Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bravo, Mena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui S.ellena

Multumesc mult Oana, cred ca o sa-i dau sms Menei, ca vad ca suntem in aceeasi retea.

39+ cu Eva Maria

Astept mesajul tau!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana15

Va multumesc mult de tot pentru cuvintele calde si de incurajare.suntem , de fapt sunt putin mai linistita si pt ca de luni incoace a papat doar san, ce e drept doar din sanul stang pt ca dreptul e aproape pierdut, flasc si desi o pun si la el nu are niciun interes sa traga pt ca vine f putin. sunt fericita insa ca doar si cu sanul stang reusim cat de cat sa papam si nu a mai fost nevoie de lapte praf. macar mai amanam putin groaza biberonului si inecatului aferent. acum om vedea cat o lua in greutate, daca nu o sa ia bine pana atunci mai creste si poate se mai invata cu bibi.

Adriana, mamica de bebe Antonia Alexandra (22.11.2012) si Raissa Maria (15.12.2005)

Adriana, incearca sa faci rost de o pompa electrica si in timp ce suge din dreptul, sa pui pompa la stangul, el o sa curga mai usor in timp ce ai let-down la dreptul, iar incet incet o sa produca si el mai mult lapte. Mai mult ca sigur isi revine, dar trebuie stimulat. Si cel mai bun moment e in timp ce curge celalalt.
Imi pare rau de experienta prin care ai trecut, sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si eu am fost azi la moasa la control. Pustoaica s-a batut cu CTG. Sunt in saptamina 36 si de acum bebe poate sa se nasca fara a mai fii considerat prematur , doctorul mi-a zis ca incepind cu saptamina 35 plaminii sunt maturi si nu au nevoie de injectie. Am facut azi a doua sedinta de acupunctura pt pregatirea nasterii, mi-a adaugat si 2 puncte pt dormit, sa vedem daca are vreun efect, azi-noapte iar am stat pina la 4 juma cu ochii pe tavan.

Adriana, Doamne prin ce soc ai trecut! Si nu se spune prin carti ca bebeii nu se inneaca cu voma ca au nu stiu ce reflexe si ca de aia poti sa ii pui linistita pe spate - sau am inteles eu aiurea ? Uffffff! Tinem pumnii sa mearga alaptatul cit mai bine, poate isi revine incet incet si al doilea sin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Mena,ma bucur mult pentru tine

hai S.ellena
Emotii o sa ai pana intri in sala,cand scoate bebe o sa fii atat de fericita incat o sa uiti de toate

Bubu tare nasol ca se chinuie Nicholas asa de rau cu burtica.Al meu are episoade cand il doare burtica dar de obicei cand il tin in brate sau la san incepe incet incet si se linisteste.Imi pare rau ca la voi nu mai merge asa.

Onutz oau ce program are Lucian,cred ca esti foarte obosita.Imi pare rau ca nu dormiti nici tu nici el din cauza colicilor.Sunt asa de mici si cand vezi cat se chinuie si se chircesc de dureri ti se rupe inima

Iulia bun sfat despre cum sa linistim bebei

Bebe al meu a avut de dimineata dureri de burtica,s-a linistit si a adormit la un moment dat.Infacolul il ajuta la eliminarea gazelor si ii dau dimineata si seara,sper sa tina si in continuare.In rest este un cuminte,pe seara s-a trezit, s-a mamutarit tati la el si el tot il urmarea cu ochisorii,i-am taiat unghiutele ca si le baga in ochi si in gurita se zgaria iar manusile nu sunt bune deloc,ii scapa de pe maini si mereu reusea sa se zgarie.I-am facut baita,i-am dat sa pape si acum doarme.Ma topesc dupa el cand face ochisori si ma cauta cu privirea.Noaptea ii dau un deget si adoarme prins de el,e un scump care imi umple zilele de fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Adriana, are dreptate Almy, mergi la ginecolog si cere o reteta pentru o pompa electrica. Poti inchiria de la farmacie cu reteta.

Si eu am fost astazi la ginecolog, la CTG s-au integistrat si 2 contractii mai puternice. Maine intru in saptamana 39, sper sa nu mai dureze mult.
Control pe masa nu mi-a facut, cica nu e nevoie...As fi vrut macar sa stiu cat de lung e colul.

s.ellena Nastere usoara!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Si eu am fost azi la moasa la control. Pustoaica s-a batut cu CTG. Sunt in saptamina 36 si de acum bebe poate sa se nasca fara a mai fii considerat prematur , doctorul mi-a zis ca incepind cu saptamina 35 plaminii sunt maturi si nu au nevoie de injectie.

Asa mi-a zis si mie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Felicitari Mena,ma bucur mult pentru tine
Bebe al meu a avut de dimineata dureri de burtica,s-a linistit si a adormit la un moment dat.Infacolul il ajuta la eliminarea gazelor si ii dau dimineata si seara,sper sa tina si in continuare.In rest este un cuminte,pe seara s-a trezit, s-a mamutarit tati la el si el tot il urmarea cu ochisorii,i-am taiat unghiutele ca si le baga in ochi si in gurita se zgaria iar manusile nu sunt bune deloc,ii scapa de pe maini si mereu reusea sa se zgarie.I-am facut baita,i-am dat sa pape si acum doarme.Ma topesc dupa el cand face ochisori si ma cauta cu privirea.Noaptea ii dau un deget si adoarme prins de el,e un scump care imi umple zilele de fericire.

Mamica printului Stefan Lucian

Povestesti asa de frumos, Angelique-mami eroina, incat imi dau lacrimile. Nu mai am rabdare pana sa imi tin printul in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena mai trebuie sa ai rabdare cel putin inca 2 saptamani,ai sa vezi cand o sa iti tii puiul in brate o sa uiti cat de greu ti-a fost in sarcina si cat de incercata ai fost.Poate cand o sa renunti la pastilute delfinasul nu o sa mai vrea sa iasa asa repede si va mai sta un pic la caldurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salutari calde si de la noi, dragi mamici
Dam cu drag o portie de crema de zahar ars si o felie generoasa de tort de mere cu frisca si caramel, ca de, e Sf Nicolae

Scriu asa, pe scurt, ca trebuie sa fiu in pat cand vine Mosu:):)

Iulia, gand la gand cu bucurie, chiar asta a si luat sotul ieri de la o farmacie cu produse naturiste-Colief!-si dragelor, s-a ameliorat simtitor starea puiului noaptea trecuta si agitatia si chirceala aia de picioruse care ne rupe inima! A dormit azi noapte de la 23 la 4am, a papat mai dormit doua ore la mine pe burtica si dimineata a fost mai amarat, dar vrei ora juma, dupa aceea s-a linistit.Azi dupa baita a dormit tun, si a tinut-o asa, relaxat, cu pauze numai pentru papa.A dormit deci de la 15.30 pana la 22, cu 3 pauze de papa si schimbat, iar acum tot asta face, sa vedem cat il tine.. Oricu, e linistit,e intins fericit si cu mainile la locul obisnuit, peste cap.
Oricum, cred ca m-ar bate daca i-as baga mainile sub patura, NU suporta si pace!

Azi am facut si noi 3 saptamani, suntem baieti mari-si cu ocazia asta am constatat ca 7 body-uri sunt bye bye, fiindca au ramas mici, wow, ce mandri am fost!ca slava Domnului, avem tone de hainute, abia asteptam sa le purtam!

Alina, te rog pune in baia celei mici ceai de pelin, ai sa fii surprinsa de cat de repede o sa o repari, in zonele cu probleme, draga de ea..NU uita sa pui si un pic de apa de tarate,sau saculetul, ii face pielea splendida! oricum o au ei super frumoasa, insa ajuta si taratele la mataseala:)

Si pentru ca e Sf Nicolae, dorim cu drag tuturor celor aniversati astazi multa sanatate, multe bucurii si toate cele dorite, sa va/le fie bine si frumos!
T NIcoletaaaa

Menaaaaaa, scumpa de tine, imi bate inima ca nebuna and ma gandesc ce putin mai ai, iubitaaa!inca un pic, inca un pic si o sa tzopaim cu toatele pe aici, asteptand sa auzim ca te-ai pupat,deja, cu Gabriel:)Il asteptam cu bratele deschise, cum am asteptat toti puiutii de pana acum!Mai e un pic, Mena draga!

Angelique, esti o mamica scumpa si draga, si la tine a fost un drum lung, dar a fost rasplatita din plin asteptarea, nuu?

va pup cu mult mult drag pe toate si astept vestea!!

Mergi la inceput