Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 4
anca_toma spune:
vai sei sunt minunate!!!
daca faci la prieteni sa inteleg ca daca te rog imi faci si mie 3 .
dar sa ma decid la modele, ca toate sunt superbe.
Bunny nu am greturi nu am nimic , la fel ca si la Iancu , oficial eu cred ca e baiat, si in sinea mea sunt putin dezamagita ca chiar vreu fetita si a treia oara chiar nu mai incerc.Asa ca pana la confirmare incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de 3 barbati in casa.
bine pana la urma nu am facut zacusca am facut doar gogosari cu sos, si nici aia nu i-am pus in borcane.
camady felicitari pt iesire, sa mai repetati isprava ca merita.La noi a venit in we fratemiu si a iesit cu Iancu in oras si am ramas noi doi acasa singuri, atunci am realizat ca nu am mai fost singuri acasa de cand s-a nascut Iancu si a fost asa un sentiment ciudat de 'si acum ce facem', si a pus Razavan un concert si ne-am uitat la el.
Apoi seara am fost la ziua unei prietene care e nascuta de ziua Romaniei, si imi tot venea sa iau paharele de pe masa sa nu vina Iancu sa le verse, trebuia de fiecare data sa realizez ca nu e cu noi .
Deci e oficial la anu botez in martie si cunun in iunie, oficial o sa fiu NASA .
Lali bine ai revenit, ce mai fac piticii? .
Ma intorc la munca ca o sa fiu data afara
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+
LenaC spune:
Raluca, am ajuns si eu la concluzia ca e ok sarea, doar sa fie sare, nu chimicalele care le gasesti in supermarket. deci sare adevarata din plafar :)
Maia nu are vreo preferinta muzicala, ea imi arata la laptop si danseaza sau imi da telecomanda si danseaza, in semn ca vrea muzica :)
Cu siguranta nu e primul lucru care il repeta de n ori, dar e cel mai simplu,sa vezi ca mai incolo o sa te roage sa ii citesti aceiasi poveste de mii de ori, si nu ca sa te enerveze ci pentru ca vrea sa invete sau pentru ca ii place cum povestesti :P
Maia isi scoate sosetele si ma pune sa o incalt, ea din acest lucru invata cum sa se incalte. mi-am dat seama ca nu e unicul lucru care il "strica" si apoi ma roaga sa il "fixez"
la fel a facut cu lego, care le strica si acum construieste singura.
deci fiicmea s=a apucat de contruit, am liber la cumparat lego :))
Ieri a venit un baietel de 2 ani si s=au jucat cucu bau, si s=au alergat prin casa. a fost o nebuni, radeau numai privindu-se. acum imi imaginez ce fain e cu 2.
pana acum s-au mai vazut, dar nu au interactionat, doar se observau si se jucau fiecare in treaba lui.
Mai bagati linkuri cu ce cadouri luati de craciun, mos nicolae etc
MEniu
ieri:
dimineata: branza cu para
amiaza: sarmale
seara: iaurt
azi
dimineata: terci din tot felul de fulgi cu stafide si banana
amiaza: ciorba de rata de casa
seara: supa crema de sparanghel
klau_ditza spune:
CAMADY ce frumos ca v-ati plimbat! Restaurant? Ce e ala???
LALI welcome back . ce mai fac copii? Ce mai crosetezi?
ZUBI de unde urzici?????? Vin si eu!
RALUCA cred ca dintii se mai aranjeaza dupa ce ies toti. parca nici la noi nu sunt drepti.
Eu nu stiu ce am dar jur ca si ultimul neuron e in concediu. Nu ma pot concengra decat la leneveala. Ascult MAGIC FM ma gandesc la sarbatori
LenaC spune:
Zubi http://crochetincolor.blogspot.ro/2012/06/trying-to-customize-hat-sizes.html ca sa nimeresti marimile, eu nu am incercat, dar acum testez metoda :)
pinkysor spune:
Salutare fetelor!
Multumim pt urari si eu vreau sa urez La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!! (scuzati intarzierea :( )
Camady, ce frumos! Sa va fie de bine iesirea! Si noi am iesit intr-o seara la teatru si a fost extrem de frumos, mergem si saptamana viitoare
Sei, foarte frumoase lucruri iti ies! Felicitari!
Zubi, cand vad cate gatesti... te invidiez eu nu prea am timp...
Raluca, noi avem doar doi dintisori si nu-s drepti
Anca, ce frumos c-o sa fii nasa! Felicitari!
Noi suntem bine, crestem si facem tot felul de lucruri As vrea sa va intreb daca ati facut/faceti vaccinul pneumococic, Prevenar-ul?
Eu nu stiu ce sa fac, Dan nu a fost bolnav dar dr mea imi tot zice ca ar trebui sa-l fac etc...
Va pup pe toate
Iris_K spune:
Pinkysor, si dr. mea a insistat sa ii fac Antoniei Prevenar-ul, luna aceasta ii fac prima doza.
Mamica Antoniei (26.09.2011)
raluca050 spune:
Neata fetelor, ce liniste este pe aici
Pinkysor eu momentan nu-i mai fac nici un vaccin. Nu i l-am facut nici pe cel de 1 an, rapelul.
Pupici si sa aveti o zi usoara.Eu intru intr-o sedinta cateva ore....
seidana spune:
Neataa...
Anca..iti fac insa.. sper ca apuc pana laCraciun.. ca am pana vineri 3 seturi + 3 caciuli,(din care completare familie de reni)
apoi pana pe 15 4 seturi,
apoi pana pe 20 inca 6 caciuli.. deciii multtt rau.. dar incerc , sa fac si pt tine daca vrei neaparat
seidana spune:
Anca.. cum sa te gasesc pe FB ? sa vb.. ca o sa renunt la o comanda, (la prima si singura tipa pe care nu o cunosc, ca m-a enervat groaznic.. ca dupa ce am umblat tot orasul sa-i caut ata perfecta, m-a luat ca mvai la atatia banii - si e cel mai ieftin set pe care-l fac, si vine cu nspe mii de pretentii), si prefer sa iti fac tie ...