Chiar daca cu nu mai putin de o zi in urma ma gandeam cu un strop de amaraciune mergand tarziu in noapte, ca uneori timpul, viata, grijile ne joaca feste, incercand sa stinga umanitatea din noi, punand praf de carbune peste sentimentele noastre si imi doream parca cu atat mai mult sa spun din toata inima: La multi ani Romania, chiar daca critici sunt spuse in spatele altor cuvinte la adresa ignorantei voite sau mai degraba nascute in sufletele oamenilor traitori in aceasta tara, dureros de crude, acum cand deja a trecut o zi, stau si ma gandesc cu fericire ca Romania nu a murit! Si nici romanii! Pentru ca am simtit direct prin modul lor de exprimare sincer si dezinvolt, bucuria si mandria de a rosti simplu: La multi ani Romania!
Aceasta sinceritate curata, izvorata din adancul sufletelor oricaruia, daruita si impartasita de fiecare m-a facut fericit! Asa incat am sa merg la culcare cu inima plina de bucurie, plina de implinire si de speranta.
Ma intreb in timp ce voi inchide aceste randuri, cum as putea sa sintetizez aceasta zi?
Pentru mine ziua de 1 decembrie 2012 o pot defini ca apartind romanilor ce renasc ca niste taciuni incinsi din propria cenusa si isi daruiesc reciproc lor si altora aceasta bucurie de a fi ei insasi!
Aceasta este Romania mea!
O pasare Phoenix impartasita oricui in valuri de bucurie. Este quintessenta legaturii intre Phoenix si Sharing.
Noapte buna Romania!
Noapte buna romani!
Si buna dimineata romani din departari...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family