresele chiar daca a mai fost folosita. In fond, fiecare o sa ne alintam copilul cum vom dori.
Si la noi a nins de sambata seara incontinuu si acum e aproximativ pana la genunchi. E o feerie, dar cu circulatul e mai greu, deoarece nu prea s-a deszapezit.
Aseara am visat ca am fost la dna. dr la eco si am uitat sa o intreb sexul copilului si nici ea nu mi-a spus nimic in sensul asta, dar la sfarsit mi-a dat o fisa completata de ea cu masuratori si alte detalii si era si o rubrica "sex" unde era completat "M".
Chiar sunt curioasa daca ceea ce am visat e adevarat.
Carmen1985 astept vesti de la tine maine dupa ce mergi la dr. Dinu.
17+