Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
ClaraJ spune:
Buna seara mamicutelor,
ANDRA - sunt de acord cu tot ce ai scris in legatura cu primii papucei si cu lasatul cit mai liber al piciorului prin casa. Si cu premergatorul sunt de acord, insa, eu cred ca daca e folosit echilibrat nu se intimpla nimic. Noi am avut unul la Bryce (ca eu-s mai curioasa din fire si Toma necredinciosu') numa' ca Bryce n-a stat in el. Mergea asa sa zic 2-3 pasi, dupa care imi dadea clar semne ca nu vrea sa stea in el. Cu Kaeden nici nu mai incerc ca asta nu suporta sa-l ingradeasca nimic.:)
ANITTA - in primul rind, un pupic dulce, sa-ti descreteasca fruntea. In al doilea rind, nu vreau sa te dezamagesc, da' nu stiu daca I o sa fie prea incintata de d-l Biberon. LOL. Si Kaeden il molfaie, insa habar nu are sa traga din el.:) Sper din tot sufletul sa nu fie cazul la voi, dar ca plan B, sa ai si alta solutie la indemna.:)
FELICITY - sigur, deja i-am dat lui Kaeden iaurt, dar am inceput la fel ca si la Bryce cu Fage simplu, cel care e cel mai gras. Fage - total 2 %. Am evitat cit am putut de mult pe astea cu fructe in ele, nu stiu, parca asa imi spune instinctul sa le dau iaurt simplu, si daca chiar vor fructe, arunc eu o fructa in el.:) Cu Bryce nu prea mai merge treaba, ca, de obicei, merg cu el la cumparaturi si-mi spune clar de care iaurt cu fructe vrea.:) Macar bine ca-i bio.:)
E grele, fetele.:)) E greu cu unu' , d-apai cu 2 mici, si mai greu.:) E greu sa fii mama, da' cind om trage linie la sfirsitul vietii, o sa fim cei mai fericiti oameni de pe Pamint.
Va pup si o zi buna,
Clara
roxana_nt spune:
Neatza mamici
Haideti la cafea.Desi m-am trezit de pe la 9 inca nu m-am invrednicit sa ma duc sa-mi fac cafeaua.Mai stau vreo 10 minute.Am b aut restul de cafea de la barbatemiu, dar nu sunt satisfacuta total .
Ylari ce faci? Ti-a mai revenit optimismul?
Azi m-am trezit melancolica.Ma uitam la o emisiune la tv unde a cantat Mihai Trastariu-Cat de frumoasa esti si m-a busit plansul instant,gandindu-ma,nu stiu de ce ca doar melodia nu are legatura,la faptul ca as putea muri si fiumiu ar creste fara mine.Asa ca l-am luat pe fiumiu in brate si l-am pupacit bine bine vreo 5 minute si mi-am revenit .
O zi minunata va doresc.
Roxana, mami fericita de Robert Andrei
Anitta_O spune:
2liniute, foarte tari cagulele alea! Nici ideea de Zara si H&M nu sunt de aruncat, multumesc, mamicilor!
Mirela, mai ajungi pana in Anul Nou pe la noi? Iti dau eu vreo doua borcanele cu zacusca, a iesit foarte buna. Virginescule, ce sa-ti fac, daca n-ai fost ieri in targ la noi, bagai linguroiul de lemn direct in oala. Mai am de o portie de ghebe si gata, dar nu mai am chef acum, ca m-a dat gata ziua de ieri. Deci, Mirela, ti-au facut-o barbatii familiei, rusinica lor, mai ales sotului tau, care s-a dat la fund. Lasa ca nici cu al meu nu-i de laudat, la cat par alb mi-a scos in ultima vreme. Noroc ca-i baiat bun, ca de nu...
Si Iulia cam tot ca Eric e, plange si daca se uita cineva mai insistent si-o baga in seama. Si daca n-a mai fost fata asta plimbata, apai nu stiu ce as mai fi putut face mai mult.
