Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Mony, imi pare rau pentru tatal tau, sper sa se gaseasca o solutie.

Secretia nu e abundenta la mine, cativa stropi, si doctorita mi-a spus ca e posibil ca fie secretia mai abundenta.

Nici noi nu avem planuri de Rev, ne-am gandit ca poate invitam cativa prieteni pe la noi.

In week-end merg la tara cu sotul si cu socrii ca sa taie porcul. Mie nu imi prea place carnea de porc, dar asta e.

Raluca

S 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Paulinio, si la ce anume "poftesti", draga mea?! Ce sa fie: Paris/Roma/Praga/Viena...etc.?

Eu n-am poftit cu adevarat la nimic pana acum. Adica n-am avut o chestie din aia: "as manca xyz" si sa nu pot sa-mi iau gandul de la xyz. Voi ati avut asa vreo pofta "urgenta" ?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Da, da,abia astept sa iesim la plimbarica.Nu stiu de ce parc spui tu, dar ne gasim noi cand o veni vremea
Eu ma gandesc la Viena in ian-feb ca sunt reduceri si poate facem si un mic shopping.Ehe, visez si eu.

Parisul e superb, eu am fost de 3 ori pana acum.Am o buna prietena acolo.Am fost si cand eram gravida data trecuta. A fost super, desi am fost un pic mai stresata sa nu patesc ceva.
Acum sper sa ajungem iar, dar dupa ce nasc,deci mai am de asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Da, da,abia astept sa iesim la plimbarica.Nu stiu de ce parc spui tu, dar ne gasim noi cand o veni vremea

Pai e parcul mare, e podul de pe Liviu Rebreanu si apoi iar parc...practic e un parc mare dar impartit in doua de bulevardul Liviu Rebreanu , iar eu stau la parcul ala mai micut (cam in spatele magazinului Titan). Dar ne gasim noi, vorba ta.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Fetele, dar aveti pofte, nu va incurcati...Paris, Viena...
Eu am fff mult de munca ca pe 20 vrem sa intram in concediu :)
Deja se simte atmosfera de sarbatori si ascultand magic fm....parca imi si miroase a sarmale :d
Pofte...(exceptand calatoriile) nu pot sa zic ca am, doar pofta de mancare de vreo 4 zile, ceva de groaza...oricum e mult mai bine decat sa nu pap nimic toata ziua. Sunt tare mandra de burtica mea, creste parca in fiecare zi:d
Secretie am, putina, dr a zis ca e normal, atata timp cat nu se mareste volumul si nu miroase urat.
Voi ce papati la pranz?eu ...ciorbitza de pui cu zeama de varza :d (un deliciu)
Va pooop si va citesc chiar daca nu pot scrie mereu .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hellie, am inteles . Si eu tot in partea asta stau.
Poate ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Fetelor, am revenit printre voi..Vad ca se vorbeste si de mancare si de plimbare..:) de la noi a plecat seful cel nou, parea tare speriat saracutul..:)
legat de mancare, eu evident, stiind ca va lua sarbatorita noastra pizza la pranz, nu am mancat decat un iaurt de dimineata, asa ca am mancat cam 4 felii maari de pizza..de foame ce imi era..Iar acum iar ma plang de balonare si stare de rau..Nu m-am putut abtine:))) Partea buna, deseara sigur nu mai pot manca nimic:D
Iar legat de plimbare, si noi vrem sa mergem fie la Viena, fie la Barcelona intre Craciun si Revelion..Acum sa vedem care din variante o sa fie..Am zis ca, daca tot nu pot avea o luna de miere la anul, dupa nunta, macar sa o am acum, dupa cununia civila:)

12+

Mergi la inceput

V-ati inzapezit? nu mai zice nimeni nimic

14+ (GRAVI)

Mergi la inceput

la noi ninge de 1 ora ca in povesti.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

La noi nu ninge inca, dar prognoza de pe net spune ca va incepe la noapte.
Abia astept.

17+

Mergi la inceput