Buna,
sunt insarcinata in 10 saptamani si ma ingrijoreaza secretia maronie care a aparut azi pentru a doua oara.
Prima data am avut fix duminica trecuta si am fost la urgente unde dupa consultatie si ecografie a constatat ca nu e nicio pb. A zis ca poate e deficit de progesteron si mi-a recomandat Arefam ovule 2/zi.
miercuri am facut o noua ecografie si totul era ok, nu se vedea vreun hematom.
Cu toate acestea azi iar a aparut aceasta secretie maro deschis, ceva ma abundenta parca (pateaz doar chilotul putin si atat).
Am sa sun si medicul dar pana atunci nu stau linistita. Ma ganddesc la ce e mai rau
.
Voi ati mai patit asa ceva chiar sub tratament cu progesteron? Poate fi alta cauza decat deficitul de progesteron?
Va multumesc.
Ia legatura urgent cu medicul tau ginecolog. Am o prietena care a patit exact ca tine, scurgeri maronii, a fost la ginecolog, la control, a stat si 3 zile in spital iar dupa cateva zile a pierdut lichidul, asa ca la 18 saptamani a pierdut sarcina. Motivul prea tarziu aflat, dupa ce s-a luat proba de la placenta si gura copilului.. o ciuperca care i-a "mancat" placenta si asta a dus la pierderea lichidului si provoca acele scurgeri maronii, care la ea ajunsesera sa fie abundente..Nu i-au facut analize in cele 3 zile de spitalizare ptr ca ..nu a facut febra.. se considera ca daca-i vreo infectie trebuie sa existe febra...dar...
Asa ca sfatul meu, e fuguta la medic si roaga-l sa-ti faca analize mai amanuntite.
Sper ca la tine sa fie nimic rau insa totusi niste analize nu strica.
Sarcina usoara si un bebe sanatos