Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Adriana cred ca ai trecut prin clipe groaznice,#351;i eu il tot pazesc sa nu se innece #351;i desi il pun pe umar si da aerul afara are momente cand mai vomita.Ma bucur ca ati trecut ccu bine peste #351;i este sufletelul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Multumesc fetelor pt urari:)

ma uitam azi la Ivan si mi-am dat seama ca e cel mai frumos cadou in cei 29 de ani ani de pana acum! :X:X

Am trecut de starea aia de acum cateva zile... parca parca mi se pare ca si sotul e mai atent... ori m-o fi vzut abatuta ori mi se pare mie, ideea e ca cel putin aseara ne-am simtit asa bine toti la baita, unul il tinea, altul il masa, eu il alintam de zor, sotul ii povestea vrute si nevrute:)) a fost f frumos...

ideea e ca mie imi plange in somn acum....oare viseaza? de ieri plange in timpul somnului ca si cum ar visa, dar efectiv urla si daca nu ma duc instant la el sa nil legan, sa pun mana pe el, cred ca se trezeste intr-un plans real.. dar asa se calmeaza instant si asa imi dau seama ca de fapt e plans in somn nu e plans pe bune, e fff ciudat..prima oara mi-era sa nu fie deocheat...ii zic Tatal nostru zilnic oricum... sper sa fie ok si sa nu viseze urat..sau sa nu il doara burtica, cine stie...oricum trece printr-un puseu de crestere probabil al meu ca tot am citit de acestea in ultimul timp.. ca mananca din ora in ora.. azi noapte am zis ca lesin de oboseala: o ora mananca, o ora doarme, una mananca, una doarme.. m-am trezit chiauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dragelor, ca tot ma laudam ca doarme ieri seara, raportam acum prima noapte alba complet,cu chirceli maxime si suspine si fara somn deloc pentru bebe si noi cu inimile frante
De toate i-am facut:si masaj pe burtica si pernuta de samburi calda si ceiut baby calm si tinut pe burtica (a stat asa o perioada fara sa planga, dupa aceea iarasi a inceput), iar masaj, un scutecel cald pus pe burtica..Nimic nu a mers.Este 1.23 pm si acum o jumatate de ora a adormit, frant de oboseala, inca cu piciorusele prin aer:(
Infacol zero efect, Sab Simnplex zero, nu i le mai dau, ce rost are?
O sa murim pana trece perioada asta, ca ne distruge cum sufera si ce neputinciosi suntem..

Adriana, dragii de voi, ce momente de cosmar, bine ca ai fost puternica, toate mamicile sunt asa, le da Dumnezeu forta sa faca exact ce trebuie, toate am fi facut la fel, fiti sigure! de asta bebele e mereu langa noi sau noi langa el, cel putin cat e asa de mic,am observat si ca de multe ori, adormind cand mananca, ii mai ramane laptic in gurita si il astept la cotitura sa vad daca se inneaca cu el sau il scuipa sau i se scurge pe langa buzita...de preferat ultima varianta, aia cu innecatul e crunta-mi s-a intamplat numai de doua ori, dar mi-a stat inima.Plus ca atunci cand cascaaaaaaaaaaa, uneori se inneaca cu saliva!aoleu, fetelor, pana cresc albim, vorba Adrianei.
Adriana, bine ca sunteti bine acum, multa grija si supraveghere maxima!

Mami, La MULTI ANI,liniste in ganduri, suflet si relatie-si rezolvarea micilor probleme (inerente, de altfel, intr-un inceput in ale ...noilor parinti).Aveti grija de voi! Sanatate si toate cele dorite!

Fetelor, va ajung doua camasi de noapte.Sunt complet i-nu-ti-le reviste, carti, muzica, - wow, nici nu ai curaj si timp sa respiri langa gagaliciul nou venit pe lume, mereu vine cineva sa va vada, sa il vada, sa iti mai dea o pilula, sa te mai vada, sa te puna sa faci pipi,sa iti ia temp, tensiunea, well, NU e timp de relaxat in lumea cartilor, e basm asta cu "se poate!".Prosop si pt gaga, ca ii face baie in spital.prosop si pt tati, sa faca dus.Daca aveti la voi ceva usor facut de mamici/soacre-gen saratele sau biscuiti sau ceva simplu de rontait v-ar prinde bine...pe mine a doua noapte dupa atata mancat nimic ma apucase o super foame.Supa de pasare de la soacra am devorat-o instant, mancarea de spital e cah.
Pentru bebe, mai ales daca stati 2-3 zile, 24 de pampersi sunt deja multi, dar e bine sa ii aveti.la baietei, acoperiti cuculetulcand ii schimbati, eu pun un prosopel in miniatura, fac pipi intr-o veselie, imediat ce ii desfesi.Atentie la little showers!

