Neatza dragele mele
Ella scumpa mea
Petty ma bucur ca esti bine si te-ai linistit ce poza ai la avatar
Marystrumf felicitari
Pup toate fetele (chiar si pe cele mai tacute si ascunse)
Marage. de data asta am fost la dr. Vaduva la Craiova. De asta vroiam sa vorbesc mai mult cu tine sa-mi dai mai multe informatii desp#259;re el.
tocmai am primit mail cum ca de sarbatori, din 24 pana pe 2, clinica e inchisa ... oare la MDL lucreaza de sarbatori? m-or primi la mamografie fara trimitere?
pety
Andra , tinem pumnii!!
Marystrumf super! Felicitari pentru inimioara!
Annika, crystyne, va multumesc frumos si voua sa va dea cat mai curand
Xoxojojo, am sunat azi la medlife si nu mai aveau locuri luni si m-au chemat miercuri pe 19 decembrie la 12,45.
London, cum te mai simti ce iti fac cele 3
Annika draga mea,din cate am inteles de la dr.White clinica este inchisa din 22 dec.-7 ian,nu stiu daca sa schimbat ceva.
Sincer nu cred sa fie inchisa clinica la ei...Adica 2 saptamani sa fie inchis..no way..Poate pe 25 dec si 1 ian dar in rest sigur este deschisa. sigur vor afisa programul pe site-ul lor.
Sanatate!
Pety acelasi lucru am patit si eu ,ti-am povestit intr-o postare anterioara ,stai linistita daca este hemoragic se va duce dupa ciclu o sa fi ca noua!
buna seara
flower,cat te-a costat histeroscopia la dr vaduva?si cu cat timp inainte trebuie sa sun pt programare?se face la clinica?multumesc mult pt raspuns
Bunaaaaa seara!!!!
Flower - AMH de 5,2 pai "ai cu ce"
Pety - bafta! sa se elimine si sa iti dea unda verde !
Eu am fost la a 5-a eco si luni am punctia !!!! Am deja fluturasi in stomac!!!!