pediatra BADEA CARMEN sect 2 Bucuresti...arestata?

pediatra BADEA CARMEN sect 2 Bucuresti...arestata? | Autor: carmaw

Link direct la acest mesaj

Am sunat la dna doctor mi a raspuns ea...si mi a zis ca a fost arestata si ca i sa luat dreptul de a profesa.
De ce??? ca era o doctorita buna si eu personal nu i am oferit nimic.
Stie cineva ceva in plus???
PS Rugaminte catre moderatori...fi ti amabili lasati subiectul acesta undeva unde macar pt citeva zile sa fie vizibil
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

La o simpla cautare cu google o sa gasesti cateva articole de presa si o sa afli mai multe. Poate era o doctorita buna, dar nu ai de unde sa stii ce facea ea extra.

Un pic off-topic, de cate ori citesc despre diverse infractiuni ma amuza copios cum vecinii, amicii ii descriu pe faptuitori ca fiind niste oameni buni la suflet, care dau buna ziua si platesc intretinerea la zi si nu-si explica cum de au ajuns la inchisoare.

Singura varianta ar fi sa cauti alt pediatru, despre motivele arestarii doamnei doctor nu vad ce am putea dezbate aici, justitia o sa analizeze probele si o sa dea verdictul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui pinkie_pie

La o simpla cautare cu google o sa gasesti cateva articole de presa si o sa afli mai multe. Poate era o doctorita buna, dar nu ai de unde sa stii ce facea ea extra.

Un pic off-topic, de cate ori citesc despre diverse infractiuni ma amuza copios cum vecinii, amicii ii descriu pe faptuitori ca fiind niste oameni buni la suflet, care dau buna ziua si platesc intretinerea la zi si nu-si explica cum de au ajuns la inchisoare.

Singura varianta ar fi sa cauti alt pediatru, despre motivele arestarii doamnei doctor nu vad ce am putea dezbate aici, justitia o sa analizeze probele si o sa dea verdictul.

dadusem cautare pe google...fara succes!
Nu am cerut 'dezbatere'....hmmm multumesc de interventie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Eu am scris asa''pediatra badea arestata'' si mi-au aparut niste articole din presa din care rezulta ca e cercetata in dosarul cu medicii si farmacistii care completau retete false. A facut valva acum vreo cateva saptamani,imposibil sa nu fi auzit.
Asta e, treaba ei, acum cred ca si-a luat adio de la cariera de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
A facut valva acum vreo cateva saptamani,imposibil sa nu fi auzit.

eh acuma, nu s-o fi auzit taman pana-n Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pai daca s-a auzit in Antigua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:

Eu am scris asa''pediatra badea arestata'' si mi-au aparut niste articole din presa din care rezulta ca e cercetata in dosarul cu medicii si farmacistii care completau retete false. A facut valva acum vreo cateva saptamani,imposibil sa nu fi auzit.
Asta e, treaba ei, acum cred ca si-a luat adio de la cariera de medic.

domle la mine gugalu este plecat la taverne si cind se intoarce uita sa lucreze ca lumea!!
Acum ce sa zic poate ca intre ora 5 dimineata si ora 12 poate ca s a mai imbunatatit si el!
In fine daca i asa e naspa caci cu mine doctorita a fost ok si deci ma pun pe cautate de doftor....
asta i viata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Pai daca s-a auzit in Antigua!

depinde de sfera de interese. firma noastra colaboreaza cu unii din medici astia, si am multi colegi care inca habar n-au. nu putem fi la curent chiar cu toate stirile, zic io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mianna, mesajul meu era ironic ...

Mergi la inceput