burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Multumesc
Probabil a inteles gresit la laborartor cand am sunat. Mi s-a parut ciudat ca analizele astea mi-a cerut sa le fac la alt laborator. Eu cand am sunat acolo i-am citit de pe trimitere analizele doamnei care facea programarile si ea mi-a rasp ceva de dublu test . E posibil sa fi inteles eu gresit a zis ea. Sunt noua in domeniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna butici!
am o intrebare: astazi am observat pe hartia igienica o secretie cam de marimea unei monezi, de consistemnta egg-ului din perioada ovulatie dar putin mai groasa si mai consistenta si de culoare alb, galbui transparent. Ati avut si voi asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Betty,eu nu. Si nici nu imi dau seama ce ar putea fi...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Fetelor sunt tare fericita, am primit azi programarile pt scan pe 6 si pt intalnirea cu midwife pe 10, deabia astept sunt asa incantata ca insfarsit o sa-l cunosc pe bebe si ca nu trebuie sa astept pana la 12 saptamani

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

paula felicitari,ma bucur ca sunteti bine,tot asa sa o tineti pana la termen.

Dana analizele eu zic ca se fac cat mai repede posibil. De obicei se fac inainte de a ramane gravida,ca sa vada mamica daca are vreo problema,daca are toate vitaminele si mineralele necesare. Poti sa-i ceri oricand doct de fam sa-ti dea trimitere sa le faci.

betty nu pot sa-mi dau seama exact cum arata,dar dupa descrierea ta,as putea spune ca da.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Neata fetele!! Mony eu am facut anul trecut toate analizele cand am facut cununia si sincer nu ne gandeam deocamdata la dar daca asa a vrut D-zeu suntem foarte fericiti si vrem ca totul sa fie bine Luni ma duc la eco sa il vedem pe bebe

Mergi la inceput

Buna fetelor,

vin cu vesti bune, micutul nostru are 10,3 mm si inimioara ii bate cu 132 batai/minut, medicul a zis ca-i f bine, pana in momentul asta sarcina arata foarte bine, pozitionare, aspect, tot, a zis ca parca e o sarcina la 20 ani. Eectiv nu am cuvinte sa descriu starea pe care o ai cand auzi bum, bum , bum ... emotionant e foarte putin spus ...

Doamne ajuta in continuare sa decurca totul bine la noi toate de aici!

Mergi la inceput

Ce ma bucur Betty!!! Si ce a zis dr ce a fost cu scurgerea aia?
Elena, tu unde esti?

poze

Mergi la inceput

Paula, am uitat sa intreb ... de emotionata probabil.

Mergi la inceput

Betty, cate sapt ai acum? Nu vreti voi sa va treceti la semnatura nr de saptamani, sa stiu si eu cu cine stau de povesti ?

poze

Mergi la inceput