Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Fetelor help!!! Am nasul infundat, dar atat de infundat incat nu pot sa trag nici un pic de aer. E groaznic!!! Si problema persista de 2 nopti. Noaptea asta am dormit 2 ore cu intreruperi, acum astept sa se trezeasca sotul sa mearga la lucru sa ma pot pune in pat ca si din cauza lui nu ma pot odihni ca simt ca il deranjez. Deci e groaznic!!!! Stiti ceva remedii naturiste?? Inhalatii nu pot sa fac ca nu pot sa trag absolut deloc pe nas. Sper sa nu nasc zilele astea ca nu sunt buna de nimic. Nu mai stiu ce sa mai fac. Am stat aproape toata noaptea jos in sufragerie gandindu-ma la solutii dar parca nimic nu functioneaza. Nu inteleg de ce e atat de rau, n-am mai avut asa nas infundat pana acum, o fi avand legatura cu sarcina?? Am facut o baie fierbinte aseara dar nu m-a ajutat nici asta f mult. Alte solutii daca aveti sunt binevenite!

mami de ( iulie 2010) si 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna dimineatza dragelor!

astazi mi-am propus sa stau acasa si sa nu fac nimic A fost destul de obositor ieri ai alalaieri cand a fost sotul plecat. Trebuie sa stau cumintica pana trece weekend-ul, ca e dr.meu plecat

Mya - mai exista creioane din ale mentolate cum erau pe vremuri? Poate te-ar ajuta. Ce ai tu se cheama "rinita de sarcina": http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/sarcina/rinita-de-sarcina/7775/

Angiutza - mie de vreo trei luni imi apar diferente intre DBP si restul masuratorilor(femur si humerus). Nu ca ar fi capul prea mare pentru varsta sarcini, ci celelalte au fost mereu in urma cu 1-2 saptamani. De data asa a fost prea de tot - 4 saptamani!! Nu stiu cine m-a pus sa caut pe net - am citit ca e semn de sindrom Down - Doamne fereste! Pana nu-l tin in brate si-l vad sanatos nu o sa am liniste. Nu cred ca mai are rost sa merg la altcineva pentru inca o parere.

Bubu - eu tin minte ca in perioada in care am alaptat-o exclusiv pe Mara ii mirosea kk a lapte. Din momentul in care am trecut la lapte praf - horror

Adriana - sunt ingrozita de ce am citit, cred ca nu mai aveti o noapte linistita de atunci....Bine ca ati reactionat repede, cred ca a fost o chestiune de minute.

Va pup

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

s.ellena, eu ti-am scris atunci mesaj dar nu stiu ce s-a intamplat, cred ca am apasat aiuerea si nu s-a trimis..eu am mai spus ca lichidul nu se scurge neaparat tot ...mie la misso imi curgea cate putin de tot ...nu cum vezi in filme...tu acum esti la sfarsitul sarcinii e normal sa fie putin lichid..si daca ai mai si pierdut ....anyway hai ac acum stii sigir cand o sa-ti vezi bb ..get ready pt ziua cea mare

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Buna dimineata doamnelor!

La multi ani, Mami! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!

Adriana ! Esti o mamica foarte puternica si ma bucur nespus ca sunteti bine acum. Din pacate la varsta asta puiutii nostri sunt ca niste bombe cu ceas. Niciodata nu stii ce se poate intampla. Aveti grija de voi si incearca sa te linistesti, poate revine lapticul. Intre timp incearca si varianta cu datul lapticului cu seringa, si pauza intre fiecare seringa ca sa scoateti aerul. Atentie insa ca daca seringile sunt din cele f bune si aluneca usor, poate sa traga laptele cu forta si din ea, dar macar poti controla cat de cat pistonul.

Mya, eu saptamana tecuta cand am fost racita am folosit picaturi de nas pt copii. Eventual le mai poti dilua cu niste ser fiziologic a sa fie si mai slabe. Eu ma infund intotdeauna in nas in asa fel incat nu pot respira deloc. Iar acum pe fondul sarcinii, am facut reacte sinusala care a complicat totul. Nu sunt adepta medicamenelor, dar mi se pare ca e mult mai riscant, mai ales acum, sa nu poti oxigena organismul cum trebuie. Pe fondul asta pe mine ma iau palpitatiile si durerea de cap, deci prefer niste picaturi f slabe. Poti incerca si ceva inhalatii cu ceva mentolat, care va mai desfunda putin nasul, dar depinde cat te tine efectul. sa te refaci repede si vineri sa vii cu vesi bune!

S.ellena, ne rugam la DD pt tine maine! Te asteptam cu vesti bune!
Hai S.ellena!

Mica,Irilac, va asteptam si pe voi cu vesti fetelor!

Mihaela, si stransa pt tine! Sa dea DD sa va tineti si voi puiul cat mai curand in brate!

Bubu, mi pare rau ca va luptati asa crancen cu colicii. Ai avea cum sa incerci Colief? La Sara a fost singurul care a functionat (www.colief.com). O alta solutie ar putea fi sa il tineti in brate in felul urmator: culcat pe burtica, cu barbia la cotul vostru stang si burtica in palma stanga, iar mana dreapta o bagati printre piciorusele lui bb in asa fel incat sa puteti ajunge cu palma la burticalui si sa ii faceti masaj circular in sensul acelor de ceas (al circuitului bolului alimentar prin intestinul gros al ui bb).

Noi suntem tot 2 in 1. BB destul de miscacios, dar mult diferit - acum simt ca o presiune cand se intinde. Pe mine ma dor toate cele: bazinul, spatele, inghinal la incheietura piciorului cu bazinul. Contractii am, dar nu foarte dureroase, si mai ales seara/ noaptea, iar burta coboara vizibil pe zi ce trece. Dimineata ma intreba sotul daca ne gaseste dupa amiaza in aceeasi formula sau mai multi Deocamdata asteptam!

Pup toate fetele!

Iulia, mami de Sara Andreea si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mya ai incercat aerosolii? Functioneaza cica foarte bine. Eu nu i-am incercat si nevoie de un aparat pentru copil avem. Recomandarea ar fi omron.

C.ellena scoatem motatele pentru tine!!!

Fetele, am ajuns la 35 de saptamani!!!! Yeeeeeey!!! Am redus din tratament. Azi dupa amiaza vad ce imi zice dr.

Adriana ce ai patit tu este cosmarul vietii mele, de dinainte sa am un copil imi e teama de asta... Acum sunt si mai speriata...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Multumesc mult fetelor pt incurajari! Sigur va iesi totul bine. Sunt bucuroasa ca maine, de Sf Nicolae, va veni minunea mea pe lume. Mai ales ca tot maine este si ziua mamei mele, face 48 de ani si toata sarcina mi-a zis ca ar fi cel mai frumos cadou de ziua ei! Va pup pe toate

39+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

S.Elena, nastere usoara si multa sanatate si tie si lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutic burtici.
Am intrat repede sa va scriu ca suntem bine.
Intru mai rar pt ca nu am acces la net.

La dr.Uscatescu nu reusim saptamana asta, abia de saptamana viitoare e disponibila.

Mihaelafalt

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

15+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Fetelor multumesc pt sfaturi. Pana la urma am reusit sa mai dorm vreo 2 ore dupa ce s-a trezit sotul. Ca un facut juniorul s-a trezit la 8.30, el care doarme pana la 10-11. E asa de greu sa ingrijesti un copil plus raceala plus sarcina peste termen cu nasterea care se poate declansa din minut in minut. Spre norocul lui cred ca azi il las sa faca ce vrea, sa se uite toata ziua la desene. Mi-am luat si temperatura in ureche, aveam 37.3 in una si 36.9 in cealalta. Oare se poate sa am o infectie in cea cu temperatura mai mare, chiar s-a nimerit ca urechea aceea sa ma si doara putin. Oare poate asta afecta bebele??

mami de ( iulie 2010) si 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Salutare
Mihaelafalt, probabil ma voi interna vineri dimineata, asta in conditiile in care ma simt bine azi si maine. Daca Doamne fereste apare ceva, merg mai repede. Presupun ca tu mergi jos la ambulator....eu cred ca voi fi pe la salile de nastere sau poate chiar pe la salile de operatie, nu stiu exact ora la care ma ia, eu sper cat mai repede ca sa nu-mi prelungeasca emotiile
Mica, ce fain ar fi sa vii si tu wk asta la nascatoare , am pune de o mica intalneala la spital impreuna cu Mihaela
S.ellena, Doamne ajuta pe maine, sa ai o nastere usoara, fara dureri, sa vine lapticul repede si Frumusetea ta sa fie sanatoasa.Ce cadou frumos ii faci mamei tale, cred ca e atat de mandra .
Trimit motzatele la tine pe maine
Bubu, imi pare tare rau de durerile de burtica, poate nu va dura mult perioada asta....offff cand ii vezi cum se chinuie si nu ai cum sa-i ajuti ti se rupe sufletul sa treaca
Adriana, Doamne prin ce cosmar ati trecut, eu cred ca m-as fi blocat ati avut prezenta de spirit si ati actionat f repede.Acum imi dau seama ca noi suntem f departe de spital. Sper sa te linistesti de acum si sa-ti revina lapticul
Mena, felicitari pt schimbarea saptamanii si noi azi o schimbam....facem 38... incetul cu incetul ma ajungi

Dragelor, eu va anunt vineri prin Mica o voi suna sau trimit mesaj, vad cum pot, dar voi lua si nr de tel al Menei( daca nu te superi) sa avem si un plan B....in caz ca dau nas in nas cu Mica pe la salile de nastere
Va sa aveti o zi frumoasa

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
35+

Mergi la inceput