Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~
Raspunsuri - Pagina 11
Kabecka spune:
oau, Mcoca, la 5 luni?Asa scurt e concediul in Franta?
Si la mine Radu a racit prima data la 2 si un pic, tot asa in colectivitate...In rest nu am avut probleme.
Pe mine nu vremea ma sperie, ci virusii cei urati care circula...
Madd11ee spune:
Criulica, esti la prima sarcina ca si mine?
Eu mai am o cunostiinta care are la fel combinatia de Rh(-/+), dar ea a avut un avort si acum face teste de sange lunar pentru a vedea anticorpii anti-D..Stiu ca are de facut vaccin cam o data la 3 luni..Dar nu stiu daca se aplica si la prima sarcina..Abia astept sa imi zici ce ti-a zis dr..Poate o sa ajung si eu la dr intre timp si o sa ma lamureasca si pe mine..
11+
mcoca spune:
Kabeka, daca stateam dupa concediu plecam la lucru la 10s . Aici la concediul de maternitate 10s, platit la 100%. Apoi iti poti lua concediu parental (6luni la primul, 3 ani de la al doilea). Problema este ca acest concediu parental, e platit magnifica suma de 383€. Eu imi voi lua 2,5 luni de concediu parental, iar apoi voi lucra la 80%. Din pacate nu pot sta mai mult acasa. As fi stat 6 luni macar, dar logistic nu pot : Bona nu imi va tine locul 2 luni (o luna, treaca mearga adica pana la 1 oct).. Acum cum am deja bona, d ela Maya, sunt cam legata de maini si de picioare. Un an si 4 luni, pana in sept 2014 nu imi permit financiar. Toate cheltuile noastre sunt pentru 2 venituri, stiti cum e ....
Vicky si Printzesone
MaiIunie2013 spune:
So, cum voturile inclina balanta spre ciresele, am facut modificarea. vedeti adca ca place.
Ma gandeam sa lasam si burticile pana se coace prima ciresica.
paulinio spune:
Nici eu nu-mi permit sa stau prea mult acasa...
Dar totusi 10 saptamani este foarte putin. Nu numai ca nu-i ajunge copilului dar nici organismul mamei nu are timp sa-si revina.
Asta e... ne adaptam si facem ce putem.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+
criulica spune:
Madd, tot la prima sarcina sunt. Pe mine m-a pus sa fac analiza asta la 13 saptamani deci nu cred ca este graba mare in prima parte a sarcinii.
15+
flafi spune:
dupa acasta descriere babele ar zice ca e fata
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee Crina, la mine nu se cunoaste burta..deloc..Doar ca eu oricum aveam bazinul mai lat, iar acum mi se pare ca este o idee mai mare..Nu sesizabil, altfel mi-as da seama la pantaloni..Nu a trebuit sa fac absolut nicio schimbare..Mai mult, la picioare mi se pare ca sunt inca slaba..doar ca nu mai am deloc talie, sunt asa..dreapta si fara burta:)) Si am implinit deja 12 saptamani..Oare cand rasare si la mine?!:)) 11+ |
19+ cu
Madd11ee spune:
Flafi, mi-ar placea sa fie fata..Sotului nu stiu cat i-ar placea..Dar cine mi-a vazut ecografia bebelusui mi-a spus ca pare baiat:))
Eu sper totusi ca sentimentul meu e mai puternic si ca o sa aibe pasa:))
Abia dupa sarbatori o sa aflam..
12+
crina27 spune:
Eu sper sa aflam pana in sarbatori. chiar inainte de Craciun avem programare :) eu zic ca la 16 sapt. ar putea sa ne zica :)
14+