burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_popa27 spune:
Multumesc
Probabil a inteles gresit la laborartor cand am sunat. Mi s-a parut ciudat ca analizele astea mi-a cerut sa le fac la alt laborator. Eu cand am sunat acolo i-am citit de pe trimitere analizele doamnei care facea programarile si ea mi-a rasp ceva de dublu test . E posibil sa fi inteles eu gresit a zis ea. Sunt noua in domeniu
betty200 spune:
Buna butici!
am o intrebare: astazi am observat pe hartia igienica o secretie cam de marimea unei monezi, de consistemnta egg-ului din perioada ovulatie dar putin mai groasa si mai consistenta si de culoare alb, galbui transparent. Ati avut si voi asa ceva?
paula_m spune:
Betty,eu nu. Si nici nu imi dau seama ce ar putea fi...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!
poze
marrya31 spune:
Fetelor sunt tare fericita, am primit azi programarile pt scan pe 6 si pt intalnirea cu midwife pe 10, deabia astept sunt asa incantata ca insfarsit o sa-l cunosc pe bebe si ca nu trebuie sa astept pana la 12 saptamani
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.
Mony08 spune:
paula felicitari,ma bucur ca sunteti bine,tot asa sa o tineti pana la termen.
Dana analizele eu zic ca se fac cat mai repede posibil. De obicei se fac inainte de a ramane gravida,ca sa vada mamica daca are vreo problema,daca are toate vitaminele si mineralele necesare. Poti sa-i ceri oricand doct de fam sa-ti dea trimitere sa le faci.
betty nu pot sa-mi dau seama exact cum arata,dar dupa descrierea ta,as putea spune ca da.
Va
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
unidanad spune:
Neata fetele!! Mony eu am facut anul trecut toate analizele cand am facut cununia si sincer nu ne gandeam deocamdata la dar daca asa a vrut D-zeu suntem foarte fericiti si vrem ca totul sa fie bine Luni ma duc la eco sa il vedem pe bebe
betty200 spune:
Buna fetelor,
vin cu vesti bune, micutul nostru are 10,3 mm si inimioara ii bate cu 132 batai/minut, medicul a zis ca-i f bine, pana in momentul asta sarcina arata foarte bine, pozitionare, aspect, tot, a zis ca parca e o sarcina la 20 ani. Eectiv nu am cuvinte sa descriu starea pe care o ai cand auzi bum, bum , bum ... emotionant e foarte putin spus ...
Doamne ajuta in continuare sa decurca totul bine la noi toate de aici!
paula_m spune:
Ce ma bucur Betty!!! Si ce a zis dr ce a fost cu scurgerea aia?
Elena, tu unde esti?
poze
paula_m spune:
Betty, cate sapt ai acum? Nu vreti voi sa va treceti la semnatura nr de saptamani, sa stiu si eu cu cine stau de povesti ?
poze