2liniute spune:
gata am scapt si de vaccinul de 6 luni... tre sa stau in noaptea asta cu ochii pe el sa nu faca febra... in rest e bine, are 70 cm si 9,5 kg iar pt capusor 44 cm , eu zic ca e bine pt un baietel de 6 luni
si de acuma putem iesi iar afara caci am rarit-o sapt asta sa nu cumva sa raceasca si sa nu-i pot face vaccinul...
i-am spus si de oachisor ca ii fac masaj si ii curge nasucul.. a spus ca-i bine dar tot trebuie sa mergem si la dr oft sa il mai vada odata, o lasam dupa sarbatori
Anca-> mamica fericita cu pui minunat Rares Mihai (12-06-2012)
mirela77a spune:
virgi, anitta, va multumesc pentru oferta cu zacusca, dar pe 2013 de acum, ca nu mai ajung anul asta in judetul neamt.
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana_nt Fetelor voi ati primit indemnizatia? Roxana, mami fericita de Robert Andrei |
Roxana, am depus actele in august si in octombrie a intrat
joana2672001 spune:
Dragelor haideti la cafeaaaa:D
Roxana, eu am depus in iunie si in aug au intrat.
Andra , vecina este batrana, deci da are riduri insa matusa mea nu e chiar asa batrana si pe langa asta a mai si vazut o de cateva ori.
Astazi merg cu el la petrecerea firmei la un restaurat sa vedem cum se comporta sau sa vedem daca cu gerul de afara reusesc sa ajung:D
AAAA Cristian spune MAMA, am flmulet pt ca ieri toata ziua a spus mamamamama:D. O sa incerc sa l incarc astazi pe pizcasa:D
roxana_nt spune:
Neatza mamici
Va invit la o cafea cu lapte ,caramel si scortisoara yamy yam.
Multumesc fetelor pentru raspunsuri,nu stiam daca dureaza 2 sau 3 luni.Eu am depus in octombrie si vroiam sa stiu daca intra luna asta ca sa stiu ce pretentii sa emit de la Mos Craciun .
La multi ani Raffaella de asteropipan si George Adrian de Stefulici .
Roxana, mami fericita de Robert Andrei
Deea_Deeutza spune:
La multi ani Raffaella si Georgica! Sa cresteti sanatosi si veseli
Roxana merci de cafea! Una mai tare si neagra nu ai ca sunt in butoi rau?
Tavica m-a spart cu dintii lui. El care nu plangea, a recuperat zilele astea la greu si plansul, nedormitul si zbatutul.
Greu mai ies dintii astia de sus, plus ca sunt ai naibii de durerosi.
Mi-ati facut o pofta de zacusca, ca am si facut comanda de 2-3 borcane la soacramea, de vinete si de fasole. Mor de pofta, balesc mai tare decat fimiu
Diseara ma duc la intalneala cu fostii colegi de la tnuva. Abia astept sa mai ies si eu din casa, dar nu am fost inspirata sa o chem pe mama azi sa pot sa ma spal la cap, sa-mi fac neste unghii rosii...asta e.
Am gasit la farmacia tei biscuiti fara lapte, cu mere, i-am amestecat cu o para mare si a balotat tot. A luat 100g in ultima sapt. Vad ca are si pofta mai mare de mancare. Cred ca de la vitamina c care am inceput sa-i dau cate 2-3 picaturi dimineata odata cu vit d3 si espumisan.
Sper sa-l tina ca i s-au lasat pieile pe la cutite unde a fost grasan.
Stiti ceva despre vit c la bebei? Pe prospect scrie ca se da decat la recomandarea medicului, 5-8 picaturi.
Eu zic ca mai bine-i dau vit c decat siropurile prescrise de dr.
Apropo, merci de raspunsuri, nici eu nu i-as fi dat siropuri de ingrasare, tot la metabolism m-am gandit si eu, dar mi-au facut bine parerile voastre.
joana felicitari vorbaretului de Cristian. Si eu ii repet de cateva ori pe zi mama, tata, poate poate. Pana acum nimic
Ylari ce faci bre? Cum esti azi? Au dat astia drumul la vampiri?
Aaaa, de azi ma apuc de cura de slabire. Sper sa ma tina