Burtici de mai-iunie 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna dimi :* ce faceti azi?eu ma lupt cu o mare durere de cap inca de aseara.si cand m-am trezit sa merg la baie (pe la 3.00) tot simteam durerea de cap...uffff....si am o gramada de treaba si azi...vio te asteptam cu vesti.
va urez o zi usoara

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neata, fetelor!

Kris bine ai venit!
Vioika iti urez multa bafta si sa auzim numai de bine!
Crina sper sa-ti treaca durerea de cap, m-am balonat si eu ieri cel mai tare de cand ma stiu, am luat un no-spa si aseara mi-a trecut.
Va las sa savurati ceaiul/cafeaua si va doresc o zi usoara.

Mai am o intrebare: s-a vopsit vreo mamica in sarcina? Eu obisnuiam sa-mi vopsesc parul, dar in sarcina nu l-am vopsit deloc. Acum arata cam ciudat la culoare si ma gandeam daca sa ma vopsesc sau sa folosesc vreun nuantator.
Voi ce ziceti?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata,

Iris, eu m-am vopsit cand am trecut in trimestrul doi de sarcina. Mi-am intrebat doctora care mi-a dat acordul si am scapat de firele albe. Am rugat-o pe coafeza sa fie atenta cu pielea capului si cu timpul de actionare si asta a fost. Sincer, dupa aceea m-am simtit mult mai bine psihic, cred ca si bebe a fost multumit.
Nu am gasit ceva concret care sa interzica vopsitul in sarcina.
Pentru linistea ta intreaba-ti doctorul.

O zi excelenta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iris, eu am suvite. Trebuie sa merg sa imi fac. Si in sarcina cu Maya mi-am facut. AStia zic ca e ok sa ti-l vopsesti.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Neata, fetele!
Crina, incearca sa bei multa apa, am avut si eu cateva zile cu dureri de cap (normal eu nu am niciodata dureri de cap) si am stropit durerea cu multa apa. Pana la urma va trece.La un moment dat chiar m-am trezit din somn la 3 dimineata cu durere de cap, dar a trecut.

Iris, cum te simti?Ieri m-a durut si pe mine burta, iar azi dimineata simteam o crampa uriasa in dreapta, cu mare greutate am putut sa ma incalt,. Acum parca a mai trecut.

In legatura cu vopsitul, eu pana la urma m-am vopsit cu L'oreal casting creme gloss, fara amoniac acuma, duminica.

O zi minunata tuturor. Vio, asteptam sa ne povestesti cum a fost.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu abia acum am reusit sa recuperez si sa citesc tot ce ati scris de cand nu am mai intrat..
Revin si eu cu vesti..Am avut cununia civila sambata si a iesit mai bine decat ma asteptam..Dupa ce joi am tras niste hohote ca mi s-au autoinvitat oameni si ca nu o sa mai fie asa cum voiam, sambata am dansat intr-una si nu mi-a mai pasat de nimic..A tinut petrecerea 12 h, nu imi venea sa cred..A fost super frumos..
Acum am revenit la treaba in Bucuresti, astept cu nerabdare urmatorul control(pe 5 decembrie, la eco pentru DT)..Intre timp nu ma plang decat ca eu nu am burta:)) vad alte colege ca au burtica destul de formata si nu au decat cu 2 saptamani mai mult decat mine si eu nu am mai deloc..astept sa creasca:)
Va pup si bafta fetelor cu amnio!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Madd, felicitari si casa de piatra!
Ma bucur ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Felicitari Madd pt cununie. nu-ti face griji ca nu ai ink burtica.o sa ai timp sa te lupti cu ea:)) depinde si de statura fiecaruia(eu am 1.60m si s-a vazut burtica cam de la 9 sapt)
Va multumesc pt sfaturi.stau cu paharul de apa langa mine :)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!

Azi parca nu mai sunt asa terminata de somn...aseara m-am culcat la 10 si ma simt muult mai odihnita.

Crina, si eu ieri am avut o durere de cap groaznica, dar am baut multa apa si dimineata m-am trezit ok...incearca sa te hidratezi.

Madd, felicitari si casa de piatra. Stai linistita cu burtica,creste ea. Nici eu nu am mare lucru si am 13 sapt. Asa a fost si la prima sarcina...o sa incerc sa pun si eu niste poze cu burtica mea diseara.

Am uitat sa urez ieri bun venit noilor mamici!sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

neata fetelor
imi cer scuze ca nu am mai intrat de sambata dar aseara am recuperat putin cu cititul si acum dimineata am terminat.
bine ati venit carmensilvia, Kris sarcina usoara si bebei sanatosi
Madd felicitari si CASA DE PIATRA
vio te asteptam cu vesti bune te pwp
Despre mine nu stiu ce sa va zic ma simt bine si cateodata imi fac griji daca bebe este bine ca eu ma simt prea bine. Despre burtica si a mea se vede este cam mare dar eu oricum aveam putina burtica si inainte dar acum parca exagerez nu mai zic ca eu m-am latit si in sold pot sa va zic ca eu am luat 2kg pana acum.
A si vreau sa va intreb ceva voi mai dormiti pe burta sau pana la cate saptamani ati dormit eu inca mai ma pun pe burta ce e drepat nu pot sa stau mult ca parca este cam incomod si mai este si ceva psihic ca intor ca ma gandesc la bebe sa nu il deranjeze pe el.
va pwp

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+

Mergi la inceput