Gata, fug.va pup, nasteri usoare, dragelor,cand am timp poate povestesc si eu o picatuta din venirea pe lume a puiului.\ce dimineata minunata a fost! si la propriu si la figurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

La mul#539;i ani, Mami_de2! Sa fii s#259;n#259;toas#259;,fericita, si sa ai parte doar de bucurii!
Felicit#259;ri Dana!
Noi suntem bine, cre#537;tem, singurele probleme sunt ca m#259;nānc#259; tot lapte praf in principal, dar asta e, m#259;car pu#539;in ii dau sān pentru anticorpi, si ca nu face caca decāt cu supozitor. De 2 saptamāni de cānd suntem acas#259; nu a f#259;cut niciodat#259; f#259;r#259; supozitor, banuiesc ca laptele praf e de vina. Sper sa ī#537;i revin#259; cat mai curānd.
Oseara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Mia, iti tin pumnii pe vineri. Sper sa reuseasca dr sa-ti faca acea operatiune si sa nu fie nevoie de cezariana.
Mami ma bucur ca esti mai bine,asa si trebuie pentru bebe.
Bubu, imi pare rau pentru colicii lui nicholas...sper sa treaca cat mai curand ca sa va puteti odihni. E ingrozitor cand vezi cum nu il poti ajuta. de incurajare.
Onutz si eu am auzit de biberoanele de TT ca sunt super. Eu tot de astea am pregatite.
Mena peunde esti? Sper ca esti ok.
Pupici la toate si va doresc o noapte linistita.

Mica 37+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Mamici si burtici dragi, se pare ca mi-a venit si mie randul. Joi de dimi sunt programata la cezariana. Am fost azi la control. Bebelina cu caputul foarte sus, col inchis complet si lichid foarte putin. Se pare ca sambata am pierdut intr-adevar lichid. Dr m-a certat ca nu l-am sunat atunci dar nici nu am stiut sigur ca asta e...2 linguri cat mi-a curs mie. Ma intreb de ce oare mai are asa putin? Poate l-am pierdut incetul cu incetul si nu mi-am dat seama din cauza protej-slipului?!?! Deocamdata nu mi-e frica, ma gandesc doar sa fie ea sanatoasa. Are aproape 3600 gr. Poate o sa reuseasca sotul sa intre pe net sa va dea de veste. Va pup si va rog sa-mi tineti pumnii!

39+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Of Adriana prin e ati trecut si voi... groaznic. Bine ca sunteti bine si bobocica si-a revenit.
noi suntem bine acum. Suntem doar noi fetele singure acasa pentru ca sotul e plecat in delegatie la Iasi. Duminica amm cantarit-o pe Giulia si in 2 saptamani a luat 900g La 3 saptamani are 4100g. Maya reactioneza bine la ea o pupa o iubeste, deoamdata nici un semn de gelozie.
Eu sambata noapte am facut febra, mi s-a infundatun kanal la sanul stang. M-a lamurit Alma si ii multumesc.
Fetelor eu inainte de a naste si de a incepe travaliu am mers des la toaleta, am crezut k m-am strikat la burta. Asa m-am curatat in ziua aia k ajunsese sa fac apa... Si acesta este un semn k nasterea e aproape.
Va las k trebuie sa dau papa la bebica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Wow, S.ellena, JOI de ziua magica!!
Gata, mami, esti pregatita de intalnirea vietii tale?
Sa stii ca ne vom ruga pentru tine si asteptam cun sufletul la gura vestile super!

Mergi fara teama, relaxata, va fi foarte bine!
Doamne-ajuta!

uite aici niste dansatoare care te sustin alaturi de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andie_n

La mul#539;i ani, Mami_de2! Sa fii s#259;n#259;toas#259;,fericita, si sa ai parte doar de bucurii!
Felicit#259;ri Dana!
Noi suntem bine, cre#537;tem, singurele probleme sunt ca m#259;nānc#259; tot lapte praf in principal, dar asta e, m#259;car pu#539;in ii dau sān pentru anticorpi, si ca nu face caca decāt cu supozitor. De 2 saptamāni de cānd suntem acas#259; nu a f#259;cut niciodat#259; f#259;r#259; supozitor, banuiesc ca laptele praf e de vina. Sper sa ī#537;i revin#259; cat mai curānd.
Oseara buna tuturor!

Andreea de Emilia (09.11.2012)

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt

HEllo fetele!!

FElicitari Dana, BIoana si ALexa!!!
SA aveti bebei sanatosi,voiosi si mancaciosi!!

Andreea,lafel am patit si eu cu C.Sfatulmeu, vorbeste cu un medic,incearca un pic de ceai la bebe ,incearca sa schimbi laptele ( la noi asa a mers la C),sa fie ultima incercare cu supozitorul.sa stiti ca e normal ca bebe sa nu faca caca chiar in fiecae zi, mai ales cei pe lapte praf.EU una nu am fostnicicand de acord cu supozitorul decat ca ultima varianta si asta dupa masaj pe burtica, ceai .APropo, BUBU la voi si in SUA am vazut ca exista pastilute homeopate care se topesc sub limba,eu asa am avut la C si au functionat de minune.
BEBE e un cuminte, iiplace la baie,face caca de zici ca ma-sa lucreaza la fabrica de scutece,mananca ca spartu si maine megem la dr la masuratori:)
Ma retrag ca e tarziu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mica26

Mena peunde esti? Sper ca esti ok.
Pupici la toate si va doresc o noapte linistita.

Mica 37+ cu o minune de

Sunt bine!!! Maine fac 35 s . Am si programare la dr sa fac eco si analize, am redus din tratament. Sunt zen. Pregatesc usor usor lucrusoarele lui bebe, am terminat aproape coltisorul destinat lui. Am pus o poza pe picassa. O sa imi ziceti ca ma grabesc dar eu am programat fiecare minutel si zi libera a soatei pentru terminarea curateniei din casa si prefer sa fie totul gata cand implinesc 37 de saptamani. Presimt ca nu ma prinde ianuarie cu burta. Poate burta de la mancare da .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput