Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(17)
Raspunsuri - Pagina 9
Mari-Mariuk spune:
pentru DOINA! sarcina cat mai usoara, sa creasca bb2 frumos, sanatos! Super ca s-a ,,potrivit'' dorinta cu realitatea din burtica
camisv spune:
Buna,
Doina, super veste cu bebe2, mai ales ca asta v-ati dorit Sa ai sarcina usoara in continuare si bebe sa fie sanatos!
Mari, ce dulce e Vlad si ce mult s-a schimbat A facut falcute
Ana, nici noi n-am scapat de pampers, de fapt nici n-am incercat si de la sine nu s-a intamplat. La gradi cred ca toti din grupa au pampers. Pana la primavara vom sta asa, dar eu il mai pun pe reductor caci ii place
Nico, poate-i putin racita si la stranut mai scapa, iar apoi nu se mai controleaza ... zic si eu. Ai dreptate, e greu acum cu pishu afara, mai ales la fetite!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
doina_1984 spune:
Nicopic, Mariuk, Camisv, multumesc
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+
doina_1984 spune:
Neatza!
Va las o cafea cu lapte
O zi minunata!
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Noi ne ,,laudam'' cu aruncat obiecte prin casa, daramat tot de pe rafturi...mai grav e ca arunca spre aplica si spre tv...nu mai pun la socoteala cate piese lego am primit in cap, in ochi, etc. Degeaba l-am certat, i le-am luat, l-am pus in pat pedepsit, arunca in continuare. E ca un leu captiv dupa ce s-a obisnuit cu libertatea. Din ianuarie il duc la cresa iar, hotarat!!! In casa il imbolnavesc de plictiseala.
ana_25 spune:
Buna dimineata! Cafeluta este gata!!
DOINA ce-mi place poza ta!!
MARI .....te cred Maia a stat 2 zile in casa si nu s-a mai oprit din miorlaiala (nu a facut prostii,dar nici cuminte nu a stat )nimic nu i-a convenit si tot in brate a vrut,ma cam "tocat"
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
Neata fetelor! Am lipsit din cauza ca am stat la pat m-a tras curentul,m-au durut toate oasele si gatul! Azi sunt bine!
Oauu Doina felicitari cel mai frumos cadou de Craciun! Ma bucur ca a fost cum v-ati dorit....eu al 2 lea copil as vrea un baietel...dar cum o vrea Doamne Doamne
Va dau si eu o cafeluta cu mult lapte!
O saptamana frumoasa!
A-ti impodobit bradul? Noi da Elenys foarte incantata
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
doina_1984 spune:
Buna!
Ana, multumim de cafea, eu inca beau cate una pe zi cu muuulllt lapte. multumesc si pt aprecierea pozei :)
Andreea, multumesc Multa sanatate! Pai daca vrei baiat apuca-te de treaba ca sa impingem carucioarele in tandem la vara prin parc :))
Mariuk, si noi avem zile cand stam doar in casa, dar are diverse activitati - face puzzzle de 6 piese, picteaza, deseneaza, se uita la desene etc. si nu se plictiseste.
Bradul l-am impodobit aseara si Matei e ft incantat de el, il priveste minute in sir :)
Mari-Mariuk spune:
DOINA, poate M nu se plictiseste usor si datorita spatiului, poate se mai plimba dintr-o camera in alta... la noi e spatiul mic si chiar nu are unde sa alerge, sa isi consume energia. Face si el puzzle, se uita prin carti, ,,citim'', dansam, dar il apuca si altele...abia astept sa plecam de Craciun la ai mei la sat, acolo e varu-sau, au loc mult, se va juca in voie, mai ales ca mamaita si tataia abia astepta sa il vada si sa il auda vorbind chiar in fata lor, cu ei, nu la telefon .
cameluska spune:
Buna fetelor,
doina, ma bucur pt vestea care ai aflat-o ca s-a potrivit cu dorinta vostra. Sa fie sanatos si sa stea in burtica pana la termen.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori .
Am vazut poze cu copilasi frumosi Elenys, Alexandru, Vladut.
Ioana a avut azi serbare(de abia astept sa primesc poze) a fost fara parinti, doar cei micuti de la grupa mini, toti imbracati in alb (fulgi de nea)a venit mosul la ei, le-a adus cate ceva dar la fel la toti. Au cantat au spus poezii, dar toti in cor. Ioana nu mai are pampi ziua de la 1 an si 8 luni, iar incidente nefericite daca au fost vreo 5-6 pana in prezent. Cand doarme acasa la pranz e tot fara pampi, dar cu paturica speciala sub ea, noaptea punem pampi.
Cum mai stau la kg/inaltime copilasii? Ioana are 90 cm (deja de cateva luni) si 12.5 kg.
Ati terminat cu cumparatul cadourilor?