Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
strumphitza spune:
Morning si-un espresso de la Londra, unde a nins 5 min si apoi s-a oprit si topit! erau asa mariiii si pufosi fulgii abia astept sa ajung in Ro anul asta sa vad o zapada mare si o ninsoare ca in povesti si eu sa stau ascunsa dupa soba la mama
Am dormit mai bine azi noapte dar pe la 5 juate m-am trezit ca sforaia domnu sot si i-am dat cateva "shuturi" sa taca nu m-am mai dus sus in mansarda sa dorm ca mai era juma de ora pana sa ii sune alarma sa se ridice sa plece la munca
Andreea, ai primit felicitarea mea ? da urarile de ziua ta si de Sf Andrei pentru tine si Rares le-ai vazut ? ca dupa cate imi aduc aminte nu ai spus nimic de nici unele de pe nicaieri ori am lipsit eu cam mult de pe aici sapt trecuta ?
Laura, eu ieri primisesm sms de la farmacia Tei de unde am dat comanda de LP si zicea ca pleaca pachetul la tine ieri, deci azi cred ca ar trebui sa ajunga sa stai cu urechea pe sonerie si sa imi dai de stire dupa ca e totul ok, adica sa imi spui ca nu cumva am cumparat gresit ceva
Ailed, ce faci ? ti-ai reparat si fierul de calcat ? tu calci tot ce prinzi sau numai ce e necesar, adica nu chiloti, sosete si prosoape de bucatarie, doar camasi si fuste?
Miki, multa sanatate si bafta la examene! parca sapt asta le ai nu ?
ma trage mandra de mana , sa merg cu ea undeva, cred ca la bucatarie... o tot intreb ce vrea si unde sa mergem si nu zice nimic, decat tiii...tiii ?!! cand o vorbi si copchilu` asta a meu ?
mandreeac spune:
Dorina,nu am primit nimic.La mesajul ala am uitat sa iti r#259;spund cu adresa Laurei.Sunt f bulversata,iar in leg#259;tura cu mesajul il trimisesem cu 4 zile in urma.Iertare dar sunt intr- o tensiune maxima.Pupici dulci.
strumphitza spune:
Andreea, deci s-o luam pe puncte :
- mesajul pe telefonul de ro eu l-am vazut dupa ce pusesem la incarcat telefonul ca de obicei nu am nevoie de el si il uit inchis cand i se termina bateria, cu saptamanile deci vazusem cu intarziere de 4 zile mesajul sorry, dar cum ziceam, rar ma uit pe telefonul ala si mai sta si pe silent
- felicitarea pentru ziua ta, habar nu am de ce nu a ajuns, postele astea
- urarile de ziua ta si pentru SF Andrei ti le-am scris pe Facebook pe timeline ca in ziua aia nu-mi aduc aminte sa fi intrat pe forum ca eram in febra decoratiunilor si a ultimelor pregatiri, am fost numai pe afara pe la magazine si targuri
-felicitarile pentru noul job ti le-am facut aici daca imi amintesc bine, ca nici eu nu mai stiu
oricum, nu-i problema, eu mai mult eram ingrijorata de felicitare, ca vad ca nu stiu care posta, asta de aici sau aia din ro, pierde/fura felicitarile/vederile... nici la maica mea nu au ajuns cateva deloc, sau au ajuns dar cu mare intarziere sau la maica mea ajung si la bunica mea nu, si doar le pun odata la posta si stau si la aceeasi adresa in case diferite, deci ...
ailed_dota spune:
Strumph, cald doar ce trebuie, deci fara chiloti, sosete,prosoape..., numi place sa calc really, dar se strang... se umple cosul de rufe de zici ca e vrajit, la fel si cu sarma de rufe... nu stiu cum se umple....
djlaura01 spune:
strumphitza sunt ochii si urechi pe usa
mandreeac a ajuns coletul ....sunt superbe multumim mult fata e topita dupa minnie este fan tot ce tine de clubul lui mickey mouse multumim mult de tot
mandreeac spune:
Dorina,acum intru pe fb,eu nu m#259; prea pricep cu asta,offf si citesc acum .Felicitarea inca nu,dar o astept trebuie sa apar#259; ca astea de la tine sunt superbe.De job va povestesc eu.Il am dar nu stiu de cand voi incepe.Ma zbat pe toate fronturile.Ce eram uscata,ce sunt acum.Offf,multumesc inca o data ca te - ai gandit la noi.Apropi nu am idee ce e ala timeline;))))))))sunt praf la capitolul asta
Laura m#259; bucur din toata inima si #539;i- am r#259;spuns si la pm.Sa fiti sanatoase!
strumphitza spune:
Andreea, nici eu nu ma pricepeam la Fb dar acum mi-s experta desi nu ar trebui sa petrec asa de mult timp pe acolo, dar deja sunt dependenta nu ca ar fi fost nevoie ca si asa sunt dependenta de forum si mi-ar fi ajuns atat Timeline e pagina ta personala, dai click acolo pe numele tau si te duce direct la pagina aia unde ti s-au facut multeeee urari frumoase ziua ta ia sa vezi cata lume s-a gandit la tine si Rares
Ailed, si eu la fel, calc numai ce trebuie, adica eu sau fata de la curatenie camasi de ale lui Nick si ale mele si fuste/rochii , costumele Nick si le spala la spalatorie si in rest nu imi complic viata deloc nici lenjerii sau perdele ca de astea nu am in casa lenjeriile si hainele piscoatei le usuc la uscator si ies numai faine si bune de pus in dulap, numa` sa nu le uit acolo ca se incretesc si nu de putine ori mi s-a intamplat dar cu o noua clatire si uscare se rezolva
Cami , mi-am adus aminte ca ma intrebasi ieri de cadouri, ce iau eu Sophiei si lui Nick parca, pai daca zic nimic, e de rau ? ce sa le mai aiu ca mereu ii iau Sophiei fel de fel si fara motive, si oricum e mica sa stie ea de astea acum, poate la anul o sa constientizeze, acum e ddoar pentru parinti si poze ea dulciuri nu serveste, fructe da, dar portocale nu ca nu ii plac , poate banane si pere sau mere si carti are peste o suta de mi-e plina casa si peste tot pe une ma asez numai carticelele ei sub fundu` meu Pozele cu bradutul meu aici
Iesim afara ca am de treaba si a iesit si soarele, nu aveam de gand ca era mohorat si urat dar acum ca e soare mergem si doarme si piscoata in carut, ieri asa frumos a dormit 2 ore am iesit pe la 11, am fost la o inghetata si in drum spre casa a adormit in autobuz inainte cu 2 statii, am plimbat-o si ea a dormit , a fost frig rau, ca-n frigider dar vad ca ei ii place ...in drum spre Gelaterie, statea numai cu manutele pe afara si am incercat eu o data sa i le bag in sacul de fleece de la carut sa le tina la caldut si nu a vrut, si peste vreo 10 min erau rosii si reci gheata si am incercat iar sa le bag si ghici ce? a vazut ea ca e caldut si bine in sac , acolo le-a tinut pana am scos-o eu din carut a vazut ea fata ca e bine si e caldut, m-a ascultat asta pentru ca mami a uitat manusele in buzunarul de la o alta geaca, alta decat ce aveam pe mine
Gata, plec la ale mele, s-a facut tarziu si acusi vrea si piscoata nani si trebuie sa o scot sa ii inghete nasul
ailed_dota spune:
uscator n-am Strumph, deci eu calc si hainee Andrei, ale Mariei trebuie...,si lenjeriile le calc doar pe cele negofrate