Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~
Raspunsuri - Pagina 17
Iris1211 spune:
Si eu am o secretie albicioasa si fara miros, dar nu m-am impacientat ca am citit ca e normal in aceasta perioada, ba mai mult poate sa-ti curga si sange din nas.
Arsuri am avut si eu vreo 2 saptamani, dar beam cate un pahar de lapte caldut si-mi trecea. Deocamada s-au oprit ( sa nu vorbesc intr-un ceas rau), dar oricum ma astept sa revina pe sfarsitul sarcinii.
17+
VIOIKA76 spune:
Buna fetele!
Mony eu am avut secretii cam abundente.Unul dintre medici mi-a dat niste ovule poliginax iar celalat a spus ca e normal in sarcina.Eu am luat ovulele ca prea des schimbam tamponul si acum nu mai curge mai nimic.
Imi pare rau pentru tatal tau! Dumnezeu sa-l ajute si sa se insanatoseasca!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
VIOIKA76 spune:
Miche cred ca astazi o sa-ti dea sigur rezultatul. Vreau sa sun si eu dupa rezultatul de la cariotip ca deja au trecut 2 saptamani sa vedem ce-mi vor zice.
si acum18+
Hellie spune:
Salutari tuturor burticilor...nou-venite sau existente :)
Felicitari tuturor celor care au obtinut rezultate bune la eco/amnio etc.! Chair are karma buna odiseea noastra.
Eu sunt bine acum. In weekend am fost la Viena inr-un tur de forta al pietelor de Craciun. Frumooos! Ca in povesti...numai caaa, am traversat o perioada de greturi de neimaginat...pentru ca mirosea peste tottt, fara exceptie, a mancare din aia grea (tocanita, ceapa, carnati etc,). Asa ca am mancat numai cartofi copti si castane coapte. Oricum, una peste alta, a fost minunat mai ales ca am fost doar cu ai mei (parinti+sora). Am decis ca asta a fost ultimul zbor pana nasc (a fost un pic inspaimantatoare decolarea...ninsoare/vant etc.).
Sunt incantata ca a nins si la Bucuresti mai ales ca eu am vedere la parc (titan) din casa si se vede supeeer. In weekend e placerea mea sa urmaresc cetele de pitici la sanius.
In alta ordine de idei, joi am morfo de trim 1 si DT. Imi cam tremura toate cele de emotii, mai ales pentru DT. Abia astept sa vad ghemotocul mamii ce mai face el/ea pe acolo prin burtica. Sper sa fie bine si mai ales sanatos.
Incep sa ma ingrijorez ca nu se vede si la mine ceva burtica...dar in fineee...sa fie bine si apare ea si burtica. Tare astept sa ma mandresc cu ea.
Despre scurgeri: si eu am, mai abundente ca inainte de gravi. Chiar am intrebat-o pe doctorita gine si a zis ca da, asa este, sunt mult mai intense. Culmea e ca din cand in cand au si o culoare galbuie (fara miros etc.). si eu si drita suspectam eutiroxul ca "coloreaza" pe acolo. Oricum pentru joi mi-a dat de facut un sumar de urina sa verificam, deoarece la secretii nu a iesit nimiiiic (in afara de dna candida, desigur...nelipsita de altfel).
11+
mony_omv spune:
Va multumesc pentru urari. Din pacate e o situatie cam fara iesire. Are diabet si a facut ischemie si cangrena , i s-a innegrit si calcaiul, si degetele si se discuta de amputatie, insa nu ar rezista la operatie...asa ca nu stiu ce va fi, e foarte foarte trista situatia.
18+
ankylya spune:
Buna fetelor imi cer scuze ca am disparut din peisaj cateva zile sambata am luat din mot iar duminica am dormit toata ziua si ieri am umblat brambura toata ziua ca sotul meu a fost liber. M-am chinuit cu niste dureri de cap groaznice sambata, duminica si luni jumatate de zi am crezut ca o sa musc din pereti nu mai suportam am luat o jumatate de pastila singura care am voie sa iam si mi-a trecut intr-un final. Acum sunt bine am citit tot din urma cu ocazia asta le urez bun venit noilor burtici Cristina si Monik
Fetelor va pupacesc ma ridic din pat sa fac o supa cu galuste ca imi este pofta de ceva timp si revin mai tarziu
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+
mcoca spune:
Ankylya, cum a fost la motz? Te declar bucatareasa sefa, ca faci intr-una bunatati :). Ma tot gandesc la carnatii tai, daca iti prisosesc, nu-i bai, arunca unu peste munte.
Hellie, sa-ti fie de bine plimbareala.
Eu nu am chef de nimic, nici de revel. Avem o invitatie la revel, dar chiar nu am chef. O sa fie lume multa, necunoscuta, si nu vreau sa fac frumos.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Mony imi pare rau dar nu va descurajati ca Dumnezeu mai poate face si minuni! Tu ai grija de tine sa nu te superi prea tare ,nu uita ca daca te superi tu ,bebe simte tot.
si acum18+