Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Katy82, tweetisor, blue_sea... offf, ce nasol ca ati facut boala mari... de aia se numesc "bolile copilariei", e bine sa se faca in copilarie... pentru ca atunci se fac forme mult mai usoare... Eu mi-as dori mult sa le faca bebe al meu pe toate cat va fi mic (eu le-am facut pe toate cand eram mica)... sper din tot sufletul sa le ia cand intra in colectivitate, sa le faca si sa scape.. pentru ca la maturitate sunt mult mai nasoale.. si nu e vorba doar de semne pe corp, dar pot avea si alte complicatii.. cum este posibila infertilitate dupa oreion la baieti (adulti) etc., la varicela risc de artrita si nu mai stiu ce alte complicatii, in fine, mai multe... pentru fiecare cate ceva.

Pisigri, facem galerie

Mergi la inceput

eea_farcau, a nins ieri in zalau, nu?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

De aceea sunt impotriva atator vaccinuri, cum este si asta de varicela. Eu ma bucur ca pitica mea a facut si eu am facut cand eram la liceu si stiu ca nu a fost prea placut.
Un avantaj sa stai acasa in sarcina ca nu risti sa te mai expui la tot felul de riscuri, cel mai frica imi era sa nu racesc ca bolile copilariei le-am cam bifat pe toate.

Mamica de Ana–Adelina si 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Pe mine iar nu ma ia somnul offffff.

Mamica de Ana–Adelina si 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimi burtici!

Voi ma zapaciti cu cate eco faceti ... adica va invidiez ... medicul meu nu este adeptul ecografiilor ... eu am eco de identificare a personajului, mi-a mai facut una la al doilea contol - asa, scurt si la obiect si apoi morfo 1 si 2 ... ieri am fost la control, cu analizele de trim 2 ... evident ca sunt praf cu tot ce inseamna anemie si trebuie sa bag fier la greuceanu ... col perfect, uter idem ( ca am avut niste dureri cam nasolite) ... si eco, nimic ... si as fi vrut sa o vad si eu pe Placi ...

Deja am vorbit si de nastere ... dupa 38 de saptamani a zis ca fixam data ... parca m-ar tenta un 13 februarie ... ca 13 e nr nostru norocos ... dar 13 de la zi cu 13 de la an ( 2013 ) ajungem la 26 si asta e numarul care nu e tocmai norocos ... sau un 17 ca sora-sa...me thinking!

pisi, te rugam, nu te juca cu "pisicul" nostru ... ca ieri deja ma luasera emotiile ... pai ce facem aici, ne arunci pastila si fugi !

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 28+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot
Voi ma zapaciti cu cate eco faceti ... adica va invidiez ... medicul meu nu este adeptul ecografiilor ...

Eiii... Priveste partea buna a lucrurilor... se spune ca prea multe ecografii in sarcina nu sunt atat de "harmless" cum crede toata lumea, bazandu-ne pe ideea ca "este o simpla ecografie"... Nu stiu daca este adevarat, dar s-au facut studii... si pentru mine este suficient sa imi traga un mic semnal de alarma. Din pacate eu am facut cam multe, dar nu a fost alegerea mea. [Bine, normal ca mi-ar placea sa imi vad sufletelul zilnic pe monitor, deci nu e ca nu as vrea, dar de facut am facut multe .. nu din acest motiv, ci pentru ca asa a fost "schema" d-lui doctor, plus altele facute in afara schemei, la alti doctori, inainte, plus unele absolut inutile, facute la urgenta pentru ca asa era protocolul, desi eu ma prezentasem cu probleme extra-sarcina. Nu s-au stans exagerat de multe per total, dar mi-ar fi placut sa fie chiar si un pic mai putine. S-au strans mai multe decat cele lunare... cum mi-as fi dorit... aia cred ca ar fi fost o medie ok.]
Nici o extrema nu este buna, nu zic nici ca e sanatos sa nu faci aproape deloc (si sa nu afli cine stie ce lucruri importante - legate de sanatatea lui bebe ori de bunul mers al sarcinii), dar nici sa faci saptamanal, de dragul de a face, cum am mai auzit cazuri pe la mine prin cartier Vorba soatzei mele, cand ii mai ziceam ca mi-e dor sa-mi vad comoara la eco: mai e putin si o sa ma pot uita la el nonstop ... si o sa il si simtim, mirosim, pupacim nonstop

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot
Voi ma zapaciti cu cate eco faceti ... adica va invidiez ... medicul meu nu este adeptul ecografiilor ...

Eiii... Priveste partea buna a lucrurilor... se spune ca prea multe ecografii in sarcina nu sunt atat de "harmless" cum crede toata lumea, bazandu-ne pe ideea ca "este o simpla ecografie"... Nu stiu daca este adevarat, dar s-au facut studii... si pentru mine este suficient sa imi traga un mic semnal de alarma. Din pacate eu am facut cam multe, dar nu a fost alegerea mea. [Bine, normal ca mi-ar placea sa imi va sufletelul zilnic pe monitor, deci nu e ca nu as vrea, dar de facut am facut multe .. nu din acest motiv, ci pentru ca asa a fost "schema" d-lui doctor, plus altele facute in afara schemei, la alti doctori, inainte, plus unele absolut inutile, facute la urgenta pentru ca asa era protocolul, desi eu ma prezentasem cu probleme extra-sarcina. Nu s-au stans exagerat de multe per total, dar mi-ar fi placut sa fie chiar si un pic mai putine. S-au strans mai multe decat cele lunare... cum mi-as fi dorit... aia cred ca ar fi fost o medie ok.]
Nici o extrema nu este buna, nu zic nici ca e sanatos sa nu faci aproape deloc (si sa nu afli cine stie ce lucruri importante - legate de sanatatea lui bebe ori de bunul mers al sarcinii), dar nici sa faci saptamanal, de dragul de a face, cum am mai auzit cazuri pe la mine prin cartier Vorba soatzei mele, cand ii mai ziceam ca mi-e dor sa-mi vad comoara la eco: mai e putin si o sa ma pot uita la el nonstop ... si o sa il si simtim, mirosim, pupacim nonstop

32+

desert! asa spune si Parvu ... ca facem cate trebuie si ca nu are sens sa ne ecografiem doar asa, de amorul artei si de dragul de a da banii aiurea ( eu merg la clinica tot timpul si acolo se taxeaza orice) ... mie mi se pare corect din partea lui, mai ales ca pana acum, Slava Domnului, nu am avut probleme care sa necesite eco suplimentare sau o anumita supraveghere a unui anumit aspect ... el este foarte meticulos si atunci cand facem morfologii dureaza destul de mult si ne explica toate cele si in termeni profani ... doar ca deh, as vrea si eu sa o vad pe Placi ... sa stiu cat e de lunga, grasuna, etc ... dar vba soatzei tale ... mai e putin si o sa ma satur de dragalit ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

PENTRU BURTICILE C ARE INTENTIONEAZA SA NASCA NATURAL ... gasiti aici un subiect care v-ar putea interesa:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161524&nm=A-folosit-cineva-gelul-Dianatal-la-nastere

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele apropo de varicela, mie imi iesisera f. multe bubite jos, in zona sensibila. Nu stiam cu ce sa ma mai dau. Am facut cu cumnata-mea o data, ca na fusesem in aceeasi vizita. Nu spun ca trebuia sa fim nasi de botez peste o saptamana si a trebuit sa-si caute altii si am ramas cu lucrusoarele pt ca le-a fost teama sa se vada si cu sotul pt ca intrase in contact cu mine si ziceau ca e si el purtator. Numai bine ca la fix un an vine baietelul nostru, care are lucrusoarele luate atunci.

27+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mai am doua zile si intru in trimestrul III. Ce ma bucur!

27+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput