burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata fetelor si la multi ani sarbatoritilor!

Eu declar o noapte de cosmar la propriu, toata noaptea am visat catastrofe cu fetita, la inceput ca a avut accident si a ramas fara ceva membre, m-am trezit speriata, mi-am dat seama ca-i sus in camera ei si m-am culcat la loc, au inceput cosmarul din nou, acum ca a disparut de acasa si de 3-4 zile nu stiam unde este ... sunt rupta efectiv, ma doare gatul si cred ca de la plans in somn ...

Ele, bine ca esti mai bine cu greata, eu dimineata simt oaresce greata dar foarte vag si imediat ce mananc ma lasa.

Dalia felicitari multe si bine-ai venit intre noi!

Paula eu deocamdata stau pe burta in pat la laptop dar asta cand amortesc pe scaun, mult sigur nu voi mai putea adopta pozitia burta, eu am o masuta pt., laptop si probabil o voi pune in functiune curand. In legatura cu dulciurile, bine-ai venit in gasca, eu mare mancatoare de prajituri incat daca nu manacam macar la 2 zile o amandina intram in sevraj, acum n-amn mai pus gura de o luna pe prajituri, cred ca organismul singur se regleaza pt. a avea ce-i mai bun si cum dulciurile sunt cah ... ne-a pus la punct. Probbail ca daca as insista as putea manca dulciuri dar atat timp cat sunt bine asa nu pun gura ca e mai bine.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Nici eu cat am fost cu greata maxima nu am mancat dulce.
Dupa ce m-au linistit greturile mananc zilnic cate ceva dulce. Si poftesc la prajituri cu foi ca la mama acasa.
In we imi fac sarmale. moft.. normal.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna fetele! Ieri am fost la doc pt ca am avut o usoara sangerare si l-am vazut pe si i-am auzit si inimioara. Se pare ca este mai mic cu 0 saptamana eu normal trebuia sa fac 8 sapt duminik dar se pare ca fac 7. Doc mi-a spus ca este in regula dar nu stie de unde ar putea fii sangerarea Am tratament cu nospa si utrogestan. Off sunt mai linistita ca l-am vazut dar imi este teama. Voi ati patit asa ceva?? Sanatate.

7

Mergi la inceput

Dana din cate am auzit sunt foarte multe sarcini duse la bun sfarsit chiar daca au avut sangerari.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata fetele!!!
Dana calmeazate,totul e ok,eu cred ca pe acum trebuia sa iti vina ciclu ,ca se mai intimpla sa ai scurgere cam cind trebuia sa iti vina.
Dalia ma bucur ca ai ramas din prima,sarcina usoara
O zi frumoasa va doresc

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
6+ Bebelus#2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Multumesc pt incurajari asa zic si eu daca ma stresez ii fac rau lui bb. Eu zic ca totul va fii bine dar stiti cum este la inceput este greu Oricum abea astept sa trec de trim 1 :D.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor!
la multi ani de Sf Andrei sarbatoritilor.

Eleiti tin si eu companie la munca , azi stau pana la 18:30, si e asa frumos afara ca imi vine sa plang.

unidanad linistestete(stiu ca nu poti), dar daca doctorul nu a vazut nimic anormal de de bine, poate doar s-a prins mai bine sarcina, sau cum zicea Corina87 poate doar trebuia sa iti vina CM.

Ieri sotul meu mi-a facut o surpriza oribila, a venit acasa cu un sac de gogosari si unu de vinete (acum iarna)cica sa facem zacusca , dar eu una sunt epuizata nu ma simt in stare nici sa dau cu aspiratorul , si el vrea sa fac zacusca.Asta toamna cand i-am propus sa facem a zis ca na oricum primim de la parinti ce rost are sa facem noi, nu stiu ce l-a apucat.
Acum sunt la munca si cum el e liber l-am pus sa coaca chestiile alea, dar in mod garantat nu o sa faca mai nimic.
gata m-am descarcat

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+

Mergi la inceput

Anca ma gandeam la o oribilitate muult mai mare.
Ce e drept ca nici eu nu sunt in stare sa fac mare lucru.

Si nu suport mirosul de ciorba..iar fica-mea e mare "borsareasa" (asa ii zic eu). Imi vine sa o trimit cu tacsu la restaurant.

Gatesc altele dar ciorba nuuuuu.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Am primit azi rezultatele de la primele analize si am glicemia cam mica 64 (normal e intre 70-105) si m-a parut mi-au aparut unele chestii mai mici la sange dar din cate am google-it eu se pare ca ar fi noprmal(cel putin incerc sa nu ma panicjhez ca mai am aproape o luna pana ajung la medic)
Paula se pare ca era vb de dublu test si ca nu am inteles eu gresit. Am gasit asta pe un site de ginecoogie:
"Dublu-test, numit si screening prenatal de trimestru I, se realizeaza in luna a 3-a de sarcina, de preferabil saptamana 11 de gestatie. Parametrii analizati sunt: PAPP-A (proteina plasmatica asociata sarcinii) si beta-hCG-ul plasmatic. Scaderea PAPP-A indica o malformatie fetala; un nivel de hCG crescut sugereaza un sindrom Down, defecte de crestere intrauterina, iar un nivel scazut, un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

scuze s-a salvat numai partial mesajul pun a cum continuarea
"Dublu-test, numit si screening prenatal de trimestru I, se realizeaza in luna a 3-a de sarcina, de preferabil saptamana 11 de gestatie. Parametrii analizati sunt: PAPP-A (proteina plasmatica asociata sarcinii) si beta-hCG-ul plasmatic. Scaderea PAPP-A indica o malformatie fetala; un nivel de hCG crescut sugereaza un sindrom Down, defecte de crestere intrauterina, iar un nivel scazut, un sindrom Edwards. Corelarea ecografiei cu determinarea translucentei nucale ridica acuratetea testului."
Iar analiza TORCH e pt infectii virale din grupul TORCH gen toxoplasmoza.
O alta problema la mine ar fi faptul ca eu am rh - iar sotul + dar fiind primul copil nu sunt ingrijoarata.

Mergi la inceput