Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

NEATZA TRUPA!
Hai,cine iese la o cafea?
ANITTA,multumesc ,vad ca ne descurcam binishor cu camilia,mai un nurofen,mai un calgel..e mai mult motzocos peste zi,iar noaptea nu urla mai mult de cinci minute(de 2-3 ori pe noapte)...el adoarme,eu raman cu nervii zburliti...pentru mine daca ai ceva de netezit nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

ziua buna

virgi, aseara nu am simtit cutremurul, eram in holul pensiunii unde am stat si ne uitam la voce, dar a iesit fata mare a patronilor din camera ei speriata ca a fost cutremur si daca nu l-am simtit, iar noi nu am sesizat nimic. probabil ca fiind holul receptiei mare, nu sunt candelabre pe acolo sa vezi cum se balangane, concentrati si la voce, nu am sesizat.

azi plecam spre vs, poate te sunam cand trecem prin roman, sa ne vedem, poate mai mult de 5 minute decat randul trecut. acum sa vedem cand ne pornim de aici, cred ca in juma de ora. ma apuc si eu acum sa strang bagajul si sa ma imbrac, ca sotul a coborat deja, ca sa mai schimbe 2 vorbe cu tipa la care stam.

anitta

dragi surioare cu printesine si printisori, o duminica frumoasa va doresc si odihnitoare in sanul familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza trupa!
Eric a dormit lux asta noapte, s-a trezit la 3:15 si la 6:15 si final la 8, fara urlete si scandal. Cred ca noptile din urma i-a fost cam cald, asa ca am dat caldura mai incet.
Addya asa arata jucaria Wayne, dar cea din link-ul tau nu pare cea care repeta ce spui si scoate zgomote distractive si canta. Trebuie sa aiba ceva pe manutza stanga, 3 desene si i se aprinde lumina in obrajori. Aaa si eu am dat aici pe ea echivalentul a 119 ron, iar cea de pe site-ul dat de tine e doar 39.
Adarev sa stii ca jucaria nu spune mama cand o atingi, asa am crezut si noi din ceea ce scrie pe cutie, de fapt jucaria repeta ce spui si acolo era ilustrat cu mama.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Elena, bine ca m-ai lamurit. Eu, asa am crezut Pe prezentare asa arata si pe cea care am vazut-o eu, si am banuit ca zice singura cand o ating. Oricum e tare haioasa. Pe site-urile de aici, nu am gasit decat cea pe care a postat-o Addya.Mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Imi vine sa....nu stiu ce sa fac, dar imi vine sa fac ceva!!!
Sa bag capul in frigider, sa fug pe usa urland, sa ma ascund sub o piatra!


Doamneee, cat o mai tine asa?
Mai nou nu mai doarme nici ziua. Am stat acum 1 ora ca sa-l adorm, o ora de zbatere in care cred ca a zis: "Ia! Ce idei nastrusnice are si mama, asta! I-auzi, sa ma culc! Cum sa ma culc boey, cand eu trebuie sa dau din maini ca elicea, sa-mi arcuiesc spatele, sa ma ridic in coate de pe perna, sa-i ard un picior lui mami in mufa, sa scuip suzeta si...sigur imi mai vin si alte idei!"

Cu solidele se cearta la fiecare masa, le bodoganeste de numa'! Ce i-or fi facut, bietele, nu stiu!
Astazi, deschidea gura - am zis: pfiuuu, hai ca mananca! Teaaaapaa!
Deschidea gura si apoi scuipa in lingurita! Sau baga limba ca nu cumva sa-i intre ceva in gura.
E...demential!!!

Iar in gurita nu se vede nimiiicccccc
Mai, asta al meu o fi fara dinti??!!

E atat de agitat, ca mi-e frica sa-l las singur in pat, chiar dc sunt in camera. Il pun in patut, ca altfel misuna ca furnica, se ridica in 4 labe si se arunca pe burta...zici ca face surf!
Vaai de viata mea! Chiar nu credeam ca o sa fie atat de greu.
Sunt epuizataaa...

Adarev...sa-ti traiasca Nectarelul! Sa-ti aduca multe multe bucurii!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata! Buna cafeaua Virginescule

Eu acusi fac o supa...crema...habar nu am ce-o sa iasa, din brocoli, morcov, telina, rad. patrunjel si ardei capia. Sper sa manance ca daca nu i-o pun in caputul ala frumos al lui

Si eu vreau jucaria aia care e vorbeste si i se aprind obrajorii, e misto rau

Elly tare rau imi pare sa te vad asa si mai rau imi pare ca nu-i este bine lui M. Sigur ceva-l deranjeaza pe pui de face asa, ca nu cred ca e alint sau doar dorinta de a te chinui pe tine. Noaptea cum doarme? Asa face continuu sau doar cand trebuie sa manance?
Cu analizele alea te-ai hotarat? Ca ascusi vin sarbatorile si inchid astia laboratoarele.
Te pup si ma gandesc la voi. Sper sa-i fie mai bine puiului!

Noi ne-am petrecut aseara cu za familia. Tare bine a fost! Azi e zi de leneveala. Octavian sta cu tasu in pat si se uita amandoi la desene, cars cred. Nu sunt eu de acord cu tv-ul, dar e destul de departe de ochii lui, 4-5m. Sper sa nu-i dauneze.
Voi ii mai lasati cu ochii la tv?

Va pup si sa aveti o zi linistita si fara peripetii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Pup si eu ELLY bebelusul tau nazbatios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

In primul rand, LML Iuliei si lui Mircea pt ieri! Si LML pt Clara de Blanca, azi!

Anitta, nuuuuuuu, cand am avut probleme cu operatia m-am ingrasat ceva, sa stii, mai exact vreo 5 kg, pt ca nu aveam voie sa fac efort deloc si nici nu am putut sa mananc de regim. Aseara am iesit in Centrul Vechi la un club in care se canta live si am avut marea surpriza cand ma imbracam acasa sa constat ca niste blugi care nici nu credeam ca vor intra pe mine imi erau mari!!! Sunt convinsa ca sunt mai slaba decat ma vad eu in oglinda Din martie voi avea unda verde si la sport, sa te tii nene!!!

In alta ordine de idei, am terminat cu cadourile de Craciun pentru copiii prietenilor, finutii etc, am fost ieri in Cora si era afis mare ca de la ora 17 baga 50% reducere la jucarii, asa ca am cumparat o groaza. Si numai jucarii "la moda" Mai avem de luat parintilor si gataaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elishorule, cand te prind pe FB vreau sa vb cu tine ceva. Imi pare rau ca patesti asa cu bebe, stiu cum e, am patit-o si eu, rabdare multa si putere deasemenea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Fetelor ieri am fost cu Bia la un festival la Bucuresti si Bubu a tusit pana a vomitata de cateva ori iar matusa mea care a stat cu el s-a speriat foarte tare asa ca le-am zis sa se duca la urgente.Acolo i-au pus diagnostic de rinofaringita acuta si i-au dat genta si ampivilina injectabil si i-au facut metoclopramid. Am facut 40 de min de la Bucuresti cand am auzit iar acum suntem cu ochii pe el....
In alta ordine de idei Bianca a luat premiul 1 la Interpretare si tot premiul 1 si la creatie!!!!Pun repede link-ul cu primul ei videoclip si incerc sa citesc ce ati mai scris pana nu se trezeste Bubu!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UAf5DuX77lI


Mergi la inceput