Cutremur?
Raspunsuri - Pagina 2
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash da, la etajul 8 sunt, s-a zguduit usa si sifonierul. Ce ma ingrijoreaza e ca de juma de ora nu am retea pe vodafone. Voi aveti >? Mos Craciun exista !!! .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite. Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite ! |
Semnal am din belsug!
De cate ori deschid fereastra...
teolinda spune:
Eu am retea la Vodafone. Cainele meu de-afara sta linistit... nici un latrat nimic... pestii din acvariu sunt la locul lor...
Atata vreme cat sunt acasa...nu-s foarte panicata... daca mai pun si cazul de fata ca suntem cu totii ... n-am de cine sa ma mai ingrijorez
inbox spune:
Ina, eu de obicei simt tot :), sotul in cariera lui de 40 de ani nu stie ce e ala cutremur...cum o fi reusit sa le rateze pe toate nu stiu...dar mereu se oftica atunci cand rateaza unul...
Mie imi este frica rau de cutremure, intru in panica, tot incerc sa-mi fac scenarii si sa ma pregatesc psihic cum sa reactionez in caz de...la cea mai mica zgaltaiala o iau razna, de obicei( in alte situatii) stiu ce am de facut, ma mobilizez si ma panichez dupa ce am trecut pericolul, pot sa spun ca actionez cu sange rece...insa nu si cand e vorba de cutremure ... ma enerveaza ca nu ma pot controla!
Anitta_O spune:
Si eu l-am simtit, stau la etajul 4. Dar a fost asa, putin mai mult ca o parere. Un pic m-am speriat, pt ca sunt singura cu fetita si am inceput sa ma uit prin casa si sa ma intreb unde sa ma refugiez.
rall spune:
A fost, dar nu e nimic de speriat (as zice eu). Vine dupa ceva timp de liniste
22:52:07
adancime=93 km
ml=4.6
Intensitate=III
la 35 km de Focsani
-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-
carmencat spune:
La mine nu s-a simtit nimic (casa la curte, langa bucuresti). Sotz asculta ceva rock, eu citesc, mai trag un oc pe forum, cainii dorm ca porcii.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Selene_Bunny spune:
A simtit iubi, eu, nu. Io, fiind de loc din nordul tarii, unde nu sunt cutremure, nu am experienta in a le simti/recunoaste.