Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
Iris1211 spune:
Madd11e sa stii ca mie la 12 saptamani tot eco vaginala mi-a facut.
Oricum, capul sus si mergi fara teama in suflet, decat cu emotia ca-l vei vedea pe samburelul tau.
Succes! Asteptam vesti de la tine.
16+
kris spune:
La muli ani si din partea mea de Sf. Nicolae! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini cat mai usoare!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+
Bia balerina
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
La multi ani celor care-si serbeaza astazi ziua de nume si apropiatilor lor!
Vad ca toata lumea a fost cuminte si si-a primit cadoul dorit!
Mare bucurie mai ales pentru copii!
A venit si la noi mosul si toata lumea-i fericita.
Carmen felicitari pentru rezultatul bun!
Rezultatele proaste la dublu-test cred ca incep sa apara de pe la 35 ani in sus.Bine asta nu-i regula pentru ca mai conteaza si masuratorile de la eco ,nu numai varsta.
Mad eu la 12 saptamani am facut initial eco pe burta dupa care a trecut la intravaginal ca nu-l prindea prea bine pe bebe sa-i masoare TN ,care iesise cu probleme la alt ecograf.
Cred ca trebuie sa te duci pregatita pentru ambele vartiante.
Iris bag de seama ca mosul vrea sa-l alaptezi pe bebe cand o iesi afara din burtica.Foarte bine ,ca ganditi si tu si ''mosul'' asa!
Simcri sanatate la catel si tie ,sa-ti treaca durerea de cap!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
kris spune:
Madd11ee, mie dr Stoian Paula nu-mi va face trasvaginal. Ar trebui sa-i spui dr. de acele dureri si nu e indicat in aceste situatii sa-ti faca tranvaginal.
Astept tel tau pe PM
Succes!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+
Bia balerina
VIOIKA76 spune:
Miche bafta maine la amnio!
Parca pe la ora 10 ai programarea nu-i asa?
Iti spun si aici ca vei trece repede prin procedura si rezultatul va fi unul bun!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
Madd11ee spune:
Vad ca cedeaza durerile la No Spa..Acum, ca sa fiu sincera, mie dr mi-a zis sa iau No Spa zilnic, 1/12h, pe tot primul trimestru, dar eu cand am vazut ca nu ma mai doare, nu am mai luat..Plus ca nu imi place deloc sa iau pastile..si am profitat ca nu mai aveam dureri..Ma gandesc ca la mine e si din cauza ovarelor polichistice si cum imi zicea dr, a posibilitatii de avort spontan la dureri mai mari..E bine ca nu am sangerat deloc..Am tot urmarit..Oricum, doar cam 1 saptamana nu am avut dureri..In rest, si cand am luat pastile zilnic tot mai aveam, ca cele usoare de menstruatie..Dar bebe era bine si asta ma bucura..
Eu ma duc la eco pregatita pentru ambele variante de eco, eram doar curioasa cum o sa fie..:)
O sa va anunt dupa ce mi-a zis dr:) Abia astept!
11+
flafi spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sfantului Nicolae!
La noi a venit Mosu'cu putzica :) Deci dragelor avem baiat! A fost foarte bine la ecografie are tot ce ii trebuie si sunt super fericita! Bebitul era foarte saltaret si plin de nergie se fataia in toate directiile, dar putzica tot s-a vazut :)
Felicitari tuturor pentru rezultate bune!
Miche bafta la amnio! Sa fie bine!
- la 12 saptamani eu nu am facut eco vaginala.
sa auzim numai de bine!
18+ cu