Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
simcri spune:
Seara buna, ce fac burticile, il asteptati pe Mosu?
Pe noi ne sare anul asta, se pare ca nu am fost cuminti, dar o sa vina Mos Craciun :)
Eu acum ajuns acasa dupa o zi oribila, intre ninsoare, plaoie cu piatra si ploaie torentiala, de doua ori murata pana la piele cu o durere crunta de cap, fug sa-i dau pastilele catelului ca saracul e tare ametit de la anestezie, dar per total e bine, apoi la poate imi trece durerea de cap.
Noapte buna burtici
ankylya spune:
buna seara fetele
carmen333 felicitari pentru rezultatul bun la DT
simcri multa sanatate la catel sa se faca bine reprde si mie tare imi plac animalele
Si mie imi place zapada dar sa o vad pe geam si atat aici daca ninge iar paralizeaza tot anul trecut a dat o ninsoare si astea au fost terminati nu mai stiau de ei nu au mers decat salvarile si pompieri si romanii care ei sunt obisnuiti
va pwp
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+
paulinio spune:
Ankylya hai ca m-ai amuzat rau cu romanii care sunt obisnuiti :):):)
Eu ce sa zic? Zapada in Bucuresti nu are nici un farmec: se murdareste repede, traficul e ingrozitor, parcarile sunt blocate de zapada... nu prea apuci sa te bucuri de zapada.
Dar... imi doresc pentru fiumiu, e nerabdator sa faca "mingi albe"... asa ca... zapada sa fie!
Ca tot ma gandeam ieri citindu-va ca nu mai am nici un simptom de sarcina... seara ma trezesc cu crampe... au fost cateva foarte dureroase, fara sa se incordeze burta, pur si simplu mi se punea o gheara pe toata burta. Nu mi-am mai dorit simptome
Noroc ca nu au fost decat cateva si apoi a incetat. DEh... corpul nostru trece prin multe transformari acum, e normal sa mai si protesteze din cand in cand.
duduta190578 spune:
Buna dimineata fetelor!
Urez tuturor celor ce poarta numele Sf Nicolae,multa sanatate,bucurii si tot ce va doriti!
16
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Sper ca a venit Mosul la toata lumea! Felicitari Carmen pt dublu test, deci se poate si dupa 30 de ani! Anky , asa e romanii sunt descurcareti , am si eu fini in roma care mi-au zis tot ceva de genul anul trecut , erau numai ei pe strada sa se bata cu zapada . Burtica ma mai doare si pe mine ,scurt si intens dar stiu ca e din cauza ca mai prind cate o pozitie naspa , sau cand ma intind.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 12+
Carmen1985 spune:
La multi ani tuturor care poarta numele de Nicolae sau Nicoleta! Sa aveti o zi frumoasa !
Mami de Bianca 07.05.2008 si 12+
Iris1211 spune:
Buna fetelor!
A venit Mosu? La mine a venit cu o camasa de noapte cu niste fante speciale pentru alaptat si muuulte dulciuri. M-au bucurat foarte mult aceste cadouri.
Carmen333 - felicitari pentru rezultatul de la DT.
Carmen1985 - multumesc de zapada, sa stii ca a ajuns ceva si pe la Bacau. Chiar ma uitam aseara pe fereastra si ma bucuram ca un copil.
Simcri - te simti mai bine azi? dar catelul?
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua de nume!
O zi usoara!
16+
ankylya spune:
neata fetelor
LA MULTI ANI CELOR CARE SARBTORESC ASTAZI ZIUA DE NUME
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+
crina27 spune:
Buna dimi :*
La multi ani celor care isi serbeaza ziua onomastica
Si la mine a venit Mosu' :) Mi-a adus un pulovoras din lanitza fina(ca doar trebuie sa ii fie cald lui mami) si o ciocolata cat mine de mare :)
Azi ma simt bine, in afara de nelipsitele greturi :), dar ii dau repede cu o portocala sa mai treaca.mie mi se pare ca burtica mea creste in fiecare zi :)
Aseara am zarit si primii fulgi de nea, timizi ce-i drept, dar am fost:)
Doamnee, ce m-a mai cuprins spiritul de sarbatori, cu miros de portocale, de sarmale, de ciobitza de porc si prajiturele
va pooop si va urez o zi de iarna minunata
13+
Madd11ee spune:
Buna dimi, fetelor! Ce faceti? Eu imi beau cafeluta acum..
Astazi am controlul, abia astept sa vad ce zice dr..
Aseara am avut niste dureri de burta mai puternice, ca la menstruatie..M-am speriat si cum nu aveam no spa in casa, a plecat sotul la farmacie la 10 seara sa imi cumpere..si a fost ok dupa..si de dimineata am simtit la fel.si am luat iar..Mi s-a parut ciudat, pt ca am avut doua saptamani in care nu m-a mai durut deloc..Poate doar un junghi ocazional, dar nu ca aseara..E bine ca am controlul astazi si ca o sa ma linistesc..
Apropo, acum se face transabdominal ecografia sau tot transvaginal? Am 11s4z..
Vio, legat de treaba cu mancatul, clar nu ma pot abtine, am vazut ca mi s-a facut rau o data din cauza asta asa ca nu ma prostesc cu abtinutul de la mancare de frica sa nu ma ingras..
Simcri, sper ca esti bine acum si e si cutu bine!
Carmen, felicitari pentru rezultat!
Va pup si sa aveti o zi superba!
LA MULTI ANI de Mos Nicolae si tuturor Nicoletelor(si sotilor cu nume de sfant:) )! Va pup!
11+