Taxa radio tv de 2 ori

Taxa radio tv de 2 ori | Autor: ladybird32

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Am 2 proprietati, o garsoniera si un mic spatiu de birouri. Pt garsoniera platesc taxa radio tv la enel cum plateste toata lumea. Intrebarea este daca pt birou trebuie platita din nou ace asta taxa, astfel ajungand sa o achit de 2 ori. Nu stiu cum e corect legal. De la enel nu mi se spune, evident ca ei au interes sa o incaseze de 2 ori, dar cineva mi-a atras atentia ca e abuziv cum procedeaza ei. Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer am patit si eu asta si am refuzat sa fac plata. Nu am nici un contract in forma scrisa cu nici o societate de profil si nu mi se presteaza nici un serviciu. In consecinta nu am nici o obligatie de a plati ceva inexistent. Pot sa faca facturi pana le vine rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Atunci cind trebuie sa ni se ia banii institutiile ii ia fara sa ne dea prea multe explicatii,e mai greu cind trebuie sa ne informeze corect.
Eu am gasit asta

http://www.gds.ro/Economie/2012-03-02/Cum+scapati+de+taxa+radio-tv

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

Marius, un contract ceva trebuie sa ai, astfel nu ai area curent electric in locatia respectiva ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu am nici un contract cu furnizorul de servicii radio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Era un HG, nu mai stiucat, care obliga atat pf cat si firmele sa achite taxa rtv.
Uite www.electricafurnizaretn.ro/Utileinformatii-pentru-clienti/Formulare/downloadcereritxradiotv.html" target="_blank">ANEXE SCUTIRE TAXE

Bine ca au mai reglementat cat de cat, ca inainte erau atat de absurzi, ca daca aveai sediul social in casa ta, plateai de 2 ori taxa, atat ca pf cat si ca firma. Au fost dati in judecata de o firma care a castigat procesul. Am primit si eu somatie acasa sa platesc ceva fantastic, dar nici nu m-am obosit sa le raspund.

Mergi la inceput