scurgeri maronii sarcina 10 saptamani

scurgeri maronii sarcina 10 saptamani | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Buna,

sunt insarcinata in 10 saptamani si ma ingrijoreaza secretia maronie care a aparut azi pentru a doua oara.
Prima data am avut fix duminica trecuta si am fost la urgente unde dupa consultatie si ecografie a constatat ca nu e nicio pb. A zis ca poate e deficit de progesteron si mi-a recomandat Arefam ovule 2/zi.
miercuri am facut o noua ecografie si totul era ok, nu se vedea vreun hematom.
Cu toate acestea azi iar a aparut aceasta secretie maro deschis, ceva ma abundenta parca (pateaz doar chilotul putin si atat).
Am sa sun si medicul dar pana atunci nu stau linistita. Ma ganddesc la ce e mai rau.
Voi ati mai patit asa ceva chiar sub tratament cu progesteron? Poate fi alta cauza decat deficitul de progesteron?

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ia legatura urgent cu medicul tau ginecolog. Am o prietena care a patit exact ca tine, scurgeri maronii, a fost la ginecolog, la control, a stat si 3 zile in spital iar dupa cateva zile a pierdut lichidul, asa ca la 18 saptamani a pierdut sarcina. Motivul prea tarziu aflat, dupa ce s-a luat proba de la placenta si gura copilului.. o ciuperca care i-a "mancat" placenta si asta a dus la pierderea lichidului si provoca acele scurgeri maronii, care la ea ajunsesera sa fie abundente..Nu i-au facut analize in cele 3 zile de spitalizare ptr ca ..nu a facut febra.. se considera ca daca-i vreo infectie trebuie sa existe febra...dar...

Asa ca sfatul meu, e fuguta la medic si roaga-l sa-ti faca analize mai amanuntite.

Sper ca la tine sa fie nimic rau insa totusi niste analize nu strica.

Sarcina usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput