Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Sarumana fetele!

Nu mai am rabdare pana la bitest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Da Vio,pe 18 implinim 2 ani,eu i-am pus Andreea numele,ca era aproape de Sf Andrei,si ne-a placut si numele.Sa creasca mari si sanatosi puii tai,sigur asteapta multe cadouri pentru perioada urmatoare.
Bine ai venit Monika,sarcina usoara.
Si eu am nume pregatite atat pentru baiat cat si pentru fata,acum sa vedem ce-o fi!
Pentru ca va fi in jur de 21 mai nasterea,va puta sigur numele Sf imaparati.Pentru fata,Alexandra Elena,iar de e baiat va purta numele fratelui meu mort Constantin Liviu!

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna seara burtici cu cirescici !

Dupa toate semnele babesti(inclusiv ala cu apucatul acului invelit de varf) si dupa instinct, trebuia sa fie baiat, dar doc a zis " aproape 100% fetita"
Acum incerc sa ma obisnuiesc, pt ca nu stiu sa fiu mama de fata dar invat!

Inca n-am nici o veste de la laboratorul de genetica, am prins weekend-ul, asa ca mai prelungim rabdarea...

Flafi, eu pe la sfarsitul lui ian ma gandesc sa fac contract. Nu mai sper in nici o reducere, ca am vazut ca au clienti gramada
Recoltezi si celule? Am vazut ca au reducere la ele daca iei pachet premium.

Miche 16+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

La mine cred ca-i cam gros stratul de grasime, de aia nu vine la mangaiat

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Cat de dragut, Mcoca! Abia astept sa simt si eu..Femeile de la mine din familie si-au simtit copiii devreme, sper sa fie si la mine la fel:)
Am citit recent ca de la 14 saptamani el simte cand te atingi pe burtica si ca se apropie si el de margine sa te simta..Mi s-a parut asa dragut..

12+

Miche 16+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Bun venit Monica si Cristina!

Foarte frumos clipul, Mada!
Vio, Irina, la multi ani pentru copii!

Raluca

S 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Monik86, bine ai venit! Sarcina usoara! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+

Mergi la inceput

Eu singurul test "babesc" pe care mi l-am facut este cel cu verigheta si firul de par si mi-a iesit baiat si la prima sarcina l-am facut si mi-a iesit baiat si asa a fost. Parca si instinctul meu imi spune ca este asa, acum sper sa vad la urmatorul eco.

Mergi la inceput

Am pus si eu 2 poze noi una cu burtica

Va propun cand puneti poze noi sa schimbati poza de coperta ca sa ne dam seama mai usor si sa le admiram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee
Am citit recent ca de la 14 saptamani el simte cand te atingi pe burtica si ca se apropie si el de margine sa te simta..Mi s-a parut asa dragut..

12+

Frumos chiar am patit eu asta
Intr-o noapte, saptamana trecuta, in timp ce dormeam taticul m-a luat in brate sa puna mana pe burtica si sa doarma cu ea asa, si dupa cateva minute am inceput sa simt agitatie in burtica , zambeam , lui bebe ii place cand taticul il atinge

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

15+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Elyana, cer scuze si din partea mea, la fel nu intelegeam de ce ziceai sa punem 26 surprize. Uitasem ca avem o graviduta cu gemeni
O sa pun in dreptul numelui tau "gemeni" sa nu mai fie confuzie

Felicitari burticilor cu vesti bune.
Patrick, la multi ani! Sa fii sanatos, ascultator de mami si tati, cuminte si sa fii bucuria vietii lor.
Si nepotica mea curand isi serbeaza ziua de nastere, un anishor, prima mea nepotica, din pacate voi lipsi de la ziua ei de nastere, am fost invitati, dar nu reusim sa ajungem la timp .

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

15+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput