Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48
Raspunsuri - Pagina 16
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irilac31 Dragelor, eu va anunt vineri prin Mica o voi suna sau trimit mesaj, vad cum pot, dar voi lua si nr de tel al Menei( daca nu te superi) sa avem si un plan B....in caz ca dau nas in nas cu Mica pe la salile de nastere Va sa aveti o zi frumoasa MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 35+ |
Astept mesajul tau!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
onutz83 spune:
Hello, fetele
Puiul nostru parca e mai calm, dar din cauza racelii nu a putut respira bine si nu a dormit, abia acum o ora a reusit si el sa adoarma, fiind treaz de la 2 noaptea
Bine, a mai atipit si la san, dar de dormit ca lumea nu a apucat...
Chiar cand ziceam ca in sfarsit o sa dorm... noptile mele au doar o ora de somn, intre 12 si 1. Abia la 9 sau la 10 dimineata mai adoarme puiul. Azi-noapte a stat treaz doar 45 minute, a mancat, l-am schimbat, a adormit, s-a trezit si a inceput distractia. In dimineata asta, inainte sa adoarma era atat de obosit si zapacit, agitat, a mancat, a vomitat, abia l-am adormit cu foehnul.
Bubu, ati incercat sa-l adormiti pe pui cu foehnul sau cu aspiratorul? Al meu se linisteste instant. Acum il tin la indemana, pentru ca Lu doarme destul de agitat- se intinde, ofteaza, geme, se freaca pe fata cu manutele si atunci de trezeste.
Mya, probabil ai racit, daca nu e o super rinita de sarcina. Dr meu mi-a zis cand am avut ca nu moare nimeni daca-mi pun un pic de Bixtonim cand nu pot si nu pot sa respir. Apa de mare era egala cu 0.
S.ellena, va fi bine, ai sa vezi
Nu ai de ce sa ai emotii pt operatie. Nici nu simti anestezia, decat cum se duce o caldura spre picioare. iese in 5 minute, mai stai 40 pe masa si gata. Apoi o sa fii ocupata cu super senzatiile de dupa operatie si intalnirea cu
Tinem pumnii!
S.ellena spune:
Multumesc Onutz! Imi prinde bine o incurajare de la o mamica ce a trecut deja prin asta.
Irilac.....si eu iti doresc din suflet sa ai o nastere usoara, sa decurga totul bine, sa ai cel mai frumos si cel mai sanatos bebelus si sa ne intalnim cu bine aici, sa ne povestim!
Fetelor, nu mai stiu de unde se pot vedea numerele de telefon ale voastre? Poate trimit si eu un mesaj la una din voi....
39+ cu Eva Maria
Mica26 spune:
Salutare dragele mele!
Selena tinem pumnii pentru maine! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
E intr-adevar un cadou minunat pentru mama ta!
Irilac, de azi ca am schimbat saptamana si am ajuns cu adevarat la termen o astept pe micuta. Ma omoara durerile de burtica si de spate...si m-a cam pus pe ganduri si postarea dourei...faptul ca ea a pierdut in timp lichidul. Asteptam cu nerabdare controlul de maine sa vedem ce zice dr. Te pup si tin pumnii pt vineri.
Mena felicitari pt schimbarea saptamanii. Si eu cand implinisem 35 de sapt toata lumea isi dadea cu parerea despre nasterea mea...imi spuneau sa zic merci daca aj la 37...si uite ca am implinit 38 si bebelina tot aici e. Da semne de iesire,ce-i drept, dar macar acu e la termen.
Pupici la toate fetele...mamici si burtici!!!
Mica 38+ cu o minune de
adriana15 spune:
Va multumesc mult de tot pentru cuvintele calde si de incurajare.suntem , de fapt sunt putin mai linistita si pt ca de luni incoace a papat doar san, ce e drept doar din sanul stang pt ca dreptul e aproape pierdut, flasc si desi o pun si la el nu are niciun interes sa traga pt ca vine f putin. sunt fericita insa ca doar si cu sanul stang reusim cat de cat sa papam si nu a mai fost nevoie de lapte praf. macar mai amanam putin groaza biberonului si inecatului aferent. acum om vedea cat o lua in greutate, daca nu o sa ia bine pana atunci mai creste si poate se mai invata cu bibi.
Bubu imi pare rau de chinul lui Nicholas, e greu sa iti vezi puii cu dureri de burtica.Pupam bebe sa scape repede.
Si noi ne cam chinuim cu burtica, se screme mititica, se inroseste toata, se vede ca o doare. am pus pernuta cu samburi de cirese calzi si parca putin acolo se mai calma.
Fetelor care deja ati nascut si cele care urmeaza stiu ca v-a speriat experienta noastra dar stati si voi linistite, nu va ganditi la ce e mai rau, si sa stiti ca da, in momentele alea te intareste Dumnezeu, desi eu sincer mai aveam putin si lesinam.
Pupici la toate.
Nasteri usoare tuturor. Abia astept sa nasteti si cele care ati ramas sa putem sa ne mutam la odiseea de bebelusi.
Tin pumnii si ma gandesc la fiecare dintre voi chiar daca nu am timp de nominalizare.
S.ellena spune:
Multumesc mult Oana, cred ca o sa-i dau sms Menei, ca vad ca suntem in aceeasi retea.
39+ cu Eva Maria
mena1906 spune:
Bebe mare de 2500 de grame, saptamana asta mai iau pastilute si atat. De saptamana viitoare renuntam la tratament si e considerat la termen(!!!!!!asa a zis dr!!!!!!) . Am recoltat secretie dar nu mi-a dat sa fac analize. Probabil o sa le fac de capul meu 2-3 acolo. Peste 2 saptamani merg la control, pe 19, la spital si in functie de cum se prezinta bebe programam cezariana. Inca mai are circulara.
Sunt atat de fericita incat imi vine sa plang, fetele.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
Mica26 spune:
Mena, ma bucur mult pentru tine!!! Are Doamne Doamne grija de voi, nu va lasa de izbeliste! Ai sa vezi ca delfinasul va prinde macar 38 de saptamani!
Te pup si te imbratisez cu drag!
Mica 38+ cu o minune de
IuliaCospy spune:
Mena, felicitari pentru vestile bune! Sa dea DD sa stea cumintel delfinasul si sa vina la timp, sanatos si papacios!
Iulia, mami de Sara Andreea si 38+