La multi ani Isabella Andreea!(40)
Raspunsuri - Pagina 14
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc Am zis ca revin si am tot revenit... m-au solicitat piticii, direct de la scoala am fost scurt cu sania intr-o plimbare si pana am mancat, pana am facut temele a trecut ziua... Luiza, de ce sa nu-l lasi pe Vladut cu tati? Nu stam nici noi o vesnicie, doar sa ne vedem scurt inainte de sarbatori, mai ales ca voi plecati, Cred ca daca nu mai ninge vor incepe si taxiurile sa aiba acces pe stradute, la noi in zona se curata la greu azi zapada. Fetelor, daca ati vedea cum arata parcul "nostru"... Era mirific ieri, alb, superb, abia puteai trece dintr-o parte in alta pe cateva cararui cat saniuta de late. Am facut bineinteles cateva poze. Nu pot sa cred ce putin mai e pana la Craciun. Si ma voi enerva iarasi ca si in alti ani, presimt asta. Dar, sanatosi sa fim! Voi ce ziceti, l-am pacalit pe Cristi si in timp ce era atent la altceva l-am frecat energic cu degetul pe gingie unde stau sa iasa dintisorii si nu a parut sa simta durere, nici n-a clipit. Bineinteles ca daca incerc sa fac asta pur si simplu se fereste si urla. Asta pe maxilarul de sus, jos in afara de faptul ca se vad contururile dintisorilor, gingia arata la fel ca acum 4-5 luni. Il supara sau nu, ca nu mai stiu ce sa cred? Where there is a will there is a way. Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012) |
Amelia, dupa vreo saptamana de somn foarte prost (pe la 6 luni) au inceput sa se vada contururile jos (U-urile). A continuat sa doarma prost pana la 8 luni jumate cand au iesit cei 2 de jos si inca 2 sapt. dupa ... Concluzia e... Sigur il deranjeaza si cu sigurantza "urca" in gingie mai multi o data, nu doar cei 2 de jos...
mihaelaradu spune:
Hei, Alina, Bulinutza si Letitia voi nu aveti dreptul sa subscrieti ca diferenta dintre ai vostrii e mare
Neata frumoaselor! Dau eu cafeau azi? Expresso dublu cu frisca?
LA MULTI ANI, ISABELLA!!! Sa cresti mare si frumoasa!
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, ISABELLA ANDREEA! Sa cresti mare si sa aduci bucurii infinite parintilor!
La multe lunite, Filip Andrei si David Andrei!
Mihaela, nu stiu ce gusturi ai in materie de literatura, Vintila Corbul ai citit? Ti-l recomand.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
adc spune:
La multi ani, Isabella Andreea! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa! Mami Alina, sa va aduca fetita numai bucurii!
Si Cristi e plin de muci de azi noapte. Nu respira ca lumea, i-am pus apa de mare dar tot s-a zvarcolit rau de tot. Mama ei de treaba, la noi nu e nimeni racit, nici macar sora-sa, deci Luiza, nu e neaparat nevoie sa o ia de undeva. Habar nu am cum va mai evolua
As subscrie si eu la ce spuneti voi dar intre ai mei e diferenta mare . Ei, mai sunt si momente in care imi pierd cumpatul, din fericire rare si trecatoare. Dar partea pozitiva e dominanta.
Letitia, m-am uitat saptamana trecuta la un episod din Army wives cel in care Roxy nascuse gemenii, si in noaptea a ceea am visat ca pe acelasi test de sarcina aveam doua liniute albastre si alaturi doua liniute rosii. Asta insemna in lumea viselor ca voi avea gemeni, fetita si baiat. Ma bucuram ca o nebuna si in acelasi timp ma gandeam "moama ce o sa mai zica lumea acuma ca nu sunt intreaga la cap, ca si asa au gandit-o multi la Cristi..." Dar ideea era ca ma bucuram in vis... ceea ce ma face sa cred ca daca visele sunt intr-adevar expresia subconstientului, atunci chiar n-am toate tiglele pe casa
Ica, multa sananate sotului tau si recuperare rapida.
Dar putin s-a scris chiar si in ziua dedicata dc-ului...
mihaelaradu spune:
ADC te intrebam ieri cum e cu 2 varsatori in casa?
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
Alexa_G spune:
La multi ani Isabella Andreea, sa cresti mare si frumoasa si sa aduci numai bucurii parintilor
La multe lunite frumoase Filip Andrei si David Andrei
Mihaela Expreso triplu sa fie si fara frisca.... Am avut o noapte cu 1 mil de treziri... doar ce ma laudam pe FB ca avusesem una de somn complet. Dar mi-am facut-o cu mana mea... i-am dat paste si l-a durut burtica .
Adc putin dar s-a scris..
letitia am uitat ieri sa va zic multa sanatate.. si poate scapati de probleme la canalul lacrimal si nu mai faceti operatie
Matzaila_81 spune:
La multi ani Isabella Andreea! sa fi mereu fericita si sa ai parte de ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!
Am revenit si eu pe taramurile DC.
inca incerc sa-mi revin dupa confruntarea avuta cu scara. ma gandesc serios sa merg la medicul de familie sa vorbesc cu ea poate ma trimite la un consult neurologic. Dar cine stie, poate m-a ajuns oboseala sau m-au ajuns grijile. Inca nu avem bona pentru Tudor si mi-e groaza ca va trebui sa-l las la cresa desi mai e varianta sa caut o bona la care sa-l duc acasa undeva prin sectorul 1. Da ce curatenie tine femeia aia in locuinta eu de unde sa stiu?
suzieq spune:
La multi ani Isa!
Neatza si de la noi pe la pranz asa
Trebuie sa fugim la doctor si copilul meu asa le doarme, a facut foarte urat toata dimineata de la dinti, s-a calmat putin cand i-am dat suzeta cu dentionox pe ea, intr-un final a adormit si asa de rau imi pare sa-l trezesc sa mergem la medic, dar trebuie sa ajungem inainte de 12.30 sa nu plece doctorita.
Amelia, la noi prea au fost raceli cum trebuie sa nu fie virusi, intr-adevar el sta mult pe jos ca nu a unde sa-l tin si nu am covoare, dar e imbracat bine si am pus si termometru si sunt in jur de 21 de grade la nivelul podelei. Sanatate multa lui Cristi si sa treaca mucii astia nenorociti.
Offf Alexa, bietul bulgaras, oricum eu ma gandeam aseara ca mi-e dor sa dorm o noapte ca pe vremuri, de la 23 la 10 dimineata, mai are si Vlad nopti buna, dar bineinteles ca eu oricum ma trezesc din instinct deja. OPentru cat e de racit azi noapte a fost o noapte ok.
Bultinuta, chiar ca sunteti curajosi la un asemenea program de sarbatori, noi cred ca o sa sarim peste excursia la Sibiu si o sa mergem direct la bunici, poate tragem o fuga fara Vlad pana la Sibiu, sa vedem cum ma inteleg cu sora-mea.