Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~
Raspunsuri - Pagina 5
VIOIKA76 spune:
Mad si la mine e la fel bebe mai mare cu o saptamana comform eco insa comform UM e de 18 saptamani(maine implinesc).Cred ca si bebe de Flafi e la fel si sigur mai sunt fete la fel.
Nu stiu de unde vine diferenta probabil ecograful masoara la general ,ce stiu sigur este ca e de bine ca e mai mare ,inseamna ca-i merge bine acolo in burtica.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
mcoca spune:
Ce stiu eu este ca la ecografia de trom I se face datarea ecografica a sarcinii, si atunci se calculeaza DPN. CA apoi iese mai mare, mai mic etc, nu mai conteaza, DPN-ul nu se mai schimba.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Vicky mie pe toate eco mi-au scris si DPN dupa masuratorile eco.
Scrie ca am DPN 4 mai si nu cum ar fi dupa UM 11 mai.Oricum eu nu ma iau dupa niciunul ca stiu sigur ca nu pot sa-i duc mai mult de 39 saptamani ca ai mei au fost mari si cred ca si bb 3 va fi la fel.
Acum nu stiu pe care-l ia gineco in considerare.
si acum17+
sorinacicos spune:
Buuna ziua dragi burtici! Ce harnice ati fost la scris...
Miche - ma bucur ca ai trecut cu binne si peste acest hop si ca esti bine. Cu siguranta si rezultatul va fi bun. Si felicitari pentru fetita
Simcri - felicitari pantru rezultatul bun la test
Kris - cu siguranta totul va fi bine. Multa sanatate si ai grija de tine.
Deny - ma bucur ca te-ai linistit. O sa vezi ca totul va fi bine si o sa ai un bebe sanatos si la termen.
Flafi - felicitari pentru baietel
De ieri ma simt si eu mult mai bine si sper sa o tin tot asa.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+
mcoca spune:
Vio, daca pe toate scrie DPN 4 mai, inseamna ca ai ovulat mai deveme, deci de acolo calculezi...
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Vicky asa a spus si medicul dar eu stiu cand am ovulat ca faceam teste de ovulatie si am avut in a 13 zi ca de o bicei ,deci exclus cu o saptamana inainte cum spun ei.In fine noi sa fim sanatosi si bebe sa vina cand vrea el si e pregatit.
Sorina stiu si eu ca hipotiroidia este periculoasa pt bebe ca poate sa-i afecteze creierul.Sper ca ai tratament specific si totul e in regula.
si acum17+
duduta190578 spune:
Carmen ,eu sunt din Onesti ,acum nu o sa fac morfo ca sincer nu-mi permit.La fata,acum 2 ani am fost la Brasov,la un medic foarte bun,la clinica Ecogli,dar costa in jur de 400 lei.
16
sorinacicos spune:
Deocamdata doar anti-TPO imi iasa rau >600 (limitele sunt 0-34) dar restul analizelor au iesit bine. Imi voi reface luna asta analizele si vedem in functie de rezultate care e situatia. Stiu ca e o problema care nu trebuie neglijata.
Multumesc
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+
Carmen1985 spune:
V-am pus o poza cu bebe de azi de la eco cu burtica n-am apucat sa fac inca..curand promit!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 12+