Cadou UNISEX pentru 6-7 ani ?
Raspunsuri - Pagina 2
teolinda spune:
Noi am luat un set de 4 Zgumee(9,9ron la Noriel), un set de fise "citirea" de la Ed. Gama(13,5 ron) si o carticica pt citit -nivel 1,pt fete Craiasa Zapezii, pt baieti sunt mai multe variante (4,5 ron) - tot de la Gama. Ne-au dat si 12% reducere.
Mai punem niste dulciurele si gata Mos Craciun!
Burtocika spune:
Multumesc pentru idei !
Fructe nu prea am auzit sa se cumpere, cel mult dulciuri, desi alea sunt in general pentru Mos Nicolae.
Suma nu e mare, cam 30-35 lei, ramane sa vedem cum ne incadram in ei ...
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
Merita tableta asta? Am vazut la noi, cam la acelasi pret. N-am cerut s-o testez ptr ca mi s-a parut ptr copii mai mici. As lua-o ptr Alex daca zici ca-i buna. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Promisesem un raspuns.
Tableta asta este vai-de-ea! Nu bag mana in foc ca-i cea de pe site-ul resp, desi seamana foarte mult. Am gasit la noi in magazin la 33.50RON, ecranul este din plastic (ca in reclama de pe site) si butoanele sunt sub folie (cica touch screen) si canta, latra, miauna si cica vorbeste limbi straine. Nu va asteptati la un ecran interactiv. La banii astia! Eu n-am inteles ce zicea in engleza. Am luat-o foarte fericita de pe raft si la casa, cand am pus-o in functiune, m-am plostit de tot.
Merita ptr copii pana la 2ani, hai 3ani, doar ptr zgomote. Alex sigur nici nu s-ar fi uitat la ea. Asa ca n-am luat-o.
Alexandra Maria
14.12.2007