FIV cu Dr. Dragos Albu 72
Raspunsuri - Pagina 14
angelica28 spune:
OAU ,DAR CE VESTI BUNE, CE DE GEMENEI AVEM AICI !Mosul a fost darnic ,sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini la termen si copilasi sanatosi!
dellya86 spune:
Felicitari fetelor pentru reusite!!!
Cri cri cri in primul rand felicitari.am vazut ca ai avut hidrosalpinx bilateral, unde te-ai operat si cat a costat? Si eu trebuie sa-mi scot trompa dreapta care, desi e clampata(legata)cred ca e mai bine sa o scot. Trompa stanga, cand am facut hsg mi s-a spus ca are un mic hidrosalpinx, apoi doctora mi-a zis ca e ok, ca nu vede nimic. Vreau sa merg sa ma operez inainte de Fiv si as vrea un doctor bun, sa nu umble pe la ovare sau altceva
xoxojojo spune:
Va multumesc din suflet fetele, la cat mai multe mamici asteptam sa se alature la gasca noastra, dati bataie ca se pare ca este o perioada norocoasa.
Cri cri cri felicitari, am bucur enorm pt tine, cate saptamani ai acum?
cri_cri_cri spune:
elbereth, ali, andra, liza, angelica si numai dorinte implinite sa aveti!!!
andra multa bafta la beta, pozitiv va fi oricum, sa fie cat mai hotarat!!!!!
xoxojojo dr A mi-a spus aseara ca as fi in 6-7 saptamani.
fetele! seara buna!
cri_cri_cri spune:
Buna dellya ! Laparoscopia am facut-o cu dr Albu, la mine hidrosalpinxul era mare si vizibil la eco, la primul fiv a incercat sa aspire lichidul in timpul punctiei dar mi-a spus ca nu exsista nici o garantie ca l-a aspirat pe tot, si drept dovada nici nu a reusit fiv-ul. asa ca in august am facut laparo, i-am spus din start ca din punctul meu de vedere imi poate scoate ambele trompe daca e nevoie. dreapta era permeabila iar stanga varza asa ca a scos-o. operatia a decurs bine, la 3 ore dupa deja ma plimbam prin salon. a doua zi m-au externat. m-am refacut suuper repede, intr-o saptamana eram ca noua. pe parcursul spitalizarii si dupa nu am avut nevoie de nici un fel de calmante, nu mi-au dat nici macar antibiotic. doar dupa externare mi-au dat un tratament pt curatat inciziile 1 data pe zi. parerea mea este sa mergi cu incredere la dr Albu, programeaza-ti o consultatie la el si in mod sigur o sa-ti explice toate optiunile posibile si ce e mai bine de facut in cazul tau.
si multa bafta!
xoxojojo spune:
fetele, incepand cu azi dimineata cand am mers la toaleta am vazut o pata maronie vaga, si de atunci tot asa, insa parca din ce in ce mai putin, stiti cumva ce inseamna, ati mai avut si voi asa; nu stiu ce sa fac, daca sa vb cu dr Albu...voi ce ziceti, sunt putin ingrijorata.
cri_cri_cri spune:
xoxojojo, suna-l repede pe Albu sau da-i sms. nu sta asa!!! poate e cazul sa iei duphaston.
eu nu am avut pana acum nimic, nu stiu ce sa fie, poate de la implantare sau hematomul.... de-asta zic sa-i spui lui Albu.
andra1980 spune:
buna!
xoxojojo:trimite sms lui Albu sau chiar sunal, una din fetele cu care am fost in ceiasi perioada la embriotransfer la fel a avut o usoara maroneala si i-a spus sa i a duphastone. nu intra in panica si vb cu doctorul. pupici
va pup pe toate
xoxojojo spune:
merci fetele, am trimis sms si mi-a spus sa incep sa iau duphaston conform schemei, nu stiu exact ce schema, si cat timp voi lua, dar incep sa iau.
Annika spune:
abea astept sa treaca anul asta .. prea a fost plin numai cu tristete ptr mine ... aseara m-a parasit sufletelul meu drag - motanelul pe care il aveam de aproape 20 de ani. singura alinare este ca eram acasa si am stat cu el in orele dinainte de a se intampla. simt un gol imens ... stiam ca la varsta pe care o avea si mai ales ca din mai s-a imbolnavit nu mai are mult ... dar tot durere simt si ii simt enorm lipsa.
va pup si scuze de off topic