probleme san 12 ani

probleme san 12 ani | Autor: buburuza

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 12 ani are o secretie la sanul stang in momentul menstruatiei. Am fost cu ea la endocrinolog, i-am facut analize, a iesit totul ok. Ce poate fi, ati trecut prin asa ceva? Medicul mi-a spus sa-i mai fac o ecografie si o analiza de secretie. Sunt foarte speriata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Eu am patit asa ceva prin tinerete (18-19 ani). Luam niste anticonceptionale. Medicul a zis ca-s dereglari hormonale. Ce-i drept erau la ambii sani. Dar ma gandesc ca daca secretia e legata de menstruatie poate fi ceva hormonal si la ea. Pubertatea aduce multe ciudatenii. I-ai facut si analiza de prolactina?

Dar normal ca trebuie sa-i faci ecografia si analiza de secretie. Ca sa te linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Am avut si eu problema asta, dar la ambii sani nu doar la unul. Am facut analize hormonale si s-a dovedit ca aveam prolactina putin marita si dereglarile de ciclu erau cauzate de Sindromul Ovarelor Polichistice, dar asta am aflat mult mai tarziu. M-au trimis si sa fac o radiografie de sa turceasca sa excluda un adenom hipofizar, dar a fost totalmente inutil pt ca radiografia asta nu scoate in evidenta un adenom decat daca e foarte mare si atunci si prolactina e pe masura. Eu avea dublul maximei normale de laborator, la adeon ar fi fost de cel putin 10 ori mai mare valoarea.

21+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput