Metoprolol in sarcina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Si eu iau egilok adica metroprorol de 50mg dar numai la nevoie pentru tahicardie. Si mie imi urca pulsul la 120 dar nu mereu si dr a spus ca sunt cazuri in care trebuie tratata mama pentru ca bb sa se dez normal. Am inteles ca pot fi probl cu metroprorol la bb numai daca mama il ia din prima pana in ultima zi de sarcina.

de Robert Andrei(18.05.2009) si 24+ Mara Gabriela
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mara-i, as mai cere o parere ... Pentru tahicardie pasagera, cum am si eu, nu as lua . Tu ai fost la cardiolog?
Mie imi trece de la sine daca ma intind.

Bine, eu am si puls mai mare de atat, la 200, nici ala nu e periculos, dar atunci ca sa-mi treaca fac anumite manevre vagale, ca altfel ma oboseste prea tare.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

mcoca la cardiolog am fost si cu acordul ginecologului iau egilok la nevoie. Eu ma simt f rau cand am episoadele astea si imi creste si tensiunea...asa ca...
Mai nou tot la recomandarea ginecologului iau 2 magne b6 pe zi si de 2 saptamani nu am mai avut nevoie de egilok, sper sa tine,daca nu,voi lua in continuare ,nu vreau sa risc sa imi pun copilul in pericol mai rau decat l-as pune daca nu m-as trata.
Sanatate la toate si sarcini fara probleme va doresc

Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 24+ Mara Gabriela
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

eu toata sarcina am avut pulsul marit, 100-110, dar nu am luat nimic pt asta si nici nu mi-a spus medicul ca ar fi ceva probleme... dar spre sfarsitul sarcinii mi-a crescut tensiunea la 15/9 si mi-a prescris dopegyt (luam cate 1/2 de 2 ori pe zi) si magnerot. eu am inteles ca e normal ca pulsul sa fie marit pe perioada sarcinii.

Mergi la inceput