Gradinita 251 - Bucuresti
Are cineva copilasul acolo ? Ma intereseaza ca trebuie sa il inscriu si eu pe al meu baietel din primavara la grupa mica probabil.
Aveti ceva cunostinte despre conditiile de igiena ? Dotari ? Educatoare ?
Va multumesc :)
Raspunsuri
roxygeo spune:
Buna, eu am fetita acolo.
Noi suntem grupa mare acum. De-a lungul timpului totul a fost ok. E curat, mancarea se gateste acolo si fiica mea imi spune uneori ca nu facem mancarea ca la gradi...sa mergem sa ne spuna dna bucatareasa cum se face bine ingrijitoarele sunt atente. Dna directoare preocupata permanent de ce se intampla in gradi, de investitii, etc.
Daca ai intrebari punctuale, scrie-mi.
lianam spune:
Buna! Si eu am fetita acolo, tot grupa mare este. Si eu sunt foarte multumita de gradinita. La fel si fetita; merge cu drag. Atat doamna directoare cat si doamnele educatore sunt cadre didactice responsabile, cu experienta, care se implica foarte mult in tot. La fel si restul personalului.
Baby1320 spune:
Multumesc mult pentru pareri. Sunt la capitolul "research" :). In aprilie vreau sa il inscriu, dar vroiam cat de cat niste pareri.
Nu am intrebari punctuale deocamdata. Multumesc. Vroiam sa stiu daca merita sa ma duc sa o vad, sau ar trebui sa ma reorientez. In ianuarie o sa dau o fuga acolo si revin.
Va multumesc frumos :*
Deborah77 spune:
Se zice - desi nu stiu, ca nu am termen de comparatie - ca este una dintre cele mai bune gradinite din Bucuresti. Dna directoare este foarte implicata, uneori cam dura cu parintii, dar inteleg acum, la scoala, de ce nu poti lasa zeci / sute de parinti si bunici sa ti se urce in cap...ca te mananca. Singura problema, daca este cazul, este ca este frecventata de "lume buna" - deh, oameni de la Ministerul de Externe ca sunt gard in gard aproape, PDL, oameni care stau in zona aia f scumpa. Cerintele de bani, pt fondul clasei, jucarii, excursii sunt mari. Pe noi ne-au capiat aproape anul trecut la final de grupa mare, cand o buna parte din copii plecau la scoala. Excursii la munte cu parinti cu tot, petreceri, restaurante, costume, cadouri (mari) la educatoare. Am iesit destul de sifonati din asta. Odata ajunsi la scoala, intr-o clasa cu copii f modesti, ne-am dat seama de diferenta, chiar am cazut din lac in put. Sincer, preferam prima varianta, se exagera putin, dar mediul era ceva mai curatel.
Baby1320 spune:
Deborah, merci de detalii. E important aspectul financiar pentru noi, ca altfel l-as fi dat direct la particulara si nici nu mai trebuia sa asteptam pana in spetembrie :). Prin urmare, nu as vrea sa ajung la costuri de particulara, ma intelegi :).
Cat este taxa defapt, ai idee ? Si ce alte cheltuieli presupune gradinita ? Ca ma cam sperii :)
roxygeo spune:
Buna,
cred ca se exagereaza un pic! Taxa este de 13lei pe zi (mancarea) si se achita in functie de prezenta copilului. La acesta se adauga optionalele (nu mai stiu exact cit e pe sedinta ceva intre 3 si 5 lei, engleza, muzica si gimnastica. Acestea se fac de citeva ori pe saptamina. La astea se adauga consumabilele+ apa. Pina anul acesta se stringeau 35lei pe luna. Acum fiecare aduce:servetele umede, hartie igienica, sapun lichid, prosoape de bucatarie, si 15 lei pentru apa.
Fondul clasei a fost mai mare in grupa mica pentru ca s-au luat atunci jucarii si diverse accesorii. Anul acesta a fost 100 lei.
Acum ne pregatim de serbare asa ca am dat 50 lei cadoul copilului, 10 lei pentru mosul care se inchirieaza si 50 lei pentru doamna ( ca am decis din primul an ca e mai ok asa, cadoul de Craciun din partea clasei).
In rest mai apar: Teatru intre 5 si 15 lei, programul A.C.T.O.R. - 15 lei, diverse vizite la muzee, parc, circ, etc.
Este adevarat ca sunt si oameni politici si alte fete cunoscute care au copii aici, dar nu mi se pare ca interfereaza cu ceva in activitatea de la gradi sau atitudinea cuiva.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.