Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(17)
Raspunsuri - Pagina 2
doina_1984 spune:
buna seara!
Camisv, de tuse productiva noi am scapat cu Fluimucil sirop si spray Tantum verde. ooofff... cred ca ti-ai epuizat si tu resursele de cand e bolnavior Tudor. Multa sanatate!
Anca, nu o vizitez pe Andreea pt ca nu suport usturoiul, plus ca de vreo 5 zile imi este in permanenta rau
azi am mancat doar cascaval, rosii si fresh de portocale cu grefe 
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010)
+
13s+
ana_25 spune:
Buna dimineata! O cafeluta cu lapte doriti?
Ce vreme nasoala,ploua si noi stam in casa
plictiseala !
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
Buna ziua fetelor!
Va doresc o saptamana excelenta!
Doina Eu la Elenys toata sarcina nu am pus in gura usturoi si ceapa...orice mancare imi facea mama era fara ceapa si usturoi....

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
camisv spune:
A venit iarna, cu lapovita din pacate
si cu stat in casa, cel putin astazi
mai fetelor, voi ati avut chef de petrecere ieri
...
Doina, multumesc de informatii, sper sa-i treaca cat mai repede. Ce repede trece timpul, uitandu-ma la semnatura ta
. Cum ti-au iesit testele (DD parca)?
Ana, pai acum e cazul sa va apucati de pictura ... pe mine asta ma astepata dupa ce se trezeste junioul, ca i-am promis
. Iti spun eu ca la cat cureti dupa, iti trece orice plictiseala![]()
Andreea, ce plimbareti suneti voi. La ce ora se culca Elenys?
Mari, cu cine sta Vladut? Cat timp il tii acasa? Eu ma gandesc sa-l duc maine, caci el ziua nu are nimic ... decat putin rasfat![]()
Anca, nu ne-ai mai spus nimic despre Ionut! parca si el a fost bolnav
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
hello
D face
,eu pap.
CAMI - anul asta in ian D a facut anestezie generala si mie mi-a fost teama dar nu am cazut urmari , in afara de teama de dr ,dar trece si aia .
Mari-Mariuk spune:
Buna seara. Noi ne pregatim sa mergem la medic...Vlad tuseste ingrozitor de aseara, ca si cum ar avea ceva in gat si il gadila...se inroseste tot deja la cate o criza... eu in continuare sunt foarte rau cu gatul, nu mi-a trecut deloc, ba parca e mai grav... 

suntem din rau in mai rau 

Mari-Mariuk spune:
Rezultat: Vlad face gentamicina injectabil-dimineata si seara, eu trebuie sa merg la orl sa se descopere cauza durerii mele, ca amigdalele sunt prea putin inflamate ca sa fie ele de vina....
andreea88 spune:
Sanatate MAri la amandoi...off ce mai trageti si voi
Cami Elenys se trezeste dimineata la 8.30-9...la pranz doarme o ora 14-15,sau 14.30-15.30....seara 22-22.30![]()
Am fost la mall si am facut poza cu mos craciun....
Va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
Mari-Mariuk spune:
Am fost la farmacie si am luat tantum verde spray pentru mine, am citit prospectul si la cel pentru copii, i-am luat si lui Vlad, i-am dat o doza si...iupiii!!! avem 10 minute fara tuse!